ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Σε ευχαριστώ πολύ.
Επειδή όταν γαμάω μου αρέσει να ακούω πλαφ-πλαφ και όχι κρακ-κρακ, μήπως ξέρεις καμία μιλφάρα με πιασίματα και βυζάρες?
ΑΝΙΤΑ.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Επειδή όταν γαμάω μου αρέσει να ακούω πλαφ-πλαφ και όχι κρακ-κρακ, μήπως ξέρεις καμία μιλφάρα με πιασίματα και βυζάρες?
Φίλες είναι όπως είπε και ο seminole, αλλά η χοντρή δεν βάζει μυαλό,ΕΛΛΗ μου ειπε πως τη λενε. Δεν ξερω αν ειναι φιλες.
ΑΝΙΤΑ.
Θeελει ομως 80 + 20 hotel , ενω η ναντια 50 + 20 hotel ............ για τιν εποχη που ζουμε το 30αρη παραπανω ευρω εχει σημασια ..............
Τυπε, δε λειτουργει το λινκ :S
ΑΝΙΤΑ - αποτριχωμένη.... ΝΑΝΤΙΑ - αξύριστη
ΑΝΙΤΑ - σχετικά όμορφη κοπέλα.... ΝΑΝΤΙΑ - αδιάφορη στην εμφάνιση
ΑΝΙΤΑ - πεντακάθαρη, κάνει μπάνιο πριν και μετα ΝΑΝΤΙΑ - χμ....
ΑΝΙΤΑ - φέρνει και αξεσουάρ μαζί της ΝΑΝΤΙΑ - δεν φέρνει τίποτα
ΑΝΙΤΑ - καυλιάρα ΝΑΝΤΙΑ - απλή διαικπεραίωση
ΑΝΙΤΑ - δεν κοιτάει το ρολόι ΝΑΝΤΙΑ - σε 1 ώρα και κάτι σε έχει τελειώσει.
Βάλτα στο ζύγι και δες αν αξίζει να έχεις κάτι καλύτερο με 30 ευρώ παραπάνω.
ΑΝΙΤΑ - αποτριχωμένη.... ΝΑΝΤΙΑ - αξύριστη
ΑΝΙΤΑ - σχετικά όμορφη κοπέλα.... ΝΑΝΤΙΑ - αδιάφορη στην εμφάνιση
ΑΝΙΤΑ - πεντακάθαρη, κάνει μπάνιο πριν και μετα ΝΑΝΤΙΑ - χμ....
ΑΝΙΤΑ - φέρνει και αξεσουάρ μαζί της ΝΑΝΤΙΑ - δεν φέρνει τίποτα
ΑΝΙΤΑ - καυλιάρα ΝΑΝΤΙΑ - απλή διαικπεραίωση
ΑΝΙΤΑ - δεν κοιτάει το ρολόι ΝΑΝΤΙΑ - σε 1 ώρα και κάτι σε έχει τελειώσει.
και η δυο μου ηρθαν ξυρισμενες . . .ΑΝΙΤΑ - αποτριχωμένη.... ΝΑΝΤΙΑ - αξύριστη
ειναι προσωπικες εκτιμησεις του καθενος , κατι που θεωρεις ομορφο εσυ , εγω μπορει να το θεωρω μετριο . . .ΑΝΙΤΑ - σχετικά όμορφη κοπέλα.... ΝΑΝΤΙΑ - αδιάφορη στην εμφάνιση
και η δυο καναν μπανιο ακριβος τις ιδιες φορες . . . .ΑΝΙΤΑ - πεντακάθαρη, κάνει μπάνιο πριν και μετα ΝΑΝΤΙΑ - χμ....
δεν με ενδιαφερουν τα αξεσουαρ . . .ΑΝΙΤΑ - φέρνει και αξεσουάρ μαζί της ΝΑΝΤΙΑ - δεν φέρνει τίποτα
και για τις δυο δεν τρελαθηκα . . . .ΑΝΙΤΑ - καυλιάρα ΝΑΝΤΙΑ - απλή διαικπεραίωση
και με τις δυο εκατσα 1.30 ωρα και λιγο παραπανω , και δεν τις ειδα να εχουν δυσαρεστηθειΑΝΙΤΑ - δεν κοιτάει το ρολόι ΝΑΝΤΙΑ - σε 1 ώρα και κάτι σε έχει τελειώσει.
δεν με ενδιαφερουν τα αξεσουαρ . . .
διαβάζουμε κ λίγο, δεν τα θέλουμε όλα έτοιμα. Τέσπακαλημερα φιλαρακια. ψηνομαι για μια κοπελια Αννιτα με παραξενες κριτικες . Παιζει κανενα τηλ. να παρω κι εγω ? Και καμια ουσιαστικη λεπτομερεια αν υπαρχει. Ηλικια , ξανθια , ψηλη, προγραμμα κλπ. οποιος απαντησει ναχει την ευχη μου.
τελικα φιλε εκανες την αποπειρα για ανιτα?καλημερα φιλαρακια. ψηνομαι για μια κοπελια Αννιτα με παραξενες κριτικες . Παιζει κανενα τηλ. να παρω κι εγω ? Και καμια ουσιαστικη λεπτομερεια αν υπαρχει. Ηλικια , ξανθια , ψηλη, προγραμμα κλπ. οποιος απαντησει ναχει την ευχη μου.
Αυτη ειναι.....Καταρχην να σας ευχαριστησω για τις πληροφοριες σας. Μου έχουν φανει πολυ χρησιμες και αξιοπιστες όταν κατεβαίνω Αθηνα (από Αλεξανδρουπολη)
Ηδη έχω συλλεξει πληροφοριες για την προσεχη επισκεψη μου στην Αθηνα.
Συμπληρωματικα θα ηθελα να ρωτησω γι αυτη εδω
εμφανησιακα φαινεται ενδιαφερουσα
thanks
Γιαννης