ellidorikjr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
καποιοι λενε οτι βαριεται . ειναι διεκπεραιωτική . και εμενα με ενδιαφερει αλλα...Α η γνωστη ενταξει νομισα οτι ηταν αλλη
καποιοι λενε οτι βαριεται . ειναι διεκπεραιωτική . και εμενα με ενδιαφερει αλλα...Α η γνωστη ενταξει νομισα οτι ηταν αλλη
Καλά,calm your tits..μαυρο και καρπαζιες λοιπον σε οποιον την πετυχει
Όχιμ,καμία σχέση με το ζώον που δηλωνε Λουκία πέρυσι.Αυτή ήταν ανοιχτόχρωμη,ενώ εδώ είναι καστανή τελείως.Προσοχή με τη συγκεκριμένη...ειχε έρθει και περυσι τετοιο καιρό... έστησε στο ραντεβου έναν φίλο...δεν απαντούσε στο τηλ..ζητούσε 60 + 20 ξενοδοχείο. Ειναι από Καλαμάτα.
Εφη την ελεγαν. Το τηλ ειναι το ιδιο.Όχιμ,καμία σχέση με το ζώον που δηλωνε Λουκία πέρυσι.Αυτή ήταν ανοιχτόχρωμη,ενώ εδώ είναι καστανή τελείως.
Σήμερα βρέθηκα μαζί της.Σε εμένα ήρθε απολύτως στην ώρα που συμφωνήσαμε στο Lacoba,όπως γράφει και στην αγγελία.Ωραίο ντύσιμο ιδανικό για μια κυρία περί τα 40,ωραίο στύλ,όμορφο πρόσωπο θυληκό,με λεπτό σώμα.Άρχισε να γδύνεται και φόραγε πολύ ωραία εσώρουχα και μοσχοβολούσε.Επικοινωνιακή και χαμογελαστή.Επίσης έξυπνη.Πήγε και ένα ντουζάκι με τα δικά της είδη και μου ήρθε όπου ξεκινήσαμε την κλινοπάλη.Προσωπικά μονο και μονο που με άγγιζε κάβλωσα και αφου της έγλυψα το περιποιημένο και πεντακάθατρο μουνάκι της την πήρα αμέσως,όπου και τελείωσα και γρήγορα.Επαναλήφθηκε η κατάσταση με καλό και ευχάριστο social στο ενδιάμεσο.Στοματικό απο μέρους της δεν υπήρξε,γιατί δεν ήθελα εγώ,καθώς ήδη ήμουν καβλωμένος και ήθελα να χύσω δίνοντας τον πολύτιμο φαλλό μου.Μετά κάναμε το ντουζάκι μας και φύγαμε,γιατί θα λείπει.Κόστος 80€.Καλησπερα σκεφτομαι να κλεισω ραντεβου με την συγκεκριμενη εχεις κανει αποψη να με βοηθησει αν αξιζουν τα λεφτα;
Παντρεμένη Ελληνίδα για λίγες μέρες Αθήνα
Παντρεμένη Ελληνίδα από επαρχία μόνο για λίγες μέρες στην Αθήνα για εσένα που ψάχνεις μια εφήμερη σχέση. Συναντήσεις μόνο στο Lacoba στην Καλλιθέα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Τηλέφωνο 6985781475kanesex.com
Πολύ καλή κριτική, όπως πάντα.Σήμερα βρέθηκα μαζί της.Σε εμένα ήρθε απολύτως στην ώρα που συμφωνήσαμε στο Lacoba,όπως γράφει και στην αγγελία.Ωραίο ντύσιμο ιδανικό για μια κυρία περί τα 40,ωραίο στύλ,όμορφο πρόσωπο θυληκό,με λεπτό σώμα.Άρχισε να γδύνεται και φόραγε πολύ ωραία εσώρουχα και μοσχοβολούσε.Επικοινωνιακή και χαμογελαστή.Επίσης έξυπνη.Πήγε και ένα ντουζάκι με τα δικά της είδη και μου ήρθε όπου ξεκινήσαμε την κλινοπάλη.Προσωπικά μονο και μονο που με άγγιζε κάβλωσα και αφου της έγλυψα το περιποιημένο και πεντακάθατρο μουνάκι της την πήρα αμέσως,όπου και τελείωσα και γρήγορα.Επαναλήφθηκε η κατάσταση με καλό και ευχάριστο social στο ενδιάμεσο.Στοματικό απο μέρους της δεν υπήρξε,γιατί δεν ήθελα εγώ,καθώς ήδη ήμουν καβλωμένος και ήθελα να χύσω δίνοντας τον πολύτιμο φαλλό μου.Μετά κάναμε το ντουζάκι μας και φύγαμε,γιατί θα λείπει.Κόστος 80€.
