Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
500 χρόνια στην Ελλάδα και η προφορά είναι γάμησέ τα! τραγική..
Η μοναδική είναι; Οι περισσότερες έτσι είναι.
500 χρόνια στην Ελλάδα και η προφορά είναι γάμησέ τα! τραγική..
sστην φωτο στον καναπε μποιαζει με αυτην απο μαμπα..με χαλια κριτικες...https://www.mamba.ru/profile/1699178091/search/negativeTags/false/searchId/1001/searcherOffset/672/type/proxy_defaultΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙΣ 6992079899 - Thelo Sex θελωσεξ καλησπερα παιδες..εχει δοκιμασει κανεις?
Κρατα τα λεφτα σου. Γνωστη ξεπεταΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙΣ 6992079899 - Thelo Sex θελωσεξ καλησπερα παιδες..εχει δοκιμασει κανεις?
Δικέ μου,πέρα απο ξεπέτα,είναι και απότομη,ζητάει πολλά λεφτά για αυτό που παίρνεις και μπορεί να σου γλυστρίσει και κανένα δονητάρι στον κώλο.Επίσης είναι τεράστια,όχι μονο γιατί είναι ψηλή,αλλά και στο φέρδος,πλέον.Κάνε με τα λεφτά σου κάτι άλλο!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙΣ 6992079899 - Thelo Sex θελωσεξ καλησπερα παιδες..εχει δοκιμασει κανεις?
Παπαφανασίου ?sστην φωτο στον καναπε μποιαζει με αυτην απο μαμπα..με χαλια κριτικες...https://www.mamba.ru/profile/1699178091/search/negativeTags/false/searchId/1001/searcherOffset/672/type/proxy_default
ναι, ειναι η φιλης της 51χρονης Κατερινας στο μαμπα κιολαςΠαπαφανασίου ?
Ρωσομπλιετ που το παίζει ελληνίδα. "Που το ξέρεις;" θα αναρωτηθείτε....Όλες οι ρωσομπλιέτ πουτάνες σου λένε "Ότι φέλεις μουρουό μο" ,όπως και οι σλάβοι γενικά που δεν μπορούν να πουν το ΘΠαπαφανασίου ?
εγω αυτην οταν μιλησα μαζι της στο mamba πριν κανα 6μηνο μου ειπε οτι δεν εχει χωρο και παει μονο στο bill και ηθελε 80e για μια ωρα....χαχαχαχα...50 και πολυ τις ειναι....με το καθε θωρηκτο που την εχει δει μοντελο...Ρωσομπλιετ που το παίζει ελληνίδα. "Που το ξέρεις;" θα αναρωτηθείτε....Όλες οι ρωσομπλιέτ πουτάνες σου λένε "Ότι φέλεις μουρουό μο" ,όπως και οι σλάβοι γενικά που δεν μπορούν να πουν το Θ
δες πμΚαλησπέρα συνάδελφοι! Έχω τεράστια ανάγκη την Ivanka υπάρχει κανεις να μην ψάχνω; Έχω μπλέξει με γκομενα που έχει λεμονακια!
Κάτι μου θυμίζει απεχουμε οδηγιες προς καυλωμενους για την μιλφαρα?καλο δειχνει ,στις ΕΤΑΙΡΕς το βρηκα..
Μια στον Νέο Κόσμο,που το παίζει είτε αφέντρα είτε αυτό που βλέπεις και δεν είναι καμίκα απο αυτές στις φώτο,αλλά μια χοντρή ξανθιά σε κάποιο στενό παράλληλο της Λ.Βουλιαγμένης.Εγω είχα πάει μια φορά και η καθαριότητα του χώρου είναι ανύπαρκτη.Σκέψου ότι υπάρχουν φορεμένα βρακιά κρεμασμένα σε πόμολα.Επίσης υπάρχει σκύλος που πάει παντού στο σπίτι,για όσους σιχένονται.Μακριά,γενικά.Εγω όταν είδα όλα αυτά απλά πήγα να πάρω τσιγάρα ακομα και ας μην καπνίζω.εχουμε οδηγιες προς καυλωμενους για την μιλφαρα?καλο δειχνει ,στις ΕΤΑΙΡΕς το βρηκα..
ευχαριστω συναγωνιστη,καλη βδομαδα....Μια στον Νέο Κόσμο,που το παίζει είτε αφέντρα είτε αυτό που βλέπεις και δεν είναι καμίκα απο αυτές στις φώτο,αλλά μια χοντρή ξανθιά σε κάποιο στενό παράλληλο της Λ.Βουλιαγμένης.Εγω είχα πάει μια φορά και η καθαριότητα του χώρου είναι ανύπαρκτη.Σκέψου ότι υπάρχουν φορεμένα βρακιά κρεμασμένα σε πόμολα.Επίσης υπάρχει σκύλος που πάει παντού στο σπίτι,για όσους σιχένονται.Μακριά,γενικά.Εγω όταν είδα όλα αυτά απλά πήγα να πάρω τσιγάρα ακομα και ας μην καπνίζω.
ζεταΠροτάσεις για μιλφ εκτός από Ιβανκα Μαρινα60 & Μάρτα για ραντεβού; Ποια θεωρείτε τοπ επιλογή ;
Από dream?
η μαρτα δουλευει ακομα?Προτάσεις για μιλφ εκτός από Ιβανκα Μαρινα60 & Μάρτα για ραντεβού; Ποια θεωρείτε τοπ επιλογή ;
δουλευει. καθε μερα βαζει φωτο στο νημα της.η μαρτα δουλευει ακομα?