jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Μια κυρια που εβγαζε το ψωμι της ως Anastasia Ru υπάρχει ακομα? Και αν πως την εντοπίζουμε συναγωνιστές?
Νομιζω δουλευει ακομα
Μια κυρια που εβγαζε το ψωμι της ως Anastasia Ru υπάρχει ακομα? Και αν πως την εντοπίζουμε συναγωνιστές?
Εχεις κανα τηλεφωνο ή link απο καμια αγγελία?Νομιζω δουλευει ακομα
Εχεις κανα τηλεφωνο ή link απο καμια αγγελία?
Παλιότερα την ειχα παρει δυο τρεις φορές. Τιμια επιλογη. Πανε χρόνια ομως και εχω χασει τηλεφωνο κτλ. Στο fb δεν απαντα
δουλεύει όντως ;) αύριο θα ποσταρω την αγγελία της είναι στα άλλα βιβλία της δουλειάςΝομιζω δουλευει ακομα
Ωραίος Τασο! Ειχα περάσει καλα τοτε και θελω να κανω μια αναθερμανσηδουλεύει όντως ;) αύριο θα ποσταρω την αγγελία της είναι στα άλλα βιβλία της δουλειάς
φίλε έχει πιάσει βέβαια τα εξήντα Πλας να το ξερειςΩραίος Τασο! Ειχα περάσει καλα τοτε και θελω να κανω μια αναθερμανση
Ευχαριστώ συναγωνιστή΄
Και όμως υπάρχει ακόμα, αν και συχνά πυκνά εξαφανίζεται για και επιστρέφει στην χώρα της. Όντως τίμια επιλογή η Αναστασία αν δεν έχεις θέμα με την ηλικία και ότι συνεπάγεται στην εμφάνιση.
Σίγουρο αυτο. Οταν την επαιρνα εβγαζε παθος. Το αρνητικό τοτε οτι δεν εδινε κωλο. Ασε που γουσταρω και τα gilf..φίλε έχει πιάσει βέβαια τα εξήντα Πλας να το ξερεις
δουλεύει όντως ;) αύριο θα ποσταρω την αγγελία της είναι στα άλλα βιβλία της δουλειάς
Σίγουρο αυτο. Οταν την επαιρνα εβγαζε παθος. Το αρνητικό τοτε οτι δεν εδινε κωλο. Ασε που γουσταρω και τα gilf..
Αυτός κι ο Πολάκης ;)Τι μλκ εισαι
Διπλα βιβλια
Tην πήρα σχετικά πρόσφατα το καλοκαίρι.. μια χαρά ήταν.Σίγουρο αυτο. Οταν την επαιρνα εβγαζε παθος. Το αρνητικό τοτε οτι δεν εδινε κωλο. Ασε που γουσταρω και τα gilf..
τα πορνοβιβλια είναι κρυμμένα ;) Καραδοκούν εδώ μέσα να μου τα κλέψουνΤι μλκ εισαι
Διπλα βιβλια
Ποσο πηγε το πακέτο?Tην πήρα σχετικά πρόσφατα το καλοκαίρι.. μια χαρά ήταν.
Γκιλφακι, περιποιημένη, καθαρή, ευγενική. Η πίπα της καλή κ έμπειρη, γαμηθηκε με όρεξη κ φωνουλες. Οκ. Δεν ξέρω αν θα ξαναπαιρνα, αλλά εντάξει.
Ωραίος, σε 2 σειρές τα είπες όλα...Tην πήρα σχετικά πρόσφατα το καλοκαίρι.. μια χαρά ήταν.
Γκιλφακι, περιποιημένη, καθαρή, ευγενική. Η πίπα της καλή κ έμπειρη, γαμηθηκε με όρεξη κ φωνουλες. Οκ. Δεν ξέρω αν θα ξαναπαιρνα, αλλά εντάξει.
Στείλε να τα φυλάω εγώτα πορνοβιβλια είναι κρυμμένα ;) Καραδοκούν εδώ μέσα να μου τα κλέψουν
όξω ρε εσένα να βάλω φύλακα εσύ θα με βγάλεις πρόγραμμαΣτείλε να τα φυλάω εγώ