veneto
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 78
- Like
- 1.401
- Πόντοι
- 6.315
και τα κολλάει ακριβά. Άκου 70 και χωρίς anal !!!δουλευει. καθε μερα βαζει φωτο στο νημα της.
κολλαει τα τελευταια της ενσημα![]()
και τα κολλάει ακριβά. Άκου 70 και χωρίς anal !!!δουλευει. καθε μερα βαζει φωτο στο νημα της.
κολλαει τα τελευταια της ενσημα![]()
Και τώρα ζητάει 70. Όλα ακριβειναν ακόμα και το γαμισι με μια gilf.Τη Μαρτα πριν 4 χρονια την ειχα παρει και με 50 (αντι 60 που το ειχε τοτε).... Ετσι για την ιστορια....
Γαμιέται ο κορέκτοραςΚαι τώρα ζητάει 70. Όλα ακριβειναν ακόμα και το γαμισι με μια golf.
Τουλάχιστον όταν την πηδηξες πέρασες καλά;;;
Ναι... Δεν μπορω να πω καλά πέρασα, για μέχρι 60 είναι οκ.Και τώρα ζητάει 70. Όλα ακριβειναν ακόμα και το γαμισι με μια gilf.
να μην βγαλει και ο ετσι της κανα ψιλόΚαι τώρα ζητάει 70. Όλα ακριβειναν ακόμα και το γαμισι με μια gilf.
δεν εχεις κ αδικο ,βεβαια οπως παει το θεμα ,θα πληρωνουμε σε ειδος μπιτόνι βενζίνη χαχανα μην βγαλει και ο ετσι της κανα ψιλό
Καλησπέρα συναγωνιστές σκέφτομαι να πάρω την ιβανκα από πρόσωπο τι λέει; Καλό;Η τέρας;Σας παρακαλώ πάρα πολύ μπορείτε να μου στείλετε τα τηλέφωνα της Μαρίνας60 και της Μάρτα;Σας ευχαριστώ πολύ!!
Καλησπέρα συναγωνιστή τηλέφωνο Ζέτας υπάρχει; Ευχαριστώ πολύ!!
Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ Βλάσση 13!!
Ρωσομπλιετ που το παίζει ελληνίδα. "Που το ξέρεις;" θα αναρωτηθείτε....Όλες οι ρωσομπλιέτ πουτάνες σου λένε "Ότι φέλεις μουρουό μο" ,όπως και οι σλάβοι γενικά που δεν μπορούν να πουν το Θ
ναι οντως...εμενα πολυ παλια μια ρωσιδα που την ρωτησα που εχει το σπιτι (ηταν στην λιμνη του μαραθωνα) μου απαντησε "κοντα στην λιμνη του μαραντονα" ή μαραδονα κατι τετοιο χαχαχαΡωσομπλιετ που το παίζει ελληνίδα. "Που το ξέρεις;" θα αναρωτηθείτε....Όλες οι ρωσομπλιέτ πουτάνες σου λένε "Ότι φέλεις μουρουό μο" ,όπως και οι σλάβοι γενικά που δεν μπορούν να πουν το Θ
True!Μιλφ και 150+50 ???????
![]()
Ivanka μπαζο, φατσα αδιαφορη σωμα πλαδαρο. Με συνοπτικες διαδικασίες..Καλησπέρα συναγωνιστές σκέφτομαι να πάρω την ιβανκα από πρόσωπο τι λέει; Καλό;Η τέρας;Σας παρακαλώ πάρα πολύ μπορείτε να μου στείλετε τα τηλέφωνα της Μαρίνας60 και της Μάρτα;Σας ευχαριστώ πολύ!!
Καλημέρα συναγωνιστή τηλέφωνα για τις συγκεκριμένες κοπέλες υπάρχουν;Προσωπική άποψη για milfoκαταστάσεις κατά σειρά σχέσης απόδοσης-τιμής και εμφάνισης
1. Adrianna (με anal)
2. Izabella (με anal)
3. Αλίκη40 (χωρίς anal)
4. XristinaXXXX (με anal)
5. Σία (χωρίς anal και χωρίς cim-cif αλλά με την καλύτερη κορμάρα, όλα φυσικά αν τα προσέφερε θα ήταν #1)
οι 4 εχουνε νημα ...οποτε το τηλεφωνο το βρισκεις ευκολαΚαλημέρα συναγωνιστή τηλέφωνα για τις συγκεκριμένες κοπέλες υπάρχουν;
Καλημέρα συναγωνιστή της Isabella και της xristinasxxxx δεν βρίσκω τα τηλέφωνα!! Μπορείς να μου τα στείλεις σε παρακαλώ πολύ; Ευχαριστώ!!οι 4 εχουνε νημα ...οποτε το τηλεφωνο το βρισκεις ευκολα