apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Εχει παρει κανεις τηλεφωνο-ραντεβου?Κακα είναι τρελλες ζητανε 180!!!!!!
Εχει παρει κανεις τηλεφωνο-ραντεβου?Κακα είναι τρελλες ζητανε 180!!!!!!
οι σαύρες της Κυψέλης θα ειναι.Τηλ δεν απαντα, σε κανενα site δεν παιζει φωτο.
Για αμετανοητους κασκαντερ μονο
Αν ξέρει κανείς κάνα καλό, με συμπεριφορά Νάντιας και καλύτερο σώμα (σε καλύτερη κατάσταση εννοώ)... MILF εννοείται
MARTA,PAOLA
εισαι σκαουτερ, οχι μαλακιες...
παντος η πρωτη ειναι περιπτωση...
αυτο το τεθωρακισμενο το εχει καβαλησει κανεις?
Μας κάνεις πλάκα;; Καταρχάς την έχεις φίλη στο fb;;; Και αν ναι από πότε;; διότι της έχω στείλει αίτημα φιλίας πάνω από 8 μήνες και χτες που τη συνάντησα (εξ ού και η κριτική που διάβασες) μου είπε οτι δεν μπαίνει πλέον fb!!! Κι εμένα προσωπικά δεν μου έκανε για γυναίκα που έχει περάσει εγκεφαλικό.................Aπο FB ...
Anastasia Ru
21 mins · Athens ·
Logw perusinou egkefalikou epeisodiou pou eixa kai efuga gia th patrida mou kai allwn provimatwn ugeias pou exw tha stamatisw na kanw rantevou. eyxaristw osous me sunantisan
ξερει κανεις τπτ ??? μεχρι χθες διαβαζα κριτικη ... :-
Aπο FB ...
Anastasia Ru
21 mins · Athens ·
Logw perusinou egkefalikou epeisodiou pou eixa kai efuga gia th patrida mou kai allwn provimatwn ugeias pou exw tha stamatisw na kanw rantevou. eyxaristw osous me sunantisan
ξερει κανεις τπτ ??? μεχρι χθες διαβαζα κριτικη ... :-
για αυτο το ξεκωλο γνωριζουμε κατι?
βρε αθεοφοβε την πηδηξες?...εχει και κατι αλλες φωτο μεσα απο το πεδιο του αρεως....Βουλγάρα με κωλάρα. 40 το νορμάλ πρόγραμμα +20 ο κώλος...
και η φιλη τι λεει μεγιστε gami ????Βουλγάρα με κωλάρα. 40 το νορμάλ πρόγραμμα +20 ο κώλος...
απο την παρεα τους παντως ειναι μακραν η καλυτερη...οι αλλες,ειναι σαν τον φρακενσταιν...και η φιλη τι λεει μεγιστε gami ????