Σήμερα βρέθηκα μαζί της.Σε εμένα ήρθε απολύτως στην ώρα που συμφωνήσαμε στο Lacoba,όπως γράφει και στην αγγελία.Ωραίο ντύσιμο ιδανικό για μια κυρία περί τα 40,ωραίο στύλ,όμορφο πρόσωπο θυληκό,με λεπτό σώμα.Άρχισε να γδύνεται και φόραγε πολύ ωραία εσώρουχα και μοσχοβολούσε.Επικοινωνιακή και χαμογελαστή.Επίσης έξυπνη.Πήγε και ένα ντουζάκι με τα δικά της είδη και μου ήρθε όπου ξεκινήσαμε την κλινοπάλη.Προσωπικά μονο και μονο που με άγγιζε κάβλωσα και αφου της έγλυψα το περιποιημένο και πεντακάθατρο μουνάκι της την πήρα αμέσως,όπου και τελείωσα και γρήγορα.Επαναλήφθηκε η κατάσταση με καλό και ευχάριστο social στο ενδιάμεσο.Στοματικό απο μέρους της δεν υπήρξε,γιατί δεν ήθελα εγώ,καθώς ήδη ήμουν καβλωμένος και ήθελα να χύσω δίνοντας τον πολύτιμο φαλλό μου.Μετά κάναμε το ντουζάκι μας και φύγαμε,γιατί θα λείπει.Κόστος 80€.
Είναι καλή περίπτωση,που το κάνει για την κάβλα της.Ζεί το σεξ και θέλει να το ζείς και εσύ.Έχει περιορισμένο πελατολόγιο γιατί το κάνει περιστασιακά,καθώς έτσι γουστάρει και καλά κάνει.Εγώ θα την ξαναπάρω γιατί γουσταρα το πάθος που βγάζει,αλλά και την καθαριότητα-τάξη της,καθώς και το ότι μπορείς να συζητήσεις ωραία και αθρώπινα.Στην επικοινωνία είναι άμεση και ξηγημένη.Αυτα.Να πάτε.