Ξαπλάριος
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
merikes aggelies me orimes apo to freelist:
κι εμένα με καύλωσες με τη κωλάρα της (1) "έλα σε μένα" μαρία
και με τη (2) υπερβύζο - σούπερ κοιλιά Κα Σώτου "για όλη τη παρέα"
merikes aggelies me orimes apo to freelist:
ελα ντε
???????????????????????????
gilf στη Νεα Σμυρνη,αφιλτρο μπουκι,μασαζ,πηδουλος,2 μανικια,60 ευρω.Ημουν πολυ λιωμα εκεινο το βραδυ.Δεν θα επαναληφθει αυτο το λαθος..ελα ντε
gilf στη Νεα Σμυρνη,αφιλτρο μπουκι,μασαζ,πηδουλος,2 μανικια,60 ευρω.Ημουν πολυ λιωμα εκεινο το βραδυ.Δεν θα επαναληφθει αυτο το λαθος..
ΣωστοςΤιποτα το ιδιαιτερο. Η φωτο ειναι πολυ παλια , τωρα ειναι πιο παχια και πιο
σπασμενη στα μουτρα......
Για μενα δεν αξιζει τα 60....
???????????????????????????
Φιλαράκι που ξέρεις αν εδώ που βρίσκομαι είναι μέρα η νύχτα ? Δεν μένω Ελλάδα εχω βγεί για Ιεραποστολή στο εξωτερικό ...........Σας χαιρετώ όλους με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Πηδήκουλας
η φιλη της μαρτας??η γνωστη Λιουμπα απο νεα σμυρνη που μολις την ειδα οταν ανοιξε την πορτα ΛΑΚΙΣΑ κι ακομα τρεχω. ειναι σα θηλυκος μητσοτακης θυμιζει πολυ δρακουμελ και λιγο απο δρακουλα των καρπαθιων. ολα αυτα χωρις ιχνος υπερβολης. απο προγραμμα τι κανει δεν ξερω γιατι εφυγα τρεχοντας λεμεεεεεε
Καμιά ιδέα κανείς?
~35 μου είπε, ελληνίδα ακούστηκε, ~90e απλό πρόγραμμα
Οπου ακουσεις και συ μασαζοκόρη κανεις καταδρομικές..η γνωστη Λιουμπα απο νεα σμυρνη που μολις την ειδα οταν ανοιξε την πορτα ΛΑΚΙΣΑ κι ακομα τρεχω. ειναι σα θηλυκος μητσοτακης θυμιζει πολυ δρακουμελ και λιγο απο δρακουλα των καρπαθιων. ολα αυτα χωρις ιχνος υπερβολης. απο προγραμμα τι κανει δεν ξερω γιατι εφυγα τρεχοντας λεμεεεεεε
εαν εξετασεις λιγο την καρτελλα χρηστη θα δεις οτι ολες οι φωτο σχεδον για τις κοπελλες που εχουν ποσταρει ειναι μουφαειναι αληθινό τουτε ωρε συναγωνιστές;
για εκεινο το 50 αρι σουχει μιλησει ποτε???Οπου ακουσεις και συ μασαζοκόρη κανεις καταδρομικές..
λες και σου λειψε το
εαν εξετασεις λιγο την καρτελλα χρηστη θα δεις οτι ολες οι φωτο σχεδον για τις κοπελλες που εχουν ποσταρει ειναι μουφα
www.freelist.gr/user.php?userId=4974]http://www.freelist.gr/user.php?userId=4974[/url]
για εκεινο το 50 αρι σουχει μιλησει ποτε???
κρυβε λογιαδεν ειμαι καλος σε αυτες τις πρακτοροκαταστασεις αρψχηγε.
Εσυ εχεις φιλεναδες της KGB.
χο χο χο χο