TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 820
- Πόντοι
- 86
φιλε αγγελιοφορε η χριστινα αμα σε γουσταρε η σε συμπαθουσε εκανε σουπερ γαμησι + τα παντα ολα
Στο 892;Το ανοίγει που κ που..δοκίμασε κυρίως την Δευτέρα πρωί στείλε μνμ
ΝαιΣτο 892;
Οκ θα δοκιμασω
ΟχιΟκ θα δοκιμασω
Ραντεβου σκ κανει;
Μήπως λες Μαρίνα Φλοίσβου;Μηχανοβιος ο τύπος παιδαρας αυτός την πήγαινε στα ραντεβού
Αυτός πιτσιρικάς? Αυτή σίγουρα 45++Μπορεί να παντρεύτηκε όπως λες τον άνθρωπο που την πήγαινε στα ραντεβού γιατί τους είχα τρακαρει σε ερωτικό ενσταντανε
Προ μηνος η και λιγο παραπανω. Φατσα σπασμενη αλλα εγω γουσταρω θειές και την ψιλοβρήκα. Νταξει, καλη πιπα και το παλευει αλλα δεν θα μου μεινει και αξεχαστη...Η Ιβανκα55 η Βουλγάρα η γνωστή έχει δοκιμαστεί πρόσφατα;
Τελευταία φορά πριν...2-3 χρόνια είχε πάρει κιλά...κ ψιλό αγγαρεία...
Σε άλλο σχόλιο είχες γράψει ότι είναι καλή..τι πίνετε?ίναι μεγάλη ξεπετα και κομοδίνο δεν αξιζει
Τελικά ξεπετα κ κομωδινο η αυτό??ότι να ναι..Ελα φιλε την ξερω, την τυπισα,. Βαλερια την λενε. Ψηλη 55+ βυζαρα καλη πιπα τελειωτικη και αντεχει πουτσα. Μην περιμενεις μοντελο σε καμια περιπτωση. Ειχα δωσει 60 μια ωρα 2 εκτονωσεις...
Αν εισαι Gilfακιας για μια φορα κανε τη δοκιμη
Θα δοκιμάσω κ θα πω κ γω εντυπώσειςΤο τελικο πορισμα λεει να μην παρεις. Την πρωτη φορα που την πειρα ηταν οκ, οταν την ξαναπειρα ηταν δε μπορω αλλο και δεν αντεχω και προσπαθησε να με τελειωσει με πιπα. 3η φορα μια απο τα ιδια. Οποτε για εμενα δεν προτείνετε
Όντως είναι 55 συν?? μήπως είναι νεότερη κ υπερβάλειςΤο τελικο πορισμα λεει να μην παρεις. Την πρωτη φορα που την πειρα ηταν οκ, οταν την ξαναπειρα ηταν δε μπορω αλλο και δεν αντεχω και προσπαθησε να με τελειωσει με πιπα. 3η φορα μια απο τα ιδια. Οποτε για εμενα δεν προτείνετε
Δε νομιζω, ειναι στην πεμπτη δεκαετια της σιγουρα. Αποκλειεται να ειναι κατω απο 50. Κανε μια δοκιμη και μου λες τις εντυπωσεις σου...Όντως είναι 55 συν?? μήπως είναι νεότερη κ υπερβάλεις
Εσενα σου έδωσε γλωσσοφυλλα?Δε νομιζω, ειναι στην πεμπτη δεκαετια της σιγουρα. Αποκλειεται να ειναι κατω απο 50. Κανε μια δοκιμη και μου λες τις εντυπωσεις σου...
Οχι τα απεφυγε επιμελώςΕσενα σου έδωσε γλωσσοφυλλα?
Ακαλα..εμένα τηλ μου πε αν της βγει δίνειΟχι τα απεφυγε επιμελώς
Αν ειναι στη 5δεκαετια τοτε ειναι μεταξυ 40 και 50Δε νομιζω, ειναι στην πεμπτη δεκαετια της σιγουρα. Αποκλειεται να ειναι κατω απο 50. Κανε μια δοκιμη και μου λες τις εντυπωσεις σου...
Πολύ δυνατό μιλφΤο τελικο πορισμα λεει να μην παρεις. Την πρωτη φορα που την πειρα ηταν οκ, οταν την ξαναπειρα ηταν δε μπορω αλλο και δεν αντεχω και προσπαθησε να με τελειωσει με πιπα. 3η φορα μια απο τα ιδια. Οποτε για εμενα δεν προτείνετε