sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.043
- Πόντοι
- 22.266
moyfa pics φιλεKαλησπερα, για το εν λογω milfoτεμαχιο υπαρχουν πληροφοριες?
moyfa pics φιλεKαλησπερα, για το εν λογω milfoτεμαχιο υπαρχουν πληροφοριες?
Ευχαριστω συναγωνιστη!moyfa pics φιλε
Η μαρτα ειναι ορισμος του νταρντανομιλφ...βυζαρες κωλαρα ωραια και κορμι παρα πολυ καλο για την ηλικια της.αμα την δεις στον δρομο σιγουρα θα σε καυλωσει...την εχω δει με φορεματακι κοντο αερινο καλοκαιρινο (περπατησαμε διπλα διπλα επειτα απο συναντηση) και μου ερχοταν να την βουτηξω επιτοπου για επαναληψη ;) στα του αγωνα βεβαια μικρη σχετικα συμμετοχη αλλα δεκτικη σε οτι θες...συν για εμενα το κωλαρακι το οποιο ειναι αρκετα στενο (μεχρι εναμιση χρονο πριν που την πηρα) αλλα τον δεχτηκε αδιαμαρτηρητα...δεν ξανατιμησα θεωρω πολλα 80/1ωρα για μιλφ παντα με μιλφ παιζω σε 100/2ωρο μαξιμουμ για φουλ προγραμμα...παντως αξιζει δοκιμη ειναι γυναικαρα...αυτα βεβαια παντα ειναι υποκειμενικα για εμενα μιλαω!!!Συναγωνιστες για τη Μαρτα εχω διαβασει κριτικες πιο πισω που ποικιλουν, απο κομοδινο εως πολυ καλη. Την ειχα παρει τηλεφωνο πριν καιρο και ζητουσε 80 ευρω.Τωρα εμαθα οτι ζηταει 50 σε δικο της χωρο.Εχει καποιος συναγωνιστης καποια προσφατη εμπειρια να μοιραστει και αν οντως αξιζει ή να τα ακουμπησω ξανα στην Anastasia Ru?
Φίλη της Μάρτας "ακούω". Πάνε και πακέτο τα κορίτσια ή παίζουν μπάλα μόνες τους;η φιλη της μαρτας??
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες συναγωνιστη!Η μαρτα ειναι ορισμος του νταρντανομιλφ...βυζαρες κωλαρα ωραια και κορμι παρα πολυ καλο για την ηλικια της.αμα την δεις στον δρομο σιγουρα θα σε καυλωσει...την εχω δει με φορεματακι κοντο αερινο καλοκαιρινο (περπατησαμε διπλα διπλα επειτα απο συναντηση) και μου ερχοταν να την βουτηξω επιτοπου για επαναληψη ;) στα του αγωνα βεβαια μικρη σχετικα συμμετοχη αλλα δεκτικη σε οτι θες...συν για εμενα το κωλαρακι το οποιο ειναι αρκετα στενο (μεχρι εναμιση χρονο πριν που την πηρα) αλλα τον δεχτηκε αδιαμαρτηρητα...δεν ξανατιμησα θεωρω πολλα 80/1ωρα για μιλφ παντα με μιλφ παιζω σε 100/2ωρο μαξιμουμ για φουλ προγραμμα...παντως αξιζει δοκιμη ειναι γυναικαρα...αυτα βεβαια παντα ειναι υποκειμενικα για εμενα μιλαω!!!
Την εχω παρει φιλτατε και εμεινα ικανοποιημενος απο τας παροχας αλλα πασχει απο βυζι...Αναστασία Ρου δαγκωτώ θα έλεγα
φτουσου γαμωτι μου και ηταν στανταρακι η αναστασια ρου αν κατεβαινα αθηνα να την επαιρνα αλλα δεν ηξερα για το βυζι οτι ειναι μικρο :'( :'(Την εχω παρει φιλτατε και εμεινα ικανοποιημενος απο τας παροχας αλλα πασχει απο βυζι...
Ναι φιλτατε εχει μικρο βυζι με πεταχτη ομως ρογα!φτουσου γαμωτι μου και ηταν στανταρακι η αναστασια ρου αν κατεβαινα αθηνα να την επαιρνα αλλα δεν ηξερα για το βυζι οτι ειναι μικρο :'( :'(
και μιλφα με μικρο βυζι =οχι μιλφα
Την εχω παρει φιλτατε και εμεινα ικανοποιημενος απο τας παροχας αλλα πασχει απο βυζι...
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες συναγωνιστη!
Να 'σαι καλα, ψιλοτσιμπημενες οι τιμες, ψηνομαι να κανω κασκαντερια...κάλεσα κι έμαθα για τον τιμοκατάλογο της
50 ευρώ 1 εκτόνωση
70 ευρώ 2 εκτονώσεις
100 ευρώ με πρωκτικό
σε δικό σου χώρο ή σε ξενοδοχείο
(προσθέτω αυτή τη λεπτομέρεια γιατί
είχα μια συζήτηση σχετικά μέ εναν
συνάδελφο σε άλλο θρεντ)
Ευχαριστω!Αναστασία ρου προτιμώ και εγώ και καλύτερη στις υπηρεσίες της . τώρα αν θές και βυζάρες προτίμησε καρίνα
Αναστασία ρου προτιμώ και εγώ και καλύτερη στις υπηρεσίες της . τώρα αν θές και βυζάρες προτίμησε καρίνα
Τυπε για πες τι σημαινει καρινα;
υπηρεσίες τι δωρακι παιρνει κλπ...
παρε ναντια www.bourdela.com/call-girls/girls/nantia/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/nantia/[/url]Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες συναγωνιστη!
ti λεει το κομματι αυτο? φαινεται για σκληρο καρα gilf kai οι φωτος ειναι αληθινες
αληθεια ειναι γα σκληρα γουστα! ξερει κανεις??????????/