CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγω Κυριε ενα εχω να σου πω... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ.....
εσυ ξερεις που θα με βρεις παλιοφιλε...
Εγω Κυριε ενα εχω να σου πω... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ.....
μπορω να εχω και γω το τηλ της Σονιας?στειλε μου π.μ για να λαβεις οδηγιες και τηλ,...
γεια σας και πάλι από εδώ ..........
για τις παρακάτω τι ξέρουμε......????ευχαριστώ....
εισαι σκαουτερ, οχι μαλακιες...
παντος η πρωτη ειναι περιπτωση...
Το 2 θελει 100 +20ακα +20λοκο αντε γειαγεια σας και πάλι από εδώ ..........
για τις παρακάτω τι ξέρουμε......????ευχαριστώ....
την έχεις δοκιμάσει???? )
Το 2 θελει 100 +20ακα +20λοκο αντε γεια
Το 3 είναι γραφειο 80 full από ότι ειπε
Παληκάρια καλησπέρα, χθες κατα τις 18.45 μιλφ(μαλλον ρωσικής προελεύσεως) με ξανθο καρε μαλί, θαλασσι φορεματακι κοντο, μαυρα ψηλοτακουνα πεδιλα και tattoo στη γαμπα εμπενε στο γνωστο ξενοδοχειο πισω απο το Ωνασειο....αν ειναι κανεις απο εδωμεσα που γλενταγε με την κυρια και γουσταρει ας δωσει καμια πληροφορια στο πμ.
Το 2 θελει 100 +20ακα +20λοκο αντε γεια
Το 3 είναι γραφειο 80 full από ότι ειπε
Αδερφέ μακριά!! Είναι μια βλαμένη με όλη την κυριολεξία της λέξης. Έχω πάρει τηλέφωνο και ξέρω τι σου λέω. Καταρχάς σου μιλάει στο τηλέφωνο και δεν καταλαβαίνεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όσα σου λέει. Μιλάει δήθεν χαλαρά αισθησιακά και χαμηλόφωνα αλλά λόγω της καταγωγής της (μάλλον Ρωσσίδα αν θυμάμαι καλά) τα ελληνικά της είναι χειρότερα και από του Μπάγιεβιτς, με αποτέλεσμα μετά την επικοινωνία μαζί της να θες ωρυλά! Κατά τα άλλα ότι διαβάζεις στην αγγελία σου λέει πάνω κάτω! Εμένα προσωπικά με άφησε παγερά αδιάφορα ακόμα και για κασκαντεριλίκι...συγνώμη αλλά τώρα το είδα.....
πιοσ ξέρει ???
Αδερφέ μακριά!! Είναι μια βλαμένη με όλη την κυριολεξία της λέξης. Έχω πάρει τηλέφωνο και ξέρω τι σου λέω. Καταρχάς σου μιλάει στο τηλέφωνο και δεν καταλαβαίνεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όσα σου λέει. Μιλάει δήθεν χαλαρά αισθησιακά και χαμηλόφωνα αλλά λόγω της καταγωγής της (μάλλον Ρωσσίδα αν θυμάμαι καλά) τα ελληνικά της είναι χειρότερα και από του Μπάγιεβιτς, με αποτέλεσμα μετά την επικοινωνία μαζί της να θες ωρυλά! Κατά τα άλλα ότι διαβάζεις στην αγγελία σου λέει πάνω κάτω! Εμένα προσωπικά με άφησε παγερά αδιάφορα ακόμα και για κασκαντεριλίκι...
Στις τιμές συμφωνούμε. Τα ίδια είπε και σε μένα. 40€ μασάζ 70€ για ελευθερη σχέση...0χα0χα0χ0α0χα0χαΕιχαμε μιλησει προ καιρου και αντιθετως απο σενα τα καταλαβα ολα!! Φωτεινη τη λενε και Μιλαγε αργα και μου ειχε πει 40 ευρω για μασαζ και 70 ευρω για μασαζ+σεξ (ελευθερη σχεση το ελεγε!!) Τοτε πηγαινε σε ξενοδοχειο,τωρα λεει για δικο της χωρο.σου ειπε τιμες?
συγνώμη αλλά τώρα το είδα.....
πιοσ ξέρει ???