PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Αυτη ειναι.....
Η ίδια όπως λέει η απάντηση 1678.Ιδιο τηλέφωνο, ίδιο γραφείο η ίδια Μαρία.
δεν θελω να κανω αντιπαραθεσει μαζι σου , αλλα αυτο ειναι κατι προσωπικο , δηλαδη , αφου εχω παρει και τις δυο , :και η δυο μου ηρθαν ξυρισμενες . . .
ειναι προσωπικες εκτιμησεις του καθενος , κατι που θεωρεις ομορφο εσυ , εγω μπορει να το θεωρω μετριο . . .
και η δυο καναν μπανιο ακριβος τις ιδιες φορες . . . .
δεν με ενδιαφερουν τα αξεσουαρ . . .
και για τις δυο δεν τρελαθηκα . . . .
και με τις δυο εκατσα 1.30 ωρα και λιγο παραπανω , και δεν τις ειδα να εχουν δυσαρεστηθει
γυναικες milf δεν γινεται να εχουν τιν τιμη τους πανω απο 50 ευρω , αυτο ειναι που λεω εγω ........
ολα τα παραπανω ειναι καθαρα πρωσοπικη μου θεση . . . .
Αυτη ειναι.....
Η ίδια όπως λέει η απάντηση 1678.Ιδιο τηλέφωνο, ίδιο γραφείο η ίδια Μαρία.
ποσα παιρνει ρε μαγκες η αννιτα?
για μια ωρα μιλαμε τωρα η μια εκτονωση?τι εστι ανακριση?να εχω ταυτοτητα μαζι?80 μαζι με την ανακριση
κανα δυο γεματες ωρες και οσες φορες αντεχεις και θα καταλαβεις γιατι ειναι το πρακτορομιλφ.δεν μπορω να σου πω γιατι μετα πρεπει να πεθανειςγια μια ωρα μιλαμε τωρα η μια εκτονωση?τι εστι ανακριση?να εχω ταυτοτητα μαζι?
80 για δυο ωριτσες?καλο μου ακουγεται....δεν ειναι μαπα το καρπουζι ε?κανα δυο γεματες ωρες και οσες φορες αντεχεις και θα καταλαβεις γιατι ειναι το πρακτορομιλφ.δεν μπορω να σου πω γιατι μετα πρεπει να πεθανεις
80 για δυο ωριτσες?καλο μου ακουγεται....δεν ειναι μαπα το καρπουζι ε?
Οχι βρε.....ψυχικο κανει η κοπελα80 για δυο ωριτσες?καλο μου ακουγεται....δεν ειναι μαπα το καρπουζι ε?
δεν ειναι κακο καθολου πιστεψε με ;)Οταν θες να πηδησεις με 80 ευρω ενα 2ωρο δεν πιστευω να εχεις και πολλες απαιτησεις.Δεν την εχω παρει την κοπελα αλλα η τιμη δηλωνει νομιζω κατι
καλη ειναι αλλα τρελλη
Δεν διαφωνω.Απο υπηρεσιες ειμαι σιγουρος οτι θα κανει οτι μπορει.......στα κιλα της ειμαι διστακτικος.δεν ειναι κακο καθολου πιστεψε με ;)
κανονισε να μας την πεσει καμμια SAS να τρεχουμε ολοι μαζι
Δεν διαφωνω.Απο υπηρεσιες ειμαι σιγουρος οτι θα κανει οτι μπορει.......στα κιλα της ειμαι διστακτικος.
80 μαζι με την ανακριση