pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
69....?..πιστευεις πως θα απαντησει κανεις?
69....?..πιστευεις πως θα απαντησει κανεις?
αχχααχαχχαχαχαχαχαχ!!!!!!! ...γαμω τα μοτορια μου μεσα!!!!69....?
καλυτερα...παντα ειναι τα ιδια.Τι να πω...δεν ξερω. Εχω διαβασει τα παντα ολα, αλλατις περισσοτερες φορεςειναι τα ιδια, και τις αλλες ειναι broken links.
+1000.... ..οποιος παπαρας ξερολας,εχει αμφιβολιες για την Βαλεντινα,δεν εχει παρα να της προτεινει ακαποτο γαμησι...στην αρχη θα πει οχι,αλλα αμα την ψαρεψεις αναβεζοντας το δωρο,θα πει ναι,χωρις κανεναν περιορισμο..
εγω παντως την μεθοδο τησ παραπλανητικης ερωτησης για ακαποτο την δοκιμαζω στις καινουργιες,για να εχω το κεφαλι μου ησυχο...
για την Βαλεντινα δεν τιθεται βεβαια θεμα :S
εχιεσ π.μ φιλε,τσεκαρισουΤι να πω...δεν ξερω. Εχω διαβασει τα παντα ολα, αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι τα ιδια, και τις αλλες ειναι broken links.
βαλεντινα μαν.Δεν εχω καταλαβει , για τη Βαλεντινα ειναι η αναφορα ή για τη Μασα?Νομιζω οτι τα ακαποτα τα ανεφεραν για τη δευτερη
βαλεντινα και masha ειναι το ιδιο και το αυτο..
Τελειως καριολα ρε Δαγκανα, τοτε. Δεν το ηξερα +δεν της φαινοταν οτι εκανε γυμνα...Τελικά.....είναι περισσότερες απο μια!
kai Minervaβαλεντινα και masha ειναι το ιδιο και το αυτο..
πως λεμε..κλωνος..δεν μπορω να βρω εδω στο σαιτ κανενα παραδειγμα να δωσω.. ;)
mineVrakai Minerva
ακριβως οπως το ειπες.παλια.πλεον οχι.ειναι σιγουρο αυτο?παλια εδω μεσα εχει γραφτει οτι τη Βαλεντινα τη γαμουσες και μονο κερνοντας τη σουβλακια , και οτι στο κρεβατι ηταν μετρια.Επισης ξερουμε οτι εχει καμποσα προφιλ στο μαμπα (ενα μαλιστα αναφερεται και ως ζευγαρι που ψαχνει ζευγαρια).Να τη λενε ομως το ιδιο προσωπο με τη Μασα , πρωτη φορα το ακουω
Βρηκα αυτα που σας ελεγα πριν....Αρα Βαλεντινα ειναι αυτη εδω η Masha ...OK?
Εδω ειμαστε για να ενημερωνουμε και να ενημερωνομαστε-ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!