malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
εγω παλι εχω να καταθεσω τα χειροτερα για την συγκεκριμενη !Αυτή είναι η φίλη της Ιβανκας?
εγω παλι εχω να καταθεσω τα χειροτερα για την συγκεκριμενη !Αυτή είναι η φίλη της Ιβανκας?
τι λεs ρε φιλε ? σοβαρα ? ??? τι ρολο βαραει αυτο το μιλφ ? και ηθελα να την παρω , με τρομαξεs με αυτα που εγραψεs αλλα μπραβο σου σωζειs κοσμο, αυτο ειναι και η δουλεια του site αλλωστε η πληροφορησηΠερίεργη φυσιογνωμία, τύπε... Ασχολείται και με ενεργειακά, μαγείες κτλ, κουβαλάει μαζί της στραπόνια. Δεν είναι η φασούλα για 100 ευρώ που ζητάει. Είναι πιο μεγάλη ηλικιακά και αυτό φαίνεται. Μια φορά επιχείρησα να την δώ και δεν ανεβήκαμε δωμάτιο. Όχι ότι είναι άσχημη ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, απλά μου εβγαζε ένα περίεργο vibe και δεν ήθελα να δώσω 100 για κάποια στην ηλικία της (κοντά στα 60).
Δεν ξέρω τι έσωσα, αλλά όταν βρίσκεις κάποιον έξω απο ένα ξενοδοχείο για να πάτε να γαμηθείτε και σε 2 λεπτά σου λέει για ενεργειακά πεδία,μάγια επειδή είναι όμορφη και να σου δείχνει στραπόν που κουβαλάει. Με τα δστραπόν πρόβλημα δεν έχω. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και όσοι την βρίσκουν έτσι καλά κάνουν. Αλλά μαγείες, ενέργειες κτλ τα αποφεύγω γιατί γενικά μιλάμε για ασταθή κόσμο.τι λεs ρε φιλε ? σοβαρα ? ??? τι ρολο βαραει αυτο το μιλφ ? και ηθελα να την παρω , με τρομαξεs με αυτα που εγραψεs αλλα μπραβο σου σωζειs κοσμο, αυτο ειναι και η δουλεια του site αλλωστε η πληροφορηση
εισαι πολυ σωστοs, συμφωνω απολυταΔεν ξέρω τι έσωσα, αλλά όταν βρίσκεις κάποιον έξω απο ένα ξενοδοχείο για να πάτε να γαμηθείτε και σε 2 λεπτά σου λέει για ενεργειακά πεδία,μάγια επειδή είναι όμορφη και να σου δείχνει στραπόν που κουβαλάει. Με τα δστραπόν πρόβλημα δεν έχω. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και όσοι την βρίσκουν έτσι καλά κάνουν. Αλλά μαγείες, ενέργειες κτλ τα αποφεύγω γιατί γενικά μιλάμε για ασταθή κόσμο.
Σου ανοίγει όταν δεν έχεις συνδεθεί, και δεν ανοίγει αν συνδεθείς μήπως; Τότε σε έχει μπλοκάρει όπως το μισό πλανήτη.Eliferi sxesi
Diavaze kala angelia my,prin stilete minima.Seksi penindara ia sovares andres ano 50xr.,seks me profilaktiko,xoris proktiko.69,eliferi pipa,xise my py felis,xoris stoma.mono ksenodoxio "bill",,"prive".doraki my 40€mia ora.ola foto ine alifines 100% dika my.an simfonis,meta stilno tilefonokanesex.com
Έχει δοκιμάσει κάποιος
Μόλις πατάω στην αγγελία μια ανοίγει κ μια δεν ανοιγει κ δεν αφήνει να στείλεις μήνυμα
εχει 20 αγγελίες, 10 τηλέφωνα και πολλές διαφορετικές φωτό....Και δεν ειναι γραφείο...Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ 6970357668
ΜΑΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑ έρχομαι όπου με ζητήσεις κσυλα μου!!!!kanesex.com
έχουμε κάποια πληροφορία ???/
Γραφείο, 10 αγγελίες, άλλα τηλ, κάποιες Θεσσαλονίκηκορίτσι Ολγα
περιμένω τωρα στο διακριτικό μου διαμέρισμα στο κεντρο... Θα σου αρέσει να σε γλύφω Απαντάω μονο εφαρμογή WHATSAPP κ TELEGRAM+306973683314kanesex.com
Γνωριζει κανενας τιποτα?
ΓραφειοΜΙΛΦΑΡΑ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΖΟΥΜΙΣΩ
Είμαι πάντα καυλωμενη και έτοιμη να κάνω πράξη όλες σου τις καυτές φαντασιώσεις.Ειμαι μιλφαρα και ξέρω τι θέλει ένας άντρας για να είναι ευχαριστημένος.Ερχομαι σε ξενοδοχείο του κέντρου μετά από τηλέφωνο σου Καρινα 6981089579kanesex.com
Γνωμη κανεις?
Καπου ειχε σχολιαστει παλιοτερα με οχι κολακευτικα σχολιαΣυναντηση πριν μια εβδομαδα
καμια σχεση με τις φωτο (εχουν τραβηχτει πριν 20 χρονια μαλλον)
εχει χωρο στην Κυψελη και το κοστος στα 70
Απλα το προσπερνατε!
Φίλε μου βρεθήκαμε πριν 2 χρόνια!!!120 ευρώ η ώρα όχι πρωκτικό και ελεύθερη πίπα αλλά μπορεις να γλύψεις και να φιλήσεις άφοβα!!Κορμάρα έχει η γκόμενα και βυζαρα!!Μόνο στα 4 την πήρα γιατί δεν με τέτοιο κωλο μόνο στα 4 μπορείς να την έχεις!Τίμια πολύ στο σεξ αλλά με το ρολόι.Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ 6970357668
ΜΑΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑ έρχομαι όπου με ζητήσεις κσυλα μου!!!!kanesex.com
έχουμε κάποια πληροφορία ???/
Μακριά πολύ μεγάλη σε ηλικία πρέπει να πας στο Καλάμο για να σπρώξεις.εχει και άντρα που έρχεται και σε παίρνει και σε πάει στην γιαγια.Πολλα τα λεφτά που ζητάει και νομίζω ότι η δουλειά κάτι μου κάνει.Μιλας με τον άντρα γκόμενο νταβα τι στο πουτσο είναι διότι το παίζει Ιταλίδα και καλά δεν ξέρει Ελληνικά.ΜακρυαΔιαβασε το με προσοχη
απευθυνεται σε ωριμα συνειδητοποιημενα ατομα! Ειμαι Ιταλιδα, παντρεμενη και απλη νοικοκυρα! Εχω το λεγομενο " συνδρομο της πορνης"! Με ερεθιζει τρελα να με πληρωνουν για σεξ! Δεν ειμαο επαγγελματιας! Μου αρεσει να δινω ματι, να βλεπω αντρα να αυνανιζεται, μου αρεσρι το πρωκτικο, το στοματικο, οι...kanesex.com
Εδώ δήλωσε κανείς συμμετοχή ή έχει κάποιος εμπειρία;
Φοβερό Μουνι απίστευτα βυζιά κ κωλος..!!! σοβαρά τώρα είναι αληθινή αγγελία αυτή τι λες τώρα??Φίλε μου βρεθήκαμε πριν 2 χρόνια!!!120 ευρώ η ώρα όχι πρωκτικό και ελεύθερη πίπα αλλά μπορεις να γλύψεις και να φιλήσεις άφοβα!!Κορμάρα έχει η γκόμενα και βυζαρα!!Μόνο στα 4 την πήρα γιατί δεν με τέτοιο κωλο μόνο στα 4 μπορείς να την έχεις!Τίμια πολύ στο σεξ αλλά με το ρολόι.
Ρε φίλε πλάκα κάνεις έχει πολλά ονόματα Με το ίδιο νούμερο..κ η ίδια αγγελία διαφορετικές φώτο σε αλλά σαιτ.. επίσης βαθμολογήθηκε επικίνδυνο στο γκουγκλ αν το γράψεις το τηλ ένας ανέφερε ήρθε άλλη..άντε με τις μλκιες σας απατεώνεςΦίλε μου βρεθήκαμε πριν 2 χρόνια!!!120 ευρώ η ώρα όχι πρωκτικό και ελεύθερη πίπα αλλά μπορεις να γλύψεις και να φιλήσεις άφοβα!!Κορμάρα έχει η γκόμενα και βυζαρα!!Μόνο στα 4 την πήρα γιατί δεν με τέτοιο κωλο μόνο στα 4 μπορείς να την έχεις!Τίμια πολύ στο σεξ αλλά με το ρολόι.