ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.114
- Πόντοι
- 5.006
της λυρικής δάσκαλα είναι...τρεις ανθρωποι δεν την ξερουμε :- μηπως ειναι του θεατρου η κυρια
της λυρικής δάσκαλα είναι...τρεις ανθρωποι δεν την ξερουμε :- μηπως ειναι του θεατρου η κυρια
αυτό το στήθος το ξέρω κ το κορμάκι κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που ανοίκει πάντως νομίζω είναι γνωστήτρεις ανθρωποι δεν την ξερουμε :- μηπως ειναι του θεατρου η κυρια
Χαχαχα ναι.. κάπως έτσιΠως σε ξενερωνει μια απλη παρομοιωση... Φιλος ετρωγε