zoro zaratoustra
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτή την έχουν αναφέρει σε άλλο ποστ σαν Μαρία. 35αρα δεν είναι τουλάχιστον;
τοσο ειναι..με δικο της χωρο.αυτή την έχουν αναφέρει σε άλλο ποστ σαν Μαρία. 35αρα δεν είναι τουλάχιστον;
Που θα βρούμε σχόλια για την κυρία; Αν αξίζει τα λεφτά;τοσο ειναι..με δικο της χωρο.
Που θα βρούμε σχόλια για την κυρία; Αν αξίζει τα λεφτά;
Ευχαριστώ. Τελικά από τις κριτικές δεν έβγαλα άκρη, κάνει ή δεν κάνει γλωσσόφιλα;Παρε τυπε ....το Ελληνιδα ξεχασετο ομωs !!!
Καλα κανειs ρε τυποι?? μα κανειs ουτε μια απαντηση .....χαχαχα !!!!
αυτή την έχουν αναφέρει σε άλλο ποστ σαν Μαρία. 35αρα δεν είναι τουλάχιστον;
..μου θύμισε Ελβίρα..Θυμηστε μου ρε παιδια για αυτο κατι ...γιατι εχω κενο μνημηs δεν το εχω καθολου δεν το θυμαμαι ......
..μου θύμισε Ελβίρα..
Ξέρουμε κάτι για ??? Δεν έχω βρει τίποτα σε παλαιότερα Post.
..άλλωτε σε χώρο της,άλλωτε σε studio..αυτή μου θυμίζει,ρετουσαρισμένη βέβαια..Την παλια εννοειs φιλε ...καπου εκει στο κεντρο ?? Λεs ??
Οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοοοοΜήπως έχει ιδέα κανείς τι έγινε η θεία Όλγα; Έφυγε πάλι για ξένα εδάφη;
Παρα πολυ καλη η μαρια .Αρκετες φορες φερνει και φιλες της στο σπιτι που εχει.Αλβανίδα ή Ελληνίδα τι διαφορά έχει στο κρεβάτι δεν ξέρω ή δεν έχω καταλάβει ακόμη. Η τύπισα είναι καλή στη δουλειά που κάνει; από εμφάνιση πάντως είναι αρκετά καλή
Η ελβιρα με δικο της χωρο στο γκαζι.Ειχε και μια φιλη τηςΘυμηστε μου ρε παιδια για αυτο κατι ...γιατι εχω κενο μνημηs δεν το εχω καθολου δεν το θυμαμαι ......
Μασατζιδικο στην Καλλιθεα (η εν λογω ειναι κατω του μετριου)..Χαμενος χρονος