daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
και δεν πεφτει πιο κατω ουτε με σφαιρεςδεν ξέρω, αλλά για 70e για 1 ώρα είναι υπερβολικά πολλά
τέτοιες κατηγορίες πρέπει να παίζουν στα 50 με άνεση χρόνου
και δεν πεφτει πιο κατω ουτε με σφαιρεςδεν ξέρω, αλλά για 70e για 1 ώρα είναι υπερβολικά πολλά
τέτοιες κατηγορίες πρέπει να παίζουν στα 50 με άνεση χρόνου
ρε παιδια για ποιες λετε και μου ανοιγετε την ορεξη???????πολυ καβλιαρικο και το τριτο. ειδικα αν της κανουν οι αλλες γλυφομουνι δεν κρατιεται με τιποτα. και ρωγα σκουρα μεγαλη καγκελο. αντε καλη διασκεδαση.
ρε παιδια για ποιες λετε και μου ανοιγετε την ορεξη???????
Ράνια από Μαρούσιγρηγορη καμμια καλη γι'αποψε ξερουμε???
Φίλε, δε τα γράφεις σωστά. Δεν έγραψα "δε πα να είσαι και..." ΑΛΛΑ "δε πα να είσαι και από τα ιδριτικά μέλη". Έχει ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ διαφορά.ok φιλε αλλα επειδη δεν αναφερεσαι σε κανενα ,οπωs λεs αρα ουτε και σε εμενα ετσι , εξαλου ο υποφαινομενοs δεν εχει ζητησει πληροφοριεs οπωs μπορειs ευκολα να δειs παρα μονο 1-2 φορεs αυτα τα 10 χρονια. Δεν μου αρεσει να εμπλεκομαι γενικα σε διαφωνιεs για αυτο τον λογο και δεν θελω να γραφω....αλλα επισηs πρεπει λιγο να'' χαλαρωσουμε '' ολοι , γιατι δεν ειναι παρα μονο ενα site και οχι στρατοs με νεουs και παλιουs ......κατανοητο ελπιζω . Να εισαι καλα.
p.s Φιλε,το δε πα να εισαι και.......( που χρησιμοποιησεs δεν ακουγεται και τοσο ευγενικο ).
Δεν την έχω πάρει αλλά θα σου πω τι μου είπε στο τηλέφωνο. Μου είπε καταρχάς 60 ευρώ για μια ώρα όσες φορές προλάβεις στη μία ώρα αυτή. Άρα πίεση χρόνου υπάρχει. Δεν είναι πχ σαν την Ανίτα (που όταν την πήρα εγώ ήταν 80 ευρώ για 2 ώρες οπότε είσαι πιο χαλαρός). Μετά είναι ΟΛΑ με προφύλαξη (ακόμα και η πίπα. Που προσωπικά εγώ θέλω πίπα χωρίς, αλλά αυτά είναι γούστα). Μετά μου είπε ότι δε τα παίρνει στο στόμα και δε κάνει πρωκτικό. Είναι 175εκ (έτσι μου είπε) και 67 κιλά (έτσι πάλι μου είπε). Σόρρυ αλλά η Ανίτα με 80 ευρώ και στο στόμα τα παίρνει και πρωκτικό κάνει και η Έλλη η Βουλγάρα με 100 τα κάνει όλα. Και αν δε κάνω λάθος με 80 ευρώ η Μάγια τα κάνει όλα.Καλημέρα παίδες!
Εδώ η κύρία αξίζει τα 50? Γιατί μετά από καιρό έχω μια περίεργη όρεξη για κασκαντεριλίκι...
xmmmm
ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ
ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΑΛΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΚΑΒΛΙΑΡΑ ΞΑΝΘΗ ΔΕΞΙΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΒΛΙΑΡΑ
και δεν πεφτει πιο κατω ουτε με σφαιρες
φιλε papadop ευχαριστουμε για τις συγκεντρωτικες παραπομπες σου
επισης θα εκτιμουσαμε αν υπηραν πληροφοριες απο συναγωνιστες για το καρα-milf
ioannis226
της εταξα γυροπιτα διπλη με τζατζικι αλλα τζιφοςMike..είσαι σίγουρος???
Σφαίρες για ελέφαντα δοκίμασες?
ayth ειναι η ιντιγκρα απο το mambaφιλε papadop ευχαριστουμε για τις συγκεντρωτικες παραπομπες σου
ioannis226
Φιλε μην ασχοληθεις καθόλου με την 4 και 5 από τις αγγελιες γιατί η μια ειναι απλως διαφήμιση του site kanesex και η άλλη Μαρία ελα σε μενα ειναι καραμούφα,εχει αναφερθει πολλακις εδω και στις ανεξάρτητες.φιλε papadop ευχαριστουμε για τις συγκεντρωτικες παραπομπες σου
ioannis226
Λιλη και Ιγκριντ ειναι το ιδιο προσωπο,δεν εκανες λαθοςayth ειναι η ιντιγκρα απο το mamba
sorry έκανα λάθος πιο πριν την περασα για την Λιλη γεραματα ή μαλλον λογω ελλειψης ταμειακης κτλ κτλ
merikes aggelies me orimes apo to freelist: