giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Mama μου !! Θα το φάω όλο το φαί μουΑυτή ειναι η Ειρήνη με την αγριοφατσα και την φωνη νταλικερη ;;;
Mama μου !! Θα το φάω όλο το φαί μουΑυτή ειναι η Ειρήνη με την αγριοφατσα και την φωνη νταλικερη ;;;
Παντωs αγγελια πριν 3 μερεs εχει καρφωσει η μπεμπα ....https://www.etaires.gr/sunodoi/athina/poly-sovarhi-moynara-gia-pathiasmeno-erota-id-4ew4nΚαλησπέρα συναγωνιστές! !Μήπως έχετε κάνα νέο από Monicaa; Ελληνίδα μιλάμε ανεξάρτητη Είχαμε συναντηθεί κάνα 2 φορές προ covid. Μετά εξαφανίστηκε. Δεν απαντάει ούτε σε κλήσεις ούτε σε μνμ.Κάποιος φίλος εδώ μέσα είχε πει ότι σταμάτησε προσωρινά λόγω προσωπικών θεμάτων. Ισχυει;Έχουμε κάνα νεότερο από κάποιον που επικοινωνεί μαζί της;
Καλησπερες φιλεΠαντωs αγγελια πριν 3 μερεs εχει καρφωσει η μπεμπα ....https://www.etaires.gr/sunodoi/athina/poly-sovarhi-moynara-gia-pathiasmeno-erota-id-4ew4n
Καλη φιλε????Καλησπέρα συναγωνιστές! !Μήπως έχετε κάνα νέο από Monicaa; Ελληνίδα μιλάμε ανεξάρτητη Είχαμε συναντηθεί κάνα 2 φορές προ covid. Μετά εξαφανίστηκε. Δεν απαντάει ούτε σε κλήσεις ούτε σε μνμ.Κάποιος φίλος εδώ μέσα είχε πει ότι σταμάτησε προσωρινά λόγω προσωπικών θεμάτων. Ισχυει;Έχουμε κάνα νεότερο από κάποιον που επικοινωνεί μαζί της;
Κι εγώ ήξερα ότι σταμάτησε.Εχει 9 μήνες να μπει στο σάϊτ.Αλλά ανέβασε αγγελία πριν 3 μέρες.Ισως να επέστρεψε.Δεν ξέρω..Καλησπέρα συναγωνιστές! !Μήπως έχετε κάνα νέο από Monicaa; Ελληνίδα μιλάμε ανεξάρτητη Είχαμε συναντηθεί κάνα 2 φορές προ covid. Μετά εξαφανίστηκε. Δεν απαντάει ούτε σε κλήσεις ούτε σε μνμ.Κάποιος φίλος εδώ μέσα είχε πει ότι σταμάτησε προσωρινά λόγω προσωπικών θεμάτων. Ισχυει;Έχουμε κάνα νεότερο από κάποιον που επικοινωνεί μαζί της;
Έχει κάπου λινκ;Καλη φιλε????
Καλή ήταν. ...ναιΚαλη φιλε????
Δεν ξέρω αν δουλευει,αλλά την πέτυχα Μεγάλο Σάββατο στο Κουκάκι,στο δρομο,είπα ένα καλημέρα και αρχισε να φεύγει λέγοντας κάτι ασυναρτησίες.Γνωριζει κανεις για αννιτα "kgb" αν δουλευει ακομα;
Τυοε πήγαινε με κλειστά μάτια..Η nantia40 αξίζει γενικά? Εχω γενικα διαβάσει καλές κριτικές αλλά παλιες..να γλυφει καλά θέλω
Ε άμα είσαι γυαλί θα κάνει σερφ πάνω σου το ναντιακι και αξιζειιιΤυοε πήγαινε με κλειστά μάτια..
Αρκεί να είσαι άτριχος..
Με τα χίλια αξίζει η Νάντια.Η nantia40 αξίζει γενικά? Εχω γενικα διαβάσει καλές κριτικές αλλά παλιες..να γλυφει καλά θέλω
500 χρόνια στην Ελλάδα και η προφορά είναι γάμησέ τα! τραγική..Η γνωστή Ειρήνη της Πεύκης...
Χαχαχα μια χαραΔεν ξέρω αν δουλευει,αλλά την πέτυχα Μεγάλο Σάββατο στο Κουκάκι,στο δρομο,είπα ένα καλημέρα και αρχισε να φεύγει λέγοντας κάτι ασυναρτησίες.
Πάντως πέρυσι κυκλοφορουσε σαν Ευα 35 ή 37 ή 39 ... με χώρο κάπου στην Δημητρακοπούλου , σε μερικές αγγελίες είχε και συμμετοχή του γκόμενου ... τωρα φυσικο ειναι να σταμάτησε και να επιστρατεύτηκε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία ...Δεν ξέρω αν δουλευει,αλλά την πέτυχα Μεγάλο Σάββατο στο Κουκάκι,στο δρομο,είπα ένα καλημέρα και αρχισε να φεύγει λέγοντας κάτι ασυναρτησίες.