πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.917
- Πόντοι
- 12.056
πολλες αννα 590 ελενα 110 στελλα πιπινακι αννα απο τις εδω μεσαMILF στα 60-80 ευρώ υπάρχει?
πολλες αννα 590 ελενα 110 στελλα πιπινακι αννα απο τις εδω μεσαMILF στα 60-80 ευρώ υπάρχει?
Δεν τις λες και πολλες αυτες. Η Αννα πιπινακι πολυ καλή αλλα δεν την λες μιλφ, η 590 για τα 80 με κωλο ειναι μια τιμια επιλογη. Για την 110 δεν εχω αποψη.πολλες αννα 590 ελενα 110 στελλα πιπινακι αννα απο τις εδω μεσα
Η 110 απο εμφανιση δε λεει κατι.Δεν τις λες και πολλες αυτες. Η Αννα πιπινακι πολυ καλή αλλα δεν την λες μιλφ, η 590 για τα 80 με κωλο ειναι μια τιμια επιλογη. Για την 110 δεν εχω αποψη.
Περιορισμενες οι επιλογες πλεον στις τιμες κατω των 100, δυστυχως
Εγώ αυτή έχω βάλει στο μάτι αλλά δεν έχει ταιριάξει ακόμα.Μάλλον να το γράψω καλύτερα...ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχουν MILF στα 60-80 ευρώ η ώρα απλό πρόγραμμα και εμφανίσιμες?
Μυρτώ στα 100; Ή αυστηρά στις τιμές 60-80;Γιατί με plus 20 έχεις καλό milfΜάλλον να το γράψω καλύτερα...ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχουν MILF στα 60-80 ευρώ η ώρα απλό πρόγραμμα και εμφανίσιμες?
Δεν ανοίγει!Εγώ αυτή έχω βάλει στο μάτι αλλά δεν έχει ταιριάξει ακόμα.
Την είδα, δεν την ήξερα. Απλά δεν θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές επιλογές στην κατηγορία αυτή.Μυρτώ στα 100; Ή αυστηρά στις τιμές 60-80;Γιατί με plus 20 έχεις καλό milf
Δεν ανοίγει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όντως δεν είναι φυσικά..Αν και νομίζω την ξέρω την απάντηση ,
Τα βυζιά της Αννα590 δεν πρέπει να είναι φυσικά ε;; Νομίζω κάνει μπαμ αλλά ήθελα να το σιγουρεψω.
Θα δοκιμάσω όπως και να έχει αλλά θα ήθελα να ξέρω.
Εμένα στα 37 θα με πάρει άραγε;;Margo καυτό Μilf για μεγαλους αντρες 6906927457
Είμαι ένα milf 53 ετων 1.75 υψος που θα έχεις στο μυαλό σου μέχρι την επόμενη φορά που θα με συναντήσεις, μαζί μου μπορείς να εκπληρώσεις κάθε σου φαντασίωση.... ✓Δέχομαι άντρες 40 ετών και πάνω! Δοκίμασε και δεν θα χάσεις, είμαι έτοιμη για όλα. Μου αρέσουν όλα στο κρεβάτι. ✓Δέχομαι άντρες 40...kanesex.com
Εμένα στα 37 θα με πάρει άραγε;;
Ε πες και εσύ ένα ψεμματακι!!!!Εμένα στα 37 θα με πάρει άραγε;;
Ε πες και εσύ ένα ψεμματακι!!!!
δε νομιζω να εχουν προβλημα ηλικας,αν δεις το προφιλ εχει για 2-3 κοπελες αγγελιες,ισως ειναι και γραφειο..Εμένα στα 37 θα με πάρει άραγε;;
Αυτή υποστηρίζει ότι η ηλικία της είναι ακριβώς αυτή που γράφει στην αγγελία και πως οι φωτογραφίες της είναι πρόσφατες χωρίς φίλτρα....Τρομερο ομως.
Εμεις να προσθετουμε χρονια για να τις γαμησουμε.
Κι αυτες να αφαιρουν χρονια για να τις γαμησουμε!
Πάντως δεν δέχεται μικρούς... Λέει ότι είναι μεγάλη για 25-30 και γουστάρει τους μεγάλους και μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα!
Πήρε ένας φίλος 32 χρόνων που του έδειξα την αγγελία της και του είπε πως δεν δέχεται και αν θέλει έχει μια φίλη της πολυ πιο νέα να του κάνει πάσα!!!
Αν το δείς διαφορετικά πάντως εγώ την παραδέχομαι αν και δεν έχει ταιριάξει ακόμα να την πάρω...θα μπορούσε να πηγαίνει με όλους και να μαζεύει χρήμα αλλά όπως λέει θέλει να είναι σωστή στο ραντεβού και να περνάει καλά ο πελάτης και γι'αυτό και δέχεται πάνω από 40 που γουστάρει