petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.552
- Πόντοι
- 41.813
κριμα το ''κοριτσι''.Δυστυχώς πέθανε φίλε μου..
δεν προλαβε να χαρει τη συνταξη.
κριμα το ''κοριτσι''.Δυστυχώς πέθανε φίλε μου..
πρόλαβε ο ''χάρος''κριμα το ''κοριτσι''.
δεν προλαβε να χαρει τη συνταξη.
https://www......sex.gr/ads/sexual-services/sexual-services-from-women/show/margo-milf-6906927457-37355
υπαρχει καποιος με εμπειρια στην μεγαλοκοπέλα?
Όπα ρε αδέρφια εμένα γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον?kκαι εσυ ειδες κατι ενδιαφερον στην αγγελια?σωμα χλαπατσα,λεει 53,αρα κοντα στα 60 και απο τιμες,γαματα...
σοβαρα?Δυστυχώς πέθανε φίλε μου..
Υπερηλικη γαρσοβαρα?
Όπα ρε αδέρφια εμένα γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον?
Αγγελία που είναι τόσο ξεκάθαρη πολύ δύσκολα βρίσκεις ( φυσικά να κάνει και ότι λέει)
Οι φωτογραφίες φαίνονται πολύ ερασιτεχνικές άρα αληθινές και από τιμές δεν είδα τίποτα τραγικό .
Πως δεν την είχα δεί απορώ... Θα δοκιμάσω άμεσα και θα ενημερώσω πάντως αν ότι λέει το κάνει και δεν είναι καμιά ξενερωτη πιστεύω ότι μια χαρά θα περάσουμε
30 λεπτα 1 φορα χωρις πρωκτικο 60€ (+20€ πρωκτικο) * 1 ώρα 2 φορές χωρις πρωκτικο 80€ (+20€ πρωκτικο) *Όπα ρε αδέρφια εμένα γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον?
Αγγελία που είναι τόσο ξεκάθαρη πολύ δύσκολα βρίσκεις ( φυσικά να κάνει και ότι λέει)
Οι φωτογραφίες φαίνονται πολύ ερασιτεχνικές άρα αληθινές και από τιμές δεν είδα τίποτα τραγικό .
Πως δεν την είχα δεί απορώ... Θα δοκιμάσω άμεσα και θα ενημερώσω πάντως αν ότι λέει το κάνει και δεν είναι καμιά ξενερωτη πιστεύω ότι μια χαρά θα περάσουμε
Εδώ έχουμε δεί άλλες και άλλες που ζητάνε πολλά παραπάνω και δεν βλέπονται με φτιαγμένες φωτογραφίες.
30 λεπτα 1 φορα χωρις πρωκτικο 60€ (+20€ πρωκτικο) * 1 ώρα 2 φορές χωρις πρωκτικο 80€ (+20€ πρωκτικο) *
ανα αυτη στην φωτο και με αυτες τις τιμες σου φινεται ενδιαφερουσα,τι να πω
Δυναμη η Αννα. Βυζαρες, απολαυστικη πιπα και ωραιος ανθρωπος πανω απο ολα!Η Άννα κάνει ραντεβού αποκλειστικά σε ξενοδοχεία του κέντρου. Δεν πηγαίνει σε σπίτια ούτε σε ξενοδοχεία μακριά από το κέντρο
Στα 80 ευρώ η Άννα 590 με τα πάντα μέσα με πολύ καλό κορμί για μια ώρα. Ή η σέξυ Τζο μια από τα ίδια. Ε δεν νομίζω ότι αυτή στα 100 είναι κελεπουριΕδώ έχουμε δεί άλλες και άλλες που ζητάνε πολλά παραπάνω και δεν βλέπονται με φτιαγμένες φωτογραφίες.
Τουλάχιστον αυτή φαίνεται εντελώς ερασιτεχνικη φωτό και η όπως γράφει η αγγελία αναφέρεται σε άνω των 40 .
Τώρα εγώ που είμαι άνω των 40 όντως μου φαίνεται ενδιαφέρον... Αν είσαι 25 χρονων εσύ σίγουρα την βλέπεις γιαγιά!!!
Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά εγώ για μια ώρα φουλ πρόγραμμα με κώλο και χύσιμο στο στόμα τα 100 δεν μου φαίνονται τρελά σε σχέση με κάτι άλλες της ηλικίας της.
Δεν είπα φίλε ότι είναι κελεπουρι απλά δεν είναι και για κράξιμο.Στα 80 ευρώ η Άννα 590 με τα πάντα μέσα με πολύ καλό κορμί για μια ώρα. Ή η σέξυ Τζο μια από τα ίδια. Ε δεν νομίζω ότι αυτή στα 100 είναι κελεπουρι
ενημερωσε αδερφε γιατι κι εγω τις ιδιεσ σκεψεις εκανα....Όπα ρε αδέρφια εμένα γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον?
Έχει κλείσει την αγγελία της και με καθυστέρηση μου απάντησε ότι θα επιστρέψει σε λίγες μέρες!ενημερωσε αδερφε γιατι κι εγω τις ιδιεσ σκεψεις εκανα....
Έχει κλείσει την αγγελία της και με καθυστέρηση μου απάντησε ότι θα επιστρέψει σε λίγες μέρες!
Ναι αλλά δεν έχει ανανεώσει... Και στο κάνε σεξ έχει κλείσει
Για εδώ έχει κανεις εμπειρία ;
Έχω στείλει κ δεν λαμβάνω απάντηση
μαλλον μουφα ειναι φιλε..εγω εστειλα μηνυμα κ με μπλοκαρε..ομορφο μηνυμα χωρις να την προσβαλω..Για εδώ έχει κανεις εμπειρία ;
Έχω στείλει κ δεν λαμβάνω απάντηση
το ιδιο και η αγγελία ανανεώνεται κανονικάμαλλον μουφα ειναι φιλε..εγω εστειλα μηνυμα κ με μπλοκαρε..ομορφο μηνυμα χωρις να την προσβαλω..
Μούφα είναι. Φαίνεται από πόμολο της πόρτας στην πρώτη φωτό που είναι από Αμέρικα. Στη συνέχεια οι άκυρες φωτογραφίες που τη πηδάει κάποιος και το μαλλί είναι άλλο χρώμα με άλλο μάκροςμαλλον μουφα ειναι φιλε..εγω εστειλα μηνυμα κ με μπλοκαρε..ομορφο μηνυμα χωρις να την προσβαλω..