zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
Ειχα ρωτησει το μεσημερι για την συγκεκριμενη.Την έχω συναντήσει λιγότερο από χρόνο πριν ... [size=10pt][size=10pt]δεν θα μπω σε λεπτομέρειες[/size][/size], αλλά θα σου έλεγα πως δεν ... ούτε εμφανησιακά, ούτε σαν υπηρεσίες. Την κράτησα περισσότερο από ψυχικό (μετά κάλεσα από γραφείο για να ρεφάρω)!!!
Στο σχολιο σου δεν θα μπορεσω να χρησιμοποιησω την γλωσσα που θα επρεπε (για δικους μου λογους). Ομως εχω να σου πω το εξης...
Δεν μπηκες σε λεπτομερειες γιατι απλα ποτε δεν την ειδες και φυσικα ποτε δεν την γαμησες. Ειναι δυνατον καποιος να ειδε αυτη τη γυναικα και να την αφησε να του κανει σερβις? Αληθεια τι σερβις σου εκανε αυτη? Στα ποσα χιλιομετρα εισαι φιλε? ΚΤΕΟκαρτα σου εβγαλε? Οσο μικροψωλης και ασχημος και αν ειμαι (που λεει και ο αλλος ο ταγαρο καζαβλακας παλουκης) δεν την αφησα μεσα στο δωματιο να μεινει ουτε λεπτο. Και να σου πω και κατι αλλο...Ειναι λεπτομερεια αγαπητε μου οτι η γυναικα ειναι 65+? Ενω λεει 46? Ουτε αυτο δεν ειπες? Το θεωρησες και αυτο λεπτομερεια?? ( ) Ειναι λεπτομερεια οτι τα κρεατα κρεμονται σαν ξυγκια απο παντου? Ειναι λεπτομερεια οτι δεν βλεπεται στο προσωπο και οτι δεν εχει σχεδον μαλλια? Και αυτα που εχει ειναι γαμησε τα μεσα στη λιγδα? Την κρατησες απο ψυχικο!!! Α, ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα. Και καλα ο Παλουκις απο το πολυ το Μακελειο που βλεπει, δικαιολογειται. Δεν ειναι ευκολο πραγμα να βλεπεις το μαλακα το Χιο συνεχεια.
Θα κανω κριτικη και θα σας πω εγω τι ακριβως ειναι η Θαλια με ολες τις λεπτομερεις. Λεπτομερειες που ΠΑΝΤΑ πρεπει να γραφονται. Γιατι για το λογο αυτο ειμαστε εδω, οχι να ακουμε τα σχολια του παλουκι μονο για τα καλσον του και τους μικροτσοτσουνους του. Α, ρε παλουκι τρακτεροτραβολτα πετσετα. Και εσυ δεν θα τα ακουσεις γιατι απλα δεν θελω. Προσπαθησες και χτες να με προκαλεσεις αλλα σε εγραψα εντελως στ'αρχιδια μου οπως σου αρμωζει.Και παλι σε γραφω στ'αρχιδια μου και παντα φιλε εκει θα ανηκεις ο,τι και να πεις.
ΥΓ. 1.Ξερω οτι καποιος εδω μεσα με γνωσεις πολλες απο τετοιου ειδους καταστασεις (μιλαμε για ακραια) δεν εκανε τιποτα για να με προστατεψει απο το βιβλιο που λεγεται "Θαλια". Με αφησε να το διαβασω και να το γκουγκλαρω μονος. Κρατω το 1-0 και δεν το ξεχνω. Δεν το ξεχνω πραγματικα.
2. Θα ανεβασω κριτικη την Δευτερα για να προστατευσω τουλαχιστον οσο μπορω αλλους συναδελφους