steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
κ απο υπηρεσιες??
Καθαρη
τα γνωστα εκτοs αναλ ...και ναι πεντακαθρη και σε δικο τηs χωρο !!!
κ απο υπηρεσιες??
Καθαρη
τα γνωστα εκτοs αναλ ...και ναι πεντακαθρη και σε δικο τηs χωρο !!!
μμ
το δικο της χωρο δεν μ αρεσει
κ ταριφα?
Thanks
Είσαι σίγουρος πως μιλάς για τον κωδικό 210925 από l.o.v.e l.i.s.t,50 ή 60 δεν θυμαμαι....αν θεs παει και σε hotel .....απο τι ξερω ...
50 ή 60 δεν θυμαμαι....αν θεs παει και σε hotel .....απο τι ξερω ...
..τι 50 ρε φίλε...αυτή έκανε πιάτσα έξω απ το easy access με ένα 20άρικο...
Είσαι σίγουρος πως μιλάς για τον κωδικό 210925 από l.o.v.e l.i.s.t,
γιατί σ'αυτήν αναφέρεται το link του whois και ανήκει στην ομάδα της Κυψέλης
και απ'ότι λέει δίνει και κόλο.
Μάλλον για άλλη λες
φΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ .....ναι λαθοs τεραστιο μεγιστο απιστευτο ...οτι εγραψα πριν ΑΚΥΡΟ σκιαχτικα !!!! χαχαχα ρε φιλε πωs την παθαμε ετσι ...ναι εχειs δικιο μακρια και αλαργα ...ουτε με σφαιρεs ...και αν δεν κανω και λαθοs πρεπει να ειναι στο σαυροσπιτο.......φιλε Jimy.m ......ξεχασε οτι εγραψα ΛΑΘΟΣ......εχω παθει σοκ .....χαχαχαχαχα !!!!!
δεν νομιζω,ουτε υποθετω.Kαι ομωs φιλε δεν ειναι καθολου τοσο καλτ οσο νομιζειs ...... μαλιστα ειναι και σε αρκετα ανεκτο -καλο επιπεδο ...προσωπικη αποψη και εμπειρια .....( τι να πουμε τοτε για τιs σαυρεs τηs κυψεληs ) ........!!!!
δεν νομιζω,ουτε υποθετω.
ξερω κ μαλιστα πολυ καλα.
οι σαυρες ειναι αλλο κολπο,για πολυ περπατημενους-αρρωστους,μιλφογκιλφακηδες
εξαρταται καθαρα απο εσενα.κ απο υπηρεσιες??
Καθαρη
χα,χα,χα.Εγω εγω
αλλα σκιαζομαι
αν ερθει συναγωνιστης παρεα-προστασια παω
Εγω εγω
αλλα σκιαζομαι
αν ερθει συναγωνιστης παρεα-προστασια παω
Μη σκιαζεσαι τυπε,"θελει αρετη και τολμη"
Μη σκιαζεσαι τυπε,"θελει αρετη και τολμη"
μια απο τις βουλγαρες,που εχουν το αντρο της αμαρτιας στην κυψελη.απο εμφανιση οτι βλεπεις,και χειροτερα.Συναγωνιστές γνωρίζουμε κάτι για το παρακάτω ?
μια απο τις βουλγαρες,που εχουν το αντρο της αμαρτιας στην κυψελη.απο εμφανιση οτι βλεπεις,και χειροτερα.
το θεμα με την υγεια ακουγεται πολλες φορες,και μαλιστα και σε περιπτωσεις που δεν ειναι σιγουρο,οτι κατι τρεχει.απλα για την συγκεκριμενη,τι να σου πω..κοιτα τις φωτος,και αν δεις οτι μπορεις να κανεις κατι,κανε μια βολτα.Φίλε Guru ρωτάω για΄τι κάποτε είχαν ακουστει για κάποια θεμάτάκια περί .... υγείας ή πάλι μπορεί εγω και να μην θυμάμαι καλά .
Τελος πάντων σε ευχαριστώ και κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !
το θεμα με την υγεια ακουγεται πολλες φορες,και μαλιστα και σε περιπτωσεις που δεν ειναι σιγουρο,οτι κατι τρεχει.απλα για την συγκεκριμενη,τι να σου πω..κοιτα τις φωτος,και αν δεις οτι μπορεις να κανεις κατι,κανε μια βολτα.