giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
Εννοώ έχουν γράψει πολλοί Και καλά και κακά, γούστα είναι αυτάδλδ φιλε ?
Εγώ έχω πάρει δις δεν ήταν άσχημα
Εννοώ έχουν γράψει πολλοί Και καλά και κακά, γούστα είναι αυτάδλδ φιλε ?
Λογικά ναι,νομίζω κάθε μέρα δούλευε πάντα .δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει κάτιΕίναι διαθέσιμη κάθε μέρα;
Σε ευχαριστω φιλε..την εχω παρει και εγω καμποσες φορες...το μυαλο μ πηγε πως εννοουσες για σμν κλπΕννοώ έχουν γράψει πολλοί Και καλά και κακά, γούστα είναι αυτά
Εγώ έχω πάρει δις δεν ήταν άσχημα
Οχιαυτη που επαιζε στην τσοντα εχει το τηλεφωνο της αγγελιας και δουλευε στα σπιτια του βολου και της αθηνας
Εγώ λέω ότι είναι τι να κάνουμε τωρα
Η γνωστή MAWA από Mamba ή καμία σχέση?Βυζοι για χυσιμο - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Χτεσινή συνάντηση με την Μάγια που πραγματικά τα είχε όλα, ακόμα και από τους πιο περίεργους και απαιτητικούς σαν και εμένα. Ανέβηκε και αντίστοιχη κριτική.
Αυτή είναι ένα μαμπα από μόνη της χαχαχα..όχι δεν έχει σχέσηΗ γνωστή MAWA από Mamba ή καμία σχέση?
χαχαχχα...δεν αξίζει ε?έχεις δίκιο ότι δεν είναι αυτή γιατί γράφει για δικό της χώρο,ενώ η MAWA δεν είχε δικό της χώροΑυτή είναι ένα μαμπα από μόνη της χαχαχα..όχι δεν έχει σχέση
Η γνωστή Μάγια είναι που έχει χώρο έχει και νήμα στο forumχαχαχχα...δεν αξίζει ε?έχεις δίκιο ότι δεν είναι αυτή γιατί γράφει για δικό της χώρο,ενώ η MAWA δεν είχε δικό της χώρο
Έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ.. δεν έχω πάρει αλλά έχει τεράστια βιβλιογραφίαΗ γνωστή Μάγια είναι που έχει χώρο έχει και νήμα στο forum
OkΛογικά ναι,νομίζω κάθε μέρα δούλευε πάντα .δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει κάτι
Καλημέρα
Έχει κανένας πρόσφατη εμπειρία από την παρακάτω?
Αυτη δεν ειναι η Ιβάνκα απ τη Βουλγαρια με τα τατουάζ ??αξιζει φιλε μου;
Χαλια μαυρα φιλε αστο καλυτερα?Ενδιαφέρουσα περιπτωση δειχνει....
Αν ξερει κάποιος συναγωνιστης να βοηθησει
Αξιζει .Για milfoκατάσταση είναι πολύ καλή.Αυτη δεν ειναι η Ιβάνκα απ τη Βουλγαρια με τα τατουάζ ??
Αληθινές φωτό αλλά ειχε πάρει μέτριες κριτικές...Ενδιαφέρουσα περιπτωση δειχνει....
Αν ξερει κάποιος συναγωνιστης να βοηθησει