alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
χρόνια πριν...σαν Βάνα ήταν εδω μεσα!Εψαξα αλλα δεν την βρηκα σαν ΒΑΝΑ...
χρόνια πριν...σαν Βάνα ήταν εδω μεσα!Εψαξα αλλα δεν την βρηκα σαν ΒΑΝΑ...
bre φιλε APOC ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ .....Εψαξα αλλα δεν την βρηκα σαν ΒΑΝΑ...
που την θυμηθηκες την Τζινα ρε μεγαλε.......και να προσθεσω στους δυο ποιο πανω,οτι οχι μονο ηταν αρνητικα τα περισσοτερα,αλλα κοιτουσε να φαει και τον χρονο σου,στο ραντεβου,αλλα και στο τελος να πει οτι η τιμη ειναι για μια φορα μονο...κατι που στο τηλ,δεν ελεγε σχεδον ποτε...το στυλ εμοιαζε λιγο στην τζινα,με την μονη διαφορα οτι η τζινα σε περναγε απο ανακριση,και μετα ανεβαινε πανω....
η αληθεια ειναι αυτη ναι...την ειχα συναντησει 2 φορες...και θυμαμαι την πρωτη φορα,μου ζηταγε επιμονα ταυτοτητα..βεβαια με τα πολλα ανεβηκε πανω,και εγινε ροντεο...ηταν στο κρεββατι δυναμιτης..ελπιζω να ειναι γερη και δυνατη,σε οτι και αν κανει...που την θυμηθηκες την Τζινα ρε μεγαλε....
αμα τελειωνε ομως η ανακριση και εβγαινες ζωντανος μετα σουρνοσουνα μεχρι το παρκιν
Ρε τυπε οταν λεω εψαξα εννοουσα στις κριτικες για call-girl. Τεσπα ετσι και αλλιως δεν την βρισκω. Αντεχει η τσεπη 150+ εφοσον τα αξιζει αν και απο οτι καταλαβα ΔΕΝ. Για αυτο κανονισα duo με κατερινα και βικυ αυριο... ;)bre φιλε APOC ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ .....
πως ψαχνετε ρε παιδια στο φορουμ ?????
και δια του λογου το αληθες ιδου ......
"drax
Μάλαμα
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Βυζαρούδες call-girls!
« Απάντηση #328 στις: 10/09/11, 17:05 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: Progressive στις 10/09/11, 11:11
παιδες τα λινκς δεν δουλεύουν
καποιος να προσθέσει ένα λινκ της Βανας Αγρίνιος να την δουμε. νομιζω με ενδιαφέρει
Πάρε ένα ενεργό λίνκ για την Βάνα :
Η Βάνα είναι γυναικάρα.Ψηλή,βυζαρού,κωλού,με όρεξη και νάζι αν ταιριάξει η χημεία σας.Παρόλα αυτά έχει κάποια αρνητικά.Π.χ. δεν κάνει ραντεβού παρά μόνο μέσα στην Γλυφάδα.Επίσης,παίρνει 150,που θεωρώ είναι τσουχτερή τιμή.Τρίτον,είναι αρκετά σιτεμένη και της φαίνεται(ειδικά στο πρόσωπο,το οποίο βγάζει μια καύλα παρόλα αυτά).Επίσης είναι της μίας φοράς σε μια ώρα και μόλις τελειώσεις,κάνει μπάνιο,ντύνεται και δρόμο.Αυτά.Αν την αντέχει η τσέπη σου και σου αρέσει ο σωματότυπος,δοκίμασε.Εγώ σου την προτείνω πάντως.Δεν θα κακοπεράσεις.Είναι δύναμη."
ενα απλο παραδειγμα με το οποιο και δεν συμφωνω !!!!
επραξες αγια φιλε τυπε.Ρε τυπε οταν λεω εψαξα εννοουσα στις κριτικες για call-girl. Τεσπα ετσι και αλλιως δεν την βρισκω. Αντεχει η τσεπη 150+ εφοσον τα αξιζει αν και απο οτι καταλαβα ΔΕΝ. Για αυτο κανονισα duo με κατερινα και βικυ αυριο... ;)
bre φιλε APOC ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ .....
πως ψαχνετε ρε παιδια στο φορουμ ?????
και δια του λογου το αληθες ιδου ......
"drax
Μάλαμα
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Βυζαρούδες call-girls!
« Απάντηση #328 στις: 10/09/11, 17:05 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: Progressive στις 10/09/11, 11:11
παιδες τα λινκς δεν δουλεύουν
καποιος να προσθέσει ένα λινκ της Βανας Αγρίνιος να την δουμε. νομιζω με ενδιαφέρει
Πάρε ένα ενεργό λίνκ για την Βάνα :
Η Βάνα είναι γυναικάρα.Ψηλή,βυζαρού,κωλού,με όρεξη και νάζι αν ταιριάξει η χημεία σας.Παρόλα αυτά έχει κάποια αρνητικά.Π.χ. δεν κάνει ραντεβού παρά μόνο μέσα στην Γλυφάδα.Επίσης,παίρνει 150,που θεωρώ είναι τσουχτερή τιμή.Τρίτον,είναι αρκετά σιτεμένη και της φαίνεται(ειδικά στο πρόσωπο,το οποίο βγάζει μια καύλα παρόλα αυτά).Επίσης είναι της μίας φοράς σε μια ώρα και μόλις τελειώσεις,κάνει μπάνιο,ντύνεται και δρόμο.Αυτά.Αν την αντέχει η τσέπη σου και σου αρέσει ο σωματότυπος,δοκίμασε.Εγώ σου την προτείνω πάντως.Δεν θα κακοπεράσεις.Είναι δύναμη."
ενα απλο παραδειγμα με το οποιο και δεν συμφωνω !!!!
παιδιά καλησπέρα ανεβαίνω Αθήνα σε 10 μέρες έρχομαι με τρένο ή κτελ θα έχω ένα δίωρο κενό,θέλω να ξεδώσω κάπου γιατί δε συγκρίνεται η Αθήνα με εμάς εδώ αλλά δε ξέρω τίποτα απο Αθήνα(περιοχές κ.λ.π)και θέλω τη βοήθεια σας.Ψάχνω κάτι καλό μέχρι 70 ευρώ που να έχει οπωσδήποτε χώρο.Όποια δηλαδή αξίζει περισσότερο και είναι πιο κοντά είτε στα κτελ είτε στα τρένα θα έρθω και με αυτό το μέσο.Μπορείτε να βοηθήσετε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σίγουρα έχει δικό της χώρο η Gabriela;εδω εισαι φουλ.......70ε και με χωρο καλλιθεα
που κοντά είναι τρένα ή κτελ η Καλλιθέα?
πρόγραμμα που κάνει ?
Σίγουρα έχει δικό της χώρο η Gabriela;
Παιδιά είμαι πρωτάρης και ήθελα να ρωτήσω είναι καλη ιδέα να φέρεις την κοπέλα σπίτι σου;
Παιδιά είμαι πρωτάρης και ήθελα να ρωτήσω είναι καλη ιδέα να φέρεις την κοπέλα σπίτι σου;