anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
και η φιλη τι λεει μεγιστε gami ????
Η φίλη πρέπει να είναι η Σούζη...πολύ καλό και πρόθυμο μιλφάκι...τα πάντα όλα...
και η φιλη τι λεει μεγιστε gami ????
αυτη μου ειχε πει οτι εχει δικο της χωρο καπου στου γκυζη.
Η φίλη πρέπει να είναι η Σούζη...πολύ καλό και πρόθυμο μιλφάκι...τα πάντα όλα...
Διάβασα γι αυτο ρωτάω ειπαν τα παιδιά οτι η φίλη της έχει δικό της χώρο άπλα για την ίδια δεν είπαν...διαβάζετε και λίγο πιο πίσω
Παιδια έχει δίκο της χώρο ξέρουμε......έπισης ειναι καλή για πείτε καμια λεπτομερεια και αν έχουμε και αλλες foto
Παιδια έχει δίκο της χώρο ξέρουμε......έπισης ειναι καλή για πείτε καμια λεπτομερεια και αν έχουμε και αλλες foto
για την συγκεκριμενη δεν ξερω.μονο για την φιλη της που ποσταρε ο ανατολ...ισχυει το 'γκυζη';
για την συγκεκριμενη δεν ξερω.μονο για την φιλη της που ποσταρε ο ανατολ...
στο εν τω μεταξυ εχει αλλη μια αγγελια με κατι φωτος μεσα στο πεδιο του αρεως...ποζαρει λες και βρισκεται στις σευχελλες....
στο εν τω μεταξυ εχει αλλη μια αγγελια με κατι φωτος μεσα στο πεδιο του αρεως...ποζαρει λες και βρισκεται στις σευχελλες....
για βαλε για τον λαο.....στο εν τω μεταξυ εχει αλλη μια αγγελια με κατι φωτος μεσα στο πεδιο του αρεως...ποζαρει λες και βρισκεται στις σευχελλες....
εφτασεεεεεεεεεε!!!!...www.lovelist.gr/ad.php?adId=232741-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=232741-6&cityId=2&subcatId=65[/url]...... :S :S :S :S :S :Sγια βαλε για τον λαο.....
σε αυτή την αγγελία της φαίνεται ότι έχει δικό της χώρο πάντωςΔιάβασα γι αυτο ρωτάω ειπαν τα παιδιά οτι η φίλη της έχει δικό της χώρο άπλα για την ίδια δεν είπαν...
σε αυτή την αγγελία της φαίνεται ότι έχει δικό της χώρο πάντως
Εδώ επίσης μαζί με τη φίλη της τη Σούζη
Αν κρίνω από τη φωτο που είδα πάντως, μάλλον πιστοποιητικό εμβολιασμού για λύσσα και καλαζάρ πρέπει να ζητήσεις.
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ Μ Α Σ Α Ζ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ....με ή [glow=red,2,300]χωρις προφυλακτικο[/glow] ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ
για όσους έχουν αυτοκτονικές τάσεις , είναι καλή λύση.
παίδες καλημέρα,
για αυτή δεν είχε γίνει λόγος πριν από καιρό, ότι με "εξτραδάκι" κάνει κ ακάποτα ... ? και δεν μιλάω για πίπα .. αναφέρθηκε ξεκάθαρα για ..
Μήπως να προσέχουμε ... ?