ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
ενδιαφερουσα προταση. κουλουρι δινει ή εχουμε +?
Κουλούρι δίνει με +20.
ενδιαφερουσα προταση. κουλουρι δινει ή εχουμε +?
Τελικά υπάρχει κάποιο λινκ αγγελίας για το μιλφειγ 007 ή αννα33 ή ανιτα? Για να δω το τηλ. και να έχω έτοιμο και την απάντηση στην προανάκριση? Ευχαριστώ.
εμφανισιακα η ανιτα ειναι καλυτερη απο μαγια? και αυτη τη βαλιτσα με τα παιχνιδια εσωρουχα κτλ την κουβαλαει παντα μαζι της?
λεω να δοκιμασω καποια απο αυτες τις μερες αλλα σκαλωνω με καθαριοτητα και τετοια....μη κραξετε αλλα ειναι βασικο για μενα επειδη διαβαζα για ΣΜΝ και τετοια... ή ειναι μουφες?
εμφανισιακα η ανιτα ειναι καλυτερη απο μαγια? και αυτη τη βαλιτσα με τα παιχνιδια εσωρουχα κτλ την κουβαλαει παντα μαζι της?
λεω να δοκιμασω καποια απο αυτες τις μερες αλλα σκαλωνω με καθαριοτητα και τετοια....μη κραξετε αλλα ειναι βασικο για μενα επειδη διαβαζα για ΣΜΝ και τετοια... ή ειναι μουφες?
Συναγωνιστες μεταξυ αυτης
και της ΜΑΓΙΑΣ ποια προτεινετε?
Η ίδια είναι τύπε. Κοίτα λίγο το τηλέφωνο.
................
ΟΥΠΣ! Μαλακία είπα... άλλο τηλέφωνο.... Αυτή φίλε δεν την ξέρω καθόλου.
Με τη ΜΑΓΙΑ πάντως θα περάσεις πολύ καλά.
Για τη Μαγια λεω και εγω αλλα η αλλη με καυλωσε στο τηλεφωνο. Ζηταει 60 για 2 ωρες. Τα τηλεφωνα οντως ειναι καπως τα ιδια. Στην αρχή την πατησα και εγω.
Μαλλον η χοντρη φιλη της ειναιΓια τη Μαγια λεω και εγω αλλα η αλλη με καυλωσε στο τηλεφωνο. Ζηταει 60 για 2 ωρες. Τα τηλεφωνα οντως ειναι καπως τα ιδια. Στην αρχή την πατησα και εγω.
Μαλλον η χοντρη φιλη της ειναι
Αυτη ειναι....μενουν μαζι.Ηταν πιο χοντρη μαλλον αδυνατισεΕΛΛΗ μου ειπε πως τη λενε. Δεν ξερω αν ειναι φιλες.
lol.....οσο για την βαλιτσα αυτο που ενοω ειναι οτι με ψηνει γιατι θα χω επιλογες για το πως τη θελω ντυμενη κτλ!την βαλιτσα????? αυτο ειναι σοβαρο ρε φιλε.
lol.....οσο για την βαλιτσα αυτο που ενοω ειναι οτι με ψηνει γιατι θα χω επιλογες για το πως τη θελω ντυμενη κτλ!
για καθαριοτητα πειτε μου αν ξερετε.....
Κατ αρχήν δεν είναι πουτάνα. Ειναι κατάσκοπος νπου το παίζει πουτάνα. Το όνομα της είναι Ανίτα Ξανθομούναγια και αυτομόλησε απο την MHDSGG και πήγε στη ΣΙΑ . Πλάκα πλάκα είναι πεντακάθαρη μέχρι αηδίας. Ορμα αλλά προσοχή στα μικρόφωνα !
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Την έχει πάρει αυτή κανείς? Στο τηλ έχει πολύ καυλιάρικη φωνή και ζητάει 50 ευρώ για 2 εκτονώσεις στο ξενοδοχείο.
Το κανονικο της ονομα ειναι Τατιανα Μπουγαδομουνοβα και την εστειλε ο Βλαδιμηρος μαζι με τον Σαββιδη του ΠΑΟΚΚατ αρχήν δεν είναι πουτάνα. Ειναι κατάσκοπος νπου το παίζει πουτάνα. Το όνομα της είναι Ανίτα Ξανθομούναγια και αυτομόλησε απο την MHDSGG και πήγε στη ΣΙΑ . Πλάκα πλάκα είναι πεντακάθαρη μέχρι αηδίας. Ορμα αλλά προσοχή στα μικρόφωνα !
Σε ευχαριστώ πολύ.ΝΑΝΤΙΑ.
Μία φορά την πήρα. Δεν τρελάθηκα.
Δεν κλαις τα λεφτά σου, αλλά υπάρχουν και καλύτερες επιλογές.