sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
οχι φιλος.πολλα κιλα....
έχεις να μου προτείνεις μια απο αυτές τις 6 ή κάτι καλύτερο μέχρι 80 βαριά και να χει και χώρο?
οχι φιλος.πολλα κιλα....
να εχει και χωρο?...μπα...μαλλον για μασαζ σε βλεπω...έχεις να μου προτείνεις μια απο αυτές τις 6 ή κάτι καλύτερο μέχρι 80 βαριά και να χει και χώρο?
nai φρεσκια αγγελιαασχετο,η Παολα μιλφ δουλευει ακομα?γιατι εχω καιρω να δω αγγελια της
λοιπον....ειναι φιλη της μαρινας(απο αγιους αναργυρους,που εχει δικο της χωρο).παιζει και μαζι της και μονη της ομως.στο 80αρι αν θυμαμαι καλα,και +20 νομιζω το πρωκτικο.ειχε αναφερθει, με φιλοτιμες προσπαθειες,αλλα φιλος πολλα κιλα..καποιο λαθος κανεις φιλε μου,καμια εκτενεστερη αναφορα δεν υπαρχει για την κυρια οχι μια αλλα ουτε στις 7-8 πιο πισω σελιδες που κοιταξα.Αν υπαρχουν πληροφοριες μου λετε,ευχαριστω
Ευχαριστω φιλε guru δε το βλεπω να παιρνω,οχι και 80 για την τυπησα μην τρελαθουμε!Ειδα και αλλες φωτο σε αλλα σαιτ και ξενερωσα τελειωςλοιπον....ειναι φιλη της μαρινας(απο αγιους αναργυρους,που εχει δικο της χωρο).παιζει και μαζι της και μονη της ομως.στο 80αρι αν θυμαμαι καλα,και +20 νομιζω το πρωκτικο.ειχε αναφερθει, με φιλοτιμες προσπαθειες,αλλα φιλος πολλα κιλα..
η τελικη αποφαση ειναι δικια σου....Ευχαριστω φιλε guru δε το βλεπω να παιρνω,οχι και 80 για την τυπησα μην τρελαθουμε!Ειδα και αλλες φωτο σε αλλα σαιτ και ξενερωσα τελειως
καποιο λαθος κανεις φιλε μου,καμια εκτενεστερη αναφορα δεν υπαρχει για την κυρια οχι μια αλλα ουτε στις 7-8 πιο πισω σελιδες που κοιταξα.Αν υπαρχουν πληροφοριες μου λετε,ευχαριστω
...Τι μπάζο είναι αυτό ρε παίδες?????
ξέρουμε τιμή για την φίλη της ιζαμπέλας?η τριτη παλαια γνωριμη η Μαγια εκ Βουλγαριας , αμφιλεγομενες κριτικες, η εκτη πολωνικο αλογο σχολης και φιλη Ιζαμπελας.
μαλον στην εκτη θα κατεληγα.
υπαρχει ομως και οικονομικη διαφορα.
...Τι μπάζο είναι αυτό ρε παίδες?????
Παλιοοικοδομε. Που όλα τα βλέπεις μπαζα !!!...Τι μπάζο είναι αυτό ρε παίδες?????
σωστος στα 80,εγω εχω ακουσει καλα λογια,ερχεται στον χωρο σου...επισης παιζει και με τον γκομενο της αν θεςλοιπον....ειναι φιλη της μαρινας(απο αγιους αναργυρους,που εχει δικο της χωρο).παιζει και μαζι της και μονη της ομως.στο 80αρι αν θυμαμαι καλα,και +20 νομιζω το πρωκτικο.ειχε αναφερθει, με φιλοτιμες προσπαθειες,αλλα φιλος πολλα κιλα..
πρέπει να είναι στα 130 +20 για πρωκτικόξέρουμε τιμή για την φίλη της ιζαμπέλας?
και εδώ η ίδια είναι σε ζευγάρι...Τι μπάζο είναι αυτό ρε παίδες?????