iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Οπότε δεν το σκεφτόμαστε καν, δαγκωτό!!!θα στο κανω τελειο
δαγκωνει κιολας την πηρε φιλος μου κ από το δοντι ποναγε 2 βδομάδες οποτε του σηκωνοτανε :S
Οπότε δεν το σκεφτόμαστε καν, δαγκωτό!!!θα στο κανω τελειο
δαγκωνει κιολας την πηρε φιλος μου κ από το δοντι ποναγε 2 βδομάδες οποτε του σηκωνοτανε :S
Τελικά ποια είναι;
κάτσε να τσεκαρω γιατί κάτι μου θυμίζειΤο προφίλ "Απολλωνία" στο Μάμπα σου λέει κάτι; αν όχι, άστο, γιατί δεν ξέρω αν είναι ενεργό πλέον.
Καμια σχεση με Απολωνια , Ουγγαρια και Ρωσσια. Ασε που η Απολωνια δεν ειναι ουτε 30Ναι ρε συ εδώ είμαστε.
Μιλας για το κοριτσι απο Περιστερι;Καμια σχεση με Απολωνια , Ουγγαρια και Ρωσσια. Ασε που η Απολωνια δεν ειναι ουτε 30
Μιλάγαμε για αυτηνΚαμια σχεση με Απολωνια , Ουγγαρια και Ρωσσια. Ασε που η Απολωνια δεν ειναι ουτε 30
Ναι ρε συ εδώ είμαστε.
σημερα το εψαχνα κ δεν ειναι ενεργο πλεον της εστειλα κ μηνυμα αλλα ..δεν!!ειναι ελληνιδα κατω απο 30 γεματουλα κλπ δεν εχει σχεση με περιστερι γυριζει γλυφαδα!πιθανον να σταματησε?η αλλαξε προφιλ?θα φανει!!πληροφοριες ειχε κ στην σελιδα 2632-2633 του μαμπα!!απο τον συναγωνιστη γιωργο!!Καμία σχέση, η κοπέλα είναι ελληνίδα, ανοιχτόχρωμη και γεμάτη.
Κι επειδή δεν έχω δει τον τελευταίο καιρό το προφίλ της στο Μάμπα, γιαυτό πιθανολόγησα ότι ίσως δεν είναι ενεργό πλέον.
Οπου και να το ποσταρεις φιλε μου η απαντηση ειναι μια . ΓΡΑΦΕΙΑΚαλημέρα
Μήπως κάποιος έχει γνώμη για αυτές?
1)
2)
3)
4)
5)
Η 1 και η 2 είναι η ίδια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
τελευταια φιλε οχι.οταν ειχα παρει παντως ειχα περασει καλα.προθυμη και καυλιαρα.με πολλη ανεση χρονου ,καλη πιπα και γαμησι οπως θες να το κατευθυνεις εσυ.και φτηνη.βεβαια δεν την αφηνα να μιλαει γιατι την ειχα μπουκωμενη.πανω στην πραξη μονο αχ και βαχ.για την εμπειρεια καλη ειναι ,τουλαχιστον ηταν.τωρα δεν ξερω.
χυστες καλησπερα...εχουμε νεα απο αννιτα? πηρε κανεις τελευταια?