sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
ακριβως οπως το ειπες.παλια.πλεον οχι.
πιτσα ή κανα βρωμικο?
ακριβως οπως το ειπες.παλια.πλεον οχι.
Ειναι, και ακομα πιο σοβαρο. Αλλα θελω να πιστευω πως καταλαβες οτι μπερδευτηκα με τοσα ονοματα εδω σημερα, που καταληγουν σε 1 γυναικα.Δε νομίζεις ότι οι αναφορές-μαρτυρίες για ακάποτο είναι μέρος
τής ενημέρωσης και μάλιστα σοβαρότατο;
φαι να ειναι και οτι ναναι.επαιζε ας πουμε ενα αλλο μιλφονι,δεν ξερω αν συνεχιζει ακομα,με σκυλισιο πηδημα,και της πληρωνες μονο το νοικι.200 ευρω ηταν αν θυμαμαι καλα.και την πηδαγες οσο,οποτε και οπου ηθελες.παιζουν διαφορα.αρκει να υπαρχει χρονος να ψαχτει καποιος.πιτσα ή κανα βρωμικο?
φαι να ειναι και οτι ναναι.επαιζε ας πουμε ενα αλλο μιλφονι,δεν ξερω αν συνεχιζει ακομα,με σκυλισιο πηδημα,και της πληρωνες μονο το νοικι.200 ευρω ηταν αν θυμαμαι καλα.και την πηδαγες οσο,οποτε και οπου ηθελες.παιζουν διαφορα.αρκει να υπαρχει χρονος να ψαχτει καποιος.
Ο αντρας κυνηγαει, φιλε. Η γυναικα ψαρευει...Ολες εδω ειναι!!δε φτανει μονο ο χρονος , πρεπει να ξερεις που να ψαχτεις (εγω πχ δεν ξερω)
δεν αντιλεγω.χρειαζονται και γνωριμιες.δε φτανει μονο ο χρονος , πρεπει να ξερεις που να ψαχτεις (εγω πχ δεν ξερω)
Φιλε, να σου πω πως το εχω ζησει εγω…Επειδη η εξωτερικη εμφανιση της γυναικας δεν είναι δωρακι, αλλα δωροδοκια, οι γνωριμιες με γυναικες ερχονται αναλογα με την τσεπη.Αν εχεις τσεπη, εχεις και χρονο. Μια γυναικα εκνευριζεται όταν δεν εχουμε χρημα, όχι όταν δεν εχουμε γνωριμιες. Καμια φορα ερχονται και μαζι αυτά τα 2 (ΟΧΙ παντα όμως), αλλα η γυναικα (τουλαχιστον στη φαση αυτή που βρισκομαστε) δεν την πολυαπασχολει η εννοια «γνωριμιες» Μονο το χρημα.Και κατι άλλο…Από την πολύ μικρη εμπειρια που εχω με γυναικες , θα σου πω ότι οι γυναικες φιλε μου δεν γαμιουνται με εμας τους αντρες. Με εννοιες γαμιουνται. Εννοιες όπως εξουσια, χρημα + φημη. Στην φαση τη δικη μου (παντρεμενος) είναι για αυτό που θελω να είναι. Μονο το χρημα.δε φτανει μονο ο χρονος , πρεπει να ξερεις που να ψαχτεις (εγω πχ δεν ξερω)
Φιλε, να σου πω πως το εχω ζησει εγω…Επειδη η εξωτερικη εμφανιση της γυναικας δεν είναι δωρακι, αλλα δωροδοκια, οι γνωριμιες με γυναικες ερχονται αναλογα με την τσεπη.Αν εχεις τσεπη, εχεις και χρονο. Μια γυναικα εκνευριζεται όταν δεν εχουμε χρημα, όχι όταν δεν εχουμε γνωριμιες. Καμια φορα ερχονται και μαζι αυτά τα 2 (ΟΧΙ παντα όμως), αλλα η γυναικα (τουλαχιστον στη φαση αυτή που βρισκομαστε) δεν την πολυαπασχολει η εννοια «γνωριμιες» Μονο το χρημα.Και κατι άλλο…Από την πολύ μικρη εμπειρια που εχω με γυναικες , θα σου πω ότι οι γυναικες φιλε μου δεν γαμιουνται με εμας τους αντρες. Με εννοιες γαμιουνται. Εννοιες όπως εξουσια, χρημα + φημη. Στην φαση τη δικη μου (παντρεμενος) είναι για αυτό που θελω να είναι. Μονο το χρημα.
Ξερω οτι ειναι παλια ιστορια. Επικοινωνησα μολις τωρα με την κυρια Θαλια (46). Ακουστηκε οκ (?). Ομως επειδη τα σχολια ειναι λιγα και παλια, θα ηθελα να ξερω αν καποιος εχει πραγματοποιησει συναντηση προσφατα με την κυρια.
χωρίς γνωριμίες γαμάς μόνο στα μπουρδέλα
εσυ τοσο ξερεις, τοσα λες....α, ρε φιλε.... Αυτα που λες μονο στην TV-αλλαξε καναλι...Δες τον Ντερπεντερη για τωρα...χωρίς γνωριμίες γαμάς μόνο στα μπουρδέλα
Φιλε, να σου πω πως το εχω ζησει εγω…Επειδη η εξωτερικη εμφανιση της γυναικας δεν είναι δωρακι, αλλα δωροδοκια, οι γνωριμιες με γυναικες ερχονται αναλογα με την τσεπη.Αν εχεις τσεπη, εχεις και χρονο. Μια γυναικα εκνευριζεται όταν δεν εχουμε χρημα, όχι όταν δεν εχουμε γνωριμιες. Καμια φορα ερχονται και μαζι αυτά τα 2 (ΟΧΙ παντα όμως), αλλα η γυναικα (τουλαχιστον στη φαση αυτή που βρισκομαστε) δεν την πολυαπασχολει η εννοια «γνωριμιες» Μονο το χρημα.Και κατι άλλο…Από την πολύ μικρη εμπειρια που εχω με γυναικες , θα σου πω ότι οι γυναικες φιλε μου δεν γαμιουνται με εμας τους αντρες. Με εννοιες γαμιουνται. Εννοιες όπως εξουσια, χρημα + φημη. Στην φαση τη δικη μου (παντρεμενος) είναι για αυτό που θελω να είναι. Μονο το χρημα.
Εχω μπλεξει μια φορα σε μια παρεα,παροντες 2 ρομα,κουβεντιαζα με τον εναν και απευθυνεται στον εταιρο ρομα "γιωργο ο αδελφος ειναι μορφωμενος"Φιλε, να σου πω πως το εχω ζησει εγω…Επειδη η εξωτερικη εμφανιση της γυναικας δεν είναι δωρακι, αλλα δωροδοκια, οι γνωριμιες με γυναικες ερχονται αναλογα με την τσεπη.Αν εχεις τσεπη, εχεις και χρονο. Μια γυναικα εκνευριζεται όταν δεν εχουμε χρημα, όχι όταν δεν εχουμε γνωριμιες. Καμια φορα ερχονται και μαζι αυτά τα 2 (ΟΧΙ παντα όμως), αλλα η γυναικα (τουλαχιστον στη φαση αυτή που βρισκομαστε) δεν την πολυαπασχολει η εννοια «γνωριμιες» Μονο το χρημα.Και κατι άλλο…Από την πολύ μικρη εμπειρια που εχω με γυναικες , θα σου πω ότι οι γυναικες φιλε μου δεν γαμιουνται με εμας τους αντρες. Με εννοιες γαμιουνται. Εννοιες όπως εξουσια, χρημα + φημη. Στην φαση τη δικη μου (παντρεμενος) είναι για αυτό που θελω να είναι. Μονο το χρημα.
Φιλαρακο εισαι παντρεμένος ??? Γιατι εδώ μεσα οι πιο πολλοι ειμαστε . Καταλαβες το υπονοουμενο ?Αυτά τα λένε συνήθως οι άσχημοι και οι μικροψώληδες.
Εξάλλου το λες κι εσύ ο ίδιος.Έχεις πολύ μικρή εμπειρία στις γυναίκες.
Α, να συμβάλλω κι εγώ λίγο στη θεωρία σου.
Οι γυναίκες, γενικώς, γαμιούνται με τους αλήτες και παντρεύονται τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.
Φιλαρακο εισαι παντρεμένος ??? Γιατι εδώ μεσα οι πιο πολλοι ειμαστε . Καταλαβες το υπονοουμενο ?
καλησπέρα
αυτή η ναντια δεν απαντα στο τηλεφωνο , ξερεισ κανεισ κατι σχετικα?