Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
κλαιω
θα ηταν δυσλεκτικος στο σχολειο...
η τα γραφει κρυφα απο την δουλεια,στα γρηγορα
κλαιω
παχυνε κι αλλο αυτη :S
Τι εννοεις μια "εμπειρη" τριαδα φιλε? Μας το περιγραφεις ?Καλημέρα συναγωνιστές, θα ήθελα να με βοηθήσεις κάποιος ψάχνω ένα καλό και εμφανισιακά και σαν υπηρεσίες milf call girl γιατί με ένα φιλαράκι θέλουμε να κάνουμε μια έμεπιρη τριάδα, όποιος ξέρει ας βηοηθήσει συναγωνιστές
;) και λιγα λες...αρχιαπατεωνησα η γαμιολα!!! Που στο διαολο βρεθηκε αυτη μπροστα μας ???Μπάζο!!!!!!!!!!!!!!!!!
;) και λιγα λες...αρχιαπατεωνησα η γαμιολα!!!
Αυτη ρε φιλε πριν καποια χρονια την ειχα παρει απο Αχαρνων σχεδον πιατσα εκανε ρε....Δουλευε και στο καφε της αμαρτιας στο κεντρο η ρουφιανα....Γαμησε την ρε αυτη...κ αυτη γιγαντα?
θα πηδηχτω απ το παραθυρι
Ελα ρε Γιωργο, για ποια μιλας? Αν ξερουμε και βεβαια να σου πουμε...Προχθες ζητησα να μου πει καποιος αν ξερει την χριστινα μασαζ να μου πει που την βρισκω και τα σχετικα..Αλλα πεταχτηκαν τα εξυπνοπουλια του σαιτ και ελεγα ν διαφορα..Υπαρχει καποιος να μου πει που την βρισκω και τα σχετικα...?
Να το δεις παντως αυτο που σου ειπα...Και μετα ελα να μου πεις αν ημουν λαθος...thanks παιδες!!!
θες μασαζ οπωσδηποτε η μονο μπρατσωμα κρεβατιασμα?Ειχα πει να μου πουν καποια μεχρι 50ευρο εκτος από μερικες που τις εχω παρει και μου ειπαν για μια χριστινα μασαζ και ρωτησα να μαθω που την βρισκω και τα σχετικα....
Εγω θελω καμια για αλλα μεχρι ευρο και ειπα εκτος από ναντια αλεξανδρα μαγια και την μαρια 55αρα....Και μου ειπαν για αυτή δεν την ξερω αλλα θελω να μαθω αν υπαρχει καποια άλλη και θελεις να μου πεις ευχαρίστως...θες μασαζ οπωσδηποτε η μονο μπρατσωμα κρεβατιασμα?
Τζουλιανα? Σοφια?Εγω θελω καμια για αλλα μεχρι ευρο και ειπα εκτος από ναντια αλεξανδρα μαγια και την μαρια 55αρα....Και μου ειπαν για αυτή δεν την ξερω αλλα θελω να μαθω αν υπαρχει καποια άλλη και θελεις να μου πεις ευχαρίστως...
Αυτές δεν τις εχω κανει ξανακουσει αν θες πες μου με πμ η εδώ δεν εχω πρόβλημα...Εκτιμω που βοηθαςΤζουλιανα? Σοφια?
Ναι ρε ενταξει, εισαι ετοιμος...Αυτές δεν τις εχω κανει ξανακουσει αν θες πες μου με πμ η εδώ δεν εχω πρόβλημα...Εκτιμω που βοηθας
θες μασαζ οπωσδηποτε η μονο μπρατσωμα κρεβατιασμα?
Προχθες ζητησα να μου πει καποιος αν ξερει την χριστινα μασαζ να μου πει που την βρισκω και τα σχετικα..Αλλα πεταχτηκαν τα εξυπνοπουλια του σαιτ και ελεγα ν διαφορα..Υπαρχει καποιος να μου πει που την βρισκω και τα σχετικα...?