Είναι καλή περίπτωση,που το κάνει για την κάβλα της.Ζεί το σεξ και θέλει να το ζείς και εσύ.Έχει περιορισμένο πελατολόγιο γιατί το κάνει περιστασιακά,καθώς έτσι γουστάρει και καλά κάνει.Εγώ θα την ξαναπάρω γιατί γουσταρα το πάθος που βγάζει,αλλά και την καθαριότητα-τάξη της,καθώς και το ότι μπορείς να συζητήσεις ωραία και αθρώπινα.Στην επικοινωνία είναι άμεση και ξηγημένη.Αυτα.Να πάτε.
εγώ τότε μια Λουκία ήξερα,που ηταν ξανθούλα και άσπρη.Τώρα αν είναι απο Καλαμάτα,Τρίπολη,Πάτρα ή κάποια πόλη του Μοριά δεν με νοιάζει και δεν ρωτάω.Εγώ πάω να κάνω σεξ και να περάσω καλά και στην προκειμένη πέρασα πολύ καλά.Πολύ καλή κριτική, όπως πάντα.
Είναι όντως αυτή η Έφη/Λουκία που λέγανε από Καλαμάτα ή άλλο πρόσωπο?
Πολύ καλή κριτική, όπως πάντα.
Είναι όντως αυτή η Έφη/Λουκία που λέγανε από Καλαμάτα ή άλλο πρόσωπο?
Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αυτή.aythn les?elena35's profile | xHamster
xhamster.com
Την γνωρίζεις ή μήπως είσαι εσύ η ίδια;;;Επειδή τη γνωρίζω την κοπέλα,πέρσυ δεν ήταν καν Αθήνα,είναι καινούργια,αυτό τον μήνα ξεκίνησε..Μάλλον τη μπερδεύετε με αλλην
δεν ξερω αγγλικα, ουτε βαζω αυτοματο μεταφραστη.Καλά,calm your tits..
Άνθρωπος αγράμματος,ξυλο απελέκητο.δεν ξερω αγγλικα, ουτε βαζω αυτοματο μεταφραστη.
Όχι δεν είναι η ίδια.Έχω πάρει και Μάγδα.Κριτική αύριο,γιατί είμαι κουρασμένος για απόψε.Την γνωρίζεις ή μήπως είσαι εσύ η ίδια;;;
οτι πεις μουτροΆνθρωπος αγράμματος,ξυλο απελέκητο.
Εγω ότι πώ;Εγω δεν λέω τίποτε...οτι πεις μουτρο
Που την θυμήθηκες ρε φίλε....Πω....Είχε άαει φίλος σε μια τρώγλη κάπου στο κέντρο,δεν θα πώ πού,όπου έζεχναν τα πάντα.Μιλάμε πάνε και 10 χρόνια απο τότε...Η Λίλη από παρατράγουδα Πάνια κτλ ξέρουμε αν εργάζεται;;
Μου ήρθε έτσι πάνω στην τρέλα..Πολύ κάλτ ??Που την θυμήθηκες ρε φίλε....Πω....Είχε άαει φίλος σε μια τρώγλη κάπου στο κέντρο,δεν θα πώ πού,όπου έζεχναν τα πάντα.Μιλάμε πάνε και 10 χρόνια απο τότε...