Διαγραμμένο μέλος 229585
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2023
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα μηπως μπορει να με βοθησει καποιος να ανοιξω μια σελιδα εδω ειμαι ανεξαρτητη σας ευχαριστω
Αν μπορείς στείλε μου πμ (ενδιαφέρομαι για συνάντηση αν εισαι μιλφ)Καλησπερα μηπως μπορει να με βοθησει καποιος να ανοιξω μια σελιδα εδω ειμαι ανεξαρτητη σας ευχαριστω
Welcome Litsa_giannΚαλησπερα μηπως μπορει να με βοθησει καποιος να ανοιξω μια σελιδα εδω ειμαι ανεξαρτητη σας ευχαριστω
Το τρομάξατε το κορίτσιΚαλησπερα μηπως μπορει να με βοθησει καποιος να ανοιξω μια σελιδα εδω ειμαι ανεξαρτητη σας ευχαριστω
Δώσε μας πληροφορίες για εσένα ώστε να γίνει μια αρχή.Γειά σας θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος πως να ανοίξω μια σελίδα εδώ ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα αν είσαι χυμώδης και ζουμερη κοπέλα με μεγάλα βυζιά και μεγάλο κωλο και μεγάλα πιασίματα, στείλε μου μήνυμα και τηλέφωνο για ραντεβού!!Καλησπερα μηπως μπορει να με βοθησει καποιος να ανοιξω μια σελιδα εδω ειμαι ανεξαρτητη σας ευχαριστω
Το λες και επιθετικό μάρκετινγκ χαχαχαΚαλησπέρα αν είσαι χυμώδης και ζουμερη κοπέλα με μεγάλα βυζιά και μεγάλο κωλο και μεγάλα πιασίματα, στείλε μου μήνυμα και τηλέφωνο για ραντεβού!!
Κάνε δύο ποστ ακόμα για να ανοίξουν τα μνματαΚαλησπερα μηπως μπορει να με βοθησει καποιος να ανοιξω μια σελιδα εδω ειμαι ανεξαρτητη σας ευχαριστω
Χαχαχα!!Το λες και επιθετικό μάρκετινγκ χαχαχα
"Αν είσαι η μοναδική μου αγάπη, άφησε μήνυμα λατρείας " κι έτσιΚαλησπέρα αν είσαι χυμώδης και ζουμερη κοπέλα με μεγάλα βυζιά και μεγάλο κωλο και μεγάλα πιασίματα, στείλε μου μήνυμα και τηλέφωνο για ραντεβού!!
Εμένα στα 37 θα με πάρει άραγε;;
Margo καυτό Μilf για μεγαλους αντρες 6906927457
Είμαι ένα milf 53 ετων 1.75 υψος που θα έχεις στο μυαλό σου μέχρι την επόμενη φορά που θα με συναντήσεις, μαζί μου μπορείς να εκπληρώσεις κάθε σου φαντασίωση.... ✓Δέχομαι άντρες 40 ετών και πάνω! Δοκίμασε και δεν θα χάσεις, είμαι έτοιμη για όλα. Μου αρέσουν όλα στο κρεβάτι. ✓Δέχομαι άντρες 40...kanesex.com
η τυπισα ειναι πολυ σπασμενη στη μουρη αν και στα νιατα της θα πρεπει να μετραγε αρκετα...πολυ καλο σωμα για την ηλικια της ...τσιμπουκι και αρχιδογλυψιμο καλο...στενο μουνι και τα παιρνει ολα στο λαρυγγι αδιαμαρτυρητα...πρωκτικο μου αρνηθηκε...κι απ οτι ειδα η σουφρα της δεν ειναι ιδιαιτερα δουλεμενη...2 πιστολιες με χυσιμο στομα και τις δυο φορες και με πολυ ανεση χρονου στα 80 ευρω...καλος χαρακτηρας αλλα δεν θα ξαναπαιρνα...αυτα...Έχει δοκιμάσει αυτή την μιλφαρα?
Ψάχνω κριτικές και ακόμα τίποτα.
Margo καυτό Μilf για μεγαλους αντρες 6906927457
Είμαι ένα milf 53 ετων 1.75 υψος που θα έχεις στο μυαλό σου μέχρι την επόμενη φορά που θα με συναντήσεις, μαζί μου μπορείς να εκπληρώσεις κάθε σου φαντασίωση.... ✓Δέχομαι άντρες 40 ετών και πάνω! Δοκίμασε και δεν θα χάσεις, είμαι έτοιμη για όλα. Μου αρέσουν όλα στο κρεβάτι. ✓Δέχομαι άντρες 40...kanesex.com
Νασαι καλά... Δεν ξέρω γιατί λες ότι δεν θα ξανά επερνες εμένα μου κάνουν αυτά που διάβασα για 80€ με τόσο καλό βαθύ τσιμπούκι και άνεση χρόνου.η τυπισα ειναι πολυ σπασμενη στη μουρη αν και στα νιατα της θα πρεπει να μετραγε αρκετα...πολυ καλο σωμα για την ηλικια της ...τσιμπουκι και αρχιδογλυψιμο καλο...στενο μουνι και τα παιρνει ολα στο λαρυγγι αδιαμαρτυρητα...πρωκτικο μου αρνηθηκε...κι απ οτι ειδα η σουφρα της δεν ειναι ιδιαιτερα δουλεμενη...2 πιστολιες με χυσιμο στομα και τις δυο φορες και με πολυ ανεση χρονου στα 80 ευρω...καλος χαρακτηρας αλλα δεν θα ξαναπαιρνα...αυτα...
Άρχοντα μου με όσα έχω διαβάσει να σχολιάζεις περί απάτητων εδαφών θα πρέπει να σε βγάλουμε ο δραπανοκατσαβιδος η το τρυπουσιονΝασαι καλά... Δεν ξέρω γιατί λες ότι δεν θα ξανά επερνες εμένα μου κάνουν αυτά που διάβασα για 80€ με τόσο καλό βαθύ τσιμπούκι και άνεση χρόνου.
Όσο για τον κώλο αν όντως είναι αδουλευτος θα κάνω τα μαγικά μου και θα τον γαμήσω!!
Νασαι καλά για το σχόλιο
Δεν κατάλαβα γιατί το λες αυτό φίλε μου αλλά οκ δεκτός ο τίτλος χαχαχαχαΆρχοντα μου με όσα έχω διαβάσει να σχολιάζεις περί απάτητων εδαφών θα πρέπει να σε βγάλουμε ο δραπανοκατσαβιδος η το τρυπουσιον
Εγώ πάντως απεριόριστο respect για τον αγώνα ακόμα και αν δεν τις πείθεις τελικαΔεν κατάλαβα γιατί το λες αυτό φίλε μου αλλά οκ δεκτός ο τίτλος χαχαχαχα
δεν θα ξανάπαιρνα λόγω πολύ σπασμένης φάτσας ....το μόνο που με χάλασε....πρέπει να είναι στα 60 παρά κάτι....Νασαι καλά... Δεν ξέρω γιατί λες ότι δεν θα ξανά επερνες εμένα μου κάνουν αυτά που διάβασα για 80€ με τόσο καλό βαθύ τσιμπούκι και άνεση χρόνου.
Όσο για τον κώλο αν όντως είναι αδουλευτος θα κάνω τα μαγικά μου και θα τον γαμήσω!!
Νασαι καλά για το σχόλιο
Οκ αυτό δεκτό!δεν θα ξανάπαιρνα λόγω πολύ σπασμένης φάτσας ....το μόνο που με χάλασε....πρέπει να είναι στα 60 παρά κάτι....