spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
www.lovelist.gr/ad.php?adId=229406-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=229406-6&cityId=2&subcatId=65...επιστροφη[/URL] στις επαλξεις.
ροσάκι...αυτη είναι...μέτρια πραγματα!Ποια ειναι αυτή? δε βγάζει φωτος...
ροσάκι...αυτη είναι...μέτρια πραγματα!
εδώ είσαιΠοια ειναι αυτή? δε βγάζει φωτος...
Πάντως οι κριτικές τις είναι γενικά καλές
εδω δεν εχει τεσκαριστει η μαρινα,θα τσεκαριστει το διδυμο...η κριτικη που ανεβασε συμφορουμιτης δεν ηταν και οτι καλυτερο,απο υπηρεσιες,και χρηματα...βεβαια, εγω ξερω οτι εχουν δοκιμασει αρκετοι,αλλα το γιατι δεν γραφουν ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...Καλημέρα παίδες..
ΟΙ συγκεκριμένες σε ντουέτο έχουν τσεκαριστεί?
Η μια είναι η μαρίνα από τις 3 γέφυρες..Η άλλη?
ευχαριστώ
μετα απο καιρο σας λεω καλησπερα....εδω δεν εχει τεσκαριστει η μαρινα,θα τσεκαριστει το διδυμο...η κριτικη που ανεβασε συμφορουμιτης δεν ηταν και οτι καλυτερο,απο υπηρεσιες,και χρηματα...βεβαια, εγω ξερω οτι εχουν δοκιμασει αρκετοι,αλλα το γιατι δεν γραφουν ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...
μετα απο καιρο σας λεω καλησπερα....
για την αλλη ειναι αυτη=ηταν κορυδαλλο πηγε τωρα 3 γεφυρες λεει και καλα φουλ προγραμμα 100 την ωρα και 150 το δυωρο...εσβυσε τις φωτο απο το mammba γιατι καποιος ισως της σφυριξε οτι εδω ξερουν ακριβως πωσ και ποια ειναι...
ροσάκι...αυτη είναι...μέτρια πραγματα!
δεν υπαρχει λογος για συγνωμη,σιγα.εδω ειμαστε για ενημερωση σωστη,αλλα πανω απο ολα οι υποχρεωσεις.εχω και γω να σου δωσω,γιατι σου χρωσταω.... ;)φιλαρακι τοσο σε εσενα αλλα και σε καποιους αλλους χρωσταω ενα τηλεφωνακι απο καποιο θεμα που ειχα ανοιξει την τριτη θα το εχουν οσοι το ζητησαν και συγνωμη για την μεγαλη καθυστερηση....
δεν υπαρχει λογος για συγνωμη,σιγα.εδω ειμαστε για ενημερωση σωστη,αλλα πανω απο ολα οι υποχρεωσεις.εχω και γω να σου δωσω,γιατι σου χρωσταω.... ;)
τι τηλεφωνο σου χρωσταω εσενα ρε αλητεια?... ...για ελα πμ...Και μενα μου χρωστας....... ενα τηλεφωνο........
δεν υπαρχει λογος για συγνωμη,σιγα.εδω ειμαστε για ενημερωση σωστη,αλλα πανω απο ολα οι υποχρεωσεις.εχω και γω να σου δωσω,γιατι σου χρωσταω.... ;)