jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
λαθος φορουμ φιλε
δεν ειναι μιλφ αυτο
ότι σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν έρχεται η κοπέλα στις φωτογραφίες. Μέτρια κατάσταση γενικότερα...για αυτην εδω... που βρισκουμε πληροφοριες??..τηλ εχω...τι ξερουμε για αυτην?
εισαι σιγουρος?...οτι δεν ερχεται αυτη?...ειναι μουφα δηλαδη οι φωτο?....μιλησα μαζι της και μου πε 100αρα..την εχεις παρει?ότι σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν έρχεται η κοπέλα στις φωτογραφίες. Μέτρια κατάσταση γενικότερα...
Τουλάχιστον δύο αξιόπιστα μέλη που έχουν συναντηθεί μαζί της, αυτό έχουν πει εδώ... Αν δε σου κάνει κόπο, ψάξτο μέσα στο site και θα το διαπιστώσεις.εισαι σιγουρος?...οτι δεν ερχεται αυτη?...ειναι μουφα δηλαδη οι φωτο?....μιλησα μαζι της και μου πε 100αρα..την εχεις παρει?
μωρεεε εψαξα πισω μεχρι και 2013....δεν βρηκα κατι...ζαλιστηκα...ουτε εχει κριτικες στα call girl...σαν μπελλα..thanks παντως για την γρηγορη απαντηση σου.Τουλάχιστον δύο αξιόπιστα μέλη που έχουν συναντηθεί μαζί της, αυτό έχουν πει εδώ... Αν δε σου κάνει κόπο, ψάξτο μέσα στο site και θα το διαπιστώσεις.
λαθος φορουμ φιλε
δεν ειναι μιλφ αυτο
Υπάρχει τοπικ για πιο νεαρές αν μπορεις δωσε λινκ..λαθος φορουμ φιλε
δεν ειναι μιλφ αυτο
Υπάρχει τοπικ για πιο νεαρές αν μπορεις δωσε λινκ..
πηγαινε στο νημα με τις milf call girls..εκει θα βρεις τα review,των συμπαιχτων...μωρεεε εψαξα πισω μεχρι και 2013....δεν βρηκα κατι...ζαλιστηκα...ουτε εχει κριτικες στα call girl...σαν μπελλα..thanks παντως για την γρηγορη απαντηση σου.
..μα εδω ειμαι στο νημα με αναζητησεις μιλφ...πηγαινε στο νημα με τις milf call girls..εκει θα βρεις τα review,των συμπαιχτων...
ωπ!..τυπογραφικο λαθος..πηγαινε μερικες σελιδες πισω τοτε.....μα εδω ειμαι στο νημα με αναζητησεις μιλφ...
Μήπως εννοούσες στο τόπικ με τις βυζαρούδες call girls φίλε μου;πηγαινε στο νημα με τις milf call girls..εκει θα βρεις τα review,των συμπαιχτων...
ΚΑΙ εκει,υπαρχουν σχολια...καλημερες!!Μήπως εννοούσες στο τόπικ με τις βυζαρούδες call girls φίλε μου;
Τις καλημέρες μου monsieur!!!ΚΑΙ εκει,υπαρχουν σχολια...καλημερες!!
..."καμια ευθυνη για τυπογραφικα λαθη-τα παραπανω προιοντα ενδεχεται να εξαντληθουν συντομα" ;)ωπ!..τυπογραφικο λαθος..πηγαινε μερικες σελιδες πισω τοτε...
για αυτην εδω... που βρισκουμε πληροφοριες??..τηλ εχω...τι ξερουμε για αυτην?
www.lovelist.gr/ad.php?adId=231666-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=231666-6&cityId=2&subcatId=65...επειδη[/URL] πριν καιρο πηρα πολλα πμ για την αννα απο κυψελη...
για δωσε λεπτομεριες μεγαλε