xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.629
- Πόντοι
- 17.436
Αλήθεια τώρα? Κάνει ακόμα ραντεβού?
Ρε που την θυμηθηκατε; Σκυλί του πολέμου
Αλήθεια τώρα? Κάνει ακόμα ραντεβού?
Όντως. Παλιότερα την είχα πάρει δύο τρεις φορές. Δυνατό σκυλί...Τώρα πρέπει να είναι γύρω 60 χρονωνΡε που την θυμηθηκατε; Σκυλί του πολέμου
εχεις βαλει τα χρονια του μηνμονιου?Όντως. Παλιότερα την είχα πάρει δύο τρεις φορές. Δυνατό σκυλί...Τώρα πρέπει να είναι γύρω 60 χρονων
και της καραντίνας μαζίεχεις βαλει τα χρονια του μηνμονιου?
ενα ενα γιατι βγηκαμε απο τα μνημονιακαι της καραντίνας μαζί
μακρια απο μενα αυτα. αυτη ειναι δεινοσαυρος ρε.Anastasia Ru παίζει κανονικά μπάλα.
Μεγάλωσε όντως...μακρια απο μενα αυτα. αυτη ειναι δεινοσαυρος ρε.
ουτε μετα απο 40 χρονια αγαμιας.
Gilf με τα όλα τουΗ Anastasia Ru ήταν όντως σκυλί του πολέμου αλλά ήδη είχε σπάσει τραγικά στο πρόσωπο πριν 4-5 χρόνια που την είχα πάρει τελευταία φορά.
Βέβαια, δεν νομίζω ότι είναι και πολύ μεγαλύτερη από πολλά gilf του MAMBA με ίσως χειρότερη εμφάνιση και απόδοση....
η Jessy πού βρίσκεται? έχεις ιδέα πώς τη βρίσκουμε πλέον? νομιζα ότι είχε εξαφανιστεί εδώ κ χρόνιαΗ sofia ru? Η jessy?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Jessy
γιατι δεν ισχυει οτι επαιξε σε τσοντα?Δοκίμασα μια Ιννα μασατζου που γράφτηκε εδώ πως παίζει σε τσόντα..
Δεν ισχύει..επισης οι φωτογραφίες παραπλανητικες..εχει ωραίο κωλο αλλά μέχρι εκεί..ψιλοξεπετα φάση δεν σ αφηνει να γκαζωσεις..μασαζ δεν δοκίμασα.
Στα 70 που ζητάει + χοτελ δεν λέει.
Οχι..γιατι δεν ισχυει οτι επαιξε σε τσοντα?
Της κλείνεις ραντεβού και περνάς μιά ωρίτσα ζάχαρη. Αν είσαι σε gilf φάση.Και ξαφνικά μετά από κανένα χρόνο και περισσότερο βλέπω στο κινητό αναπάντητη από Anastasia Ru.μαλλον επέστρεψε και με θυμήθηκε .Τι κάνω την παίρνω τηλέφωνο και την κράζω που από το πουθενά κάνει κλήσεις και μπορεί να εκτεθουμε η την παίρνω τηλέφωνο και της κλείνω ραντεβού και την λιώνω ? Τέλος κα σκέφτηκα λογικά και δεν έκανα τίποτα από τα δύο
Είναι διαθέσιμη κάθε μέρα;Της κλείνεις ραντεβού και περνάς μιά ωρίτσα ζάχαρη. Αν είσαι σε gilf φάση.
Από ότι ξέρω, ναιΕίναι διαθέσιμη κάθε μέρα;
OkΑπό ότι ξέρω, ναι
δλδ φιλε ?Ivanka έχουν ειπωθεί πολλά
αυτη που επαιζε στην τσοντα εχει το τηλεφωνο της αγγελιας και δουλευε στα σπιτια του βολου και της αθηναςΟχι..
Αλλη εντελως αυτη που παιζει στη τσοντα..