psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
θέλει 140 για ντουέτο κ 80 μόνη τηςκαι εδώ η ίδια είναι σε ζευγάρι
θέλει 140 για ντουέτο κ 80 μόνη τηςκαι εδώ η ίδια είναι σε ζευγάρι
Οι σαύρες της οδού Ωλένου, απέναντι από τα δικαστήρια, έφυγα με πολύ κόπο αφού η χοντρή δεξιά και κάτω είχαν κλειδώσει πόρτες-2 παρακαλώ- εσωτερική και εξώπορτα-
έμεινα στο δωμάτιο για λίγα λεπτά, εξηγούσαν με ζήλο πως τρώνε πούτσες και ρουφάνε @@, προστυχάντζες γριές αλλά μπάζα τελείως, κώλο έδιναν και τι δεν πρόσφεραν...προσπαθούσα να τους δώσω να καταλάβουν πως είναι τελείως χαμένος χρόνος για μένα η παραμονή μου εκεί..το κορυφαίο ήταν όταν έσκασε μύτη κ 3η γκιλφ με υφάκι κ απορία του στυλ..΄΄Τι δουλειά είπαμε πως κάνεις'' ''Δεν σε αφορά κυρία μου, ξεκλείδωσε να φύγω από δω μέσα'' της είπα...έκανες μεταβολή μόλις τις είδες, ή έκανες και το ψυχικό ????
έμεινα στο δωμάτιο για λίγα λεπτά, εξηγούσαν με ζήλο πως τρώνε πούτσες και ρουφάνε @@, προστυχάντζες γριές αλλά μπάζα τελείως, κώλο έδιναν και τι δεν πρόσφεραν...προσπαθούσα να τους δώσω να καταλάβουν πως είναι τελείως χαμένος χρόνος για μένα η παραμονή μου εκεί..το κορυφαίο ήταν όταν έσκασε μύτη κ 3η γκιλφ με υφάκι κ απορία του στυλ..΄΄Τι δουλειά είπαμε πως κάνεις'' ''Δεν σε αφορά κυρία μου, ξεκλείδωσε να φύγω από δω μέσα'' της είπα...
γραφειο..καλησπερα πληροφοριεσ για την κυρια?
και μονο το τηλ να βαλεις,τα ιδια αποτελεσματα θα εχεις...για πατα την καρτελα χρηστη να δεις ποσες αγγελιες και τηλεφωνα βγαζει...
πως παττας καρτελα χρηστη.....ειμαι λιγο ασχετος με αυτογια πατα την καρτελα χρηστη να δεις ποσες αγγελιες και τηλεφωνα βγαζει...
για ποια αγγελια λες τωρα μπερδευτηκα. εγω μιλαω για αυτη το ειδα πως εχει και αλλες αγγελιες αλλα σε καποιες με το ιδιο νουμερο αναφερει δικο της χωρο,γι'αυτο και μονο κολλησαξανακοιτα την αγγελια και...
αδερφε,ΚΑΤΩ απο την φωτο υπαρχει προταση,'καρτελα χρηστη'..πατα το...για ποια αγγελια λες τωρα μπερδευτηκα. εγω μιλαω για αυτη το ειδα πως εχει και αλλες αγγελιες αλλα σε καποιες με το ιδιο νουμερο αναφερει δικο της χωρο,γι'αυτο και μονο κολλησα
αξιοσεβαστε guru θα προτεινω να τιμωρηθεις !!!!αδερφε,ΚΑΤΩ απο την φωτο υπαρχει προταση,'καρτελα χρηστη'..πατα το...
σωστη παρατηρηση...βεβαια σε μια απο της αγγελιες εμφανιζεται και η νανσυ,που καποτε,ηταν αρκετα καλη στις υπηρεσιες της...αξιοσεβαστε guru θα προτεινω να τιμωρηθεις !!!!
δεν ειναι γραφειο , ειναι το γνωστο μασατζηδικο στην θησεως (στο fuego αν δεν κανω λαθος0 και οι 250 αγγελιες , περιπου μην με δικασεις , αναφερονται στη συγκεκριμενη κυρια που γνωριζεις με οχι και τοσο θετικες κριτικες.
Οι σαύρες της οδού Ωλένου, απέναντι από τα δικαστήρια, έφυγα με πολύ κόπο αφού η χοντρή δεξιά και κάτω είχαν κλειδώσει πόρτες-2 παρακαλώ- εσωτερική και εξώπορτα-