Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.858
- Πόντοι
- 206
γτ σου φαίνεται καμία μουναρα κ δν είναι αυτές οι φώτο?κ σε αλλα σάιτ τις ίδιες έχει..δν ξέρω, αμφίρροποΚατά πάσα πιθανότητα οχι
γτ σου φαίνεται καμία μουναρα κ δν είναι αυτές οι φώτο?κ σε αλλα σάιτ τις ίδιες έχει..δν ξέρω, αμφίρροποΚατά πάσα πιθανότητα οχι
Χριστίνα χχχ με διάφορα ανώτερη..Παίδες την άποψη σας θέλω μεταξύ : xristinaxxx & Άννα590
Ποια γαμιεται ασυστολα δίχως αύριο χωρις μα σου μου του;
Ποια από τις δύο είναι καλοστεκουμενη;
Και οι δύο τους ενεργές είναι από όσο γνωρίζω
Καλή συνέχεια παίδες....
Καλημέρα φιλτατε την έχεις συναντήσει πρόσφατα;Χριστίνα χχχ με διάφορα ανώτερη..
Μπορεί να παντρεύτηκε όπως λες τον άνθρωπο που την πήγαινε στα ραντεβού γιατί τους είχα τρακαρει σε ερωτικό ενσταντανεη Χριστινα σταματησε θα παντρευτηκε κανεναν αγαπουλη. η Αννα 590 αδιαφορη, τιμιο μιλφ κανει οτι θελειs αλλα ψυχρα σκετο κομοδηνο, κουρασμενη ξεχειλωμενη μετα απο πολλα χρονια στο κουρμπετι
σε ερωτικο τι ??? δε το καταλαβα .. εξω απο χοτελ τουs πετυχεs ?Μπορεί να παντρεύτηκε όπως λες τον άνθρωπο που την πήγαινε στα ραντεβού γιατί τους είχα τρακαρει σε ερωτικό ενσταντανε
Όχι σε μαγαζί στα νότια προάστια σε φάση γουτσου γουτσου πως το λένεσε ερωτικο τι ??? δε το καταλαβα .. εξω απο χοτελ τουs πετυχεs ?
Πολλές φορές..έχει κ κριτικές διάβασεΚαλημέρα φιλτατε την έχεις συναντήσει πρόσφατα;
Δουλεύει η Χριστίνα σε στενό κύκλο.. αφού την παίρνω εγώ όταν μπορεί να κάνει συνάντηση κρυφάη Χριστινα σταματησε θα παντρευτηκε κανεναν αγαπουλη. η Αννα 590 αδιαφορη, τιμιο μιλφ κανει οτι θελειs αλλα ψυχρα σκετο κομοδηνο, κουρασμενη ξεχειλωμενη μετα απο πολλα χρονια στο κουρμπετι
κ σε μενα το ιδιο μου ειχε πει. αλλα..τα εχει ολα κλεισταΔουλεύει η Χριστίνα σε στενό κύκλο.. αφού την παίρνω εγώ όταν μπορεί να κάνει συνάντηση κρυφά
Το ανοίγει που κ που..δοκίμασε κυρίως την Δευτέρα πρωί στείλε μνμκ σε μενα το ιδιο μου ειχε πει. αλλα..τα εχει ολα κλειστα
Μαρίνα 60..αν την πετύχεις βέβαια στα τηλ είναι δύσκολη..έχει νήμα εδώ βρες το τηλ τηςΚάποια άλλη αντίστοιχη Χριστίνας υπάρχει;
Άκυρο αννα590 αν είναι και πηγάδι όπως λέτε αντίο ζωή να πηδάω αέρα κοπανιστο μπααα
Την έχω τιμήσει πάμπολλες φορές έχει γράψει ιστορία το κοριτσιΜαρίνα 60..αν την πετύχεις βέβαια στα τηλ είναι δύσκολη..έχει νήμα εδώ βρες το τηλ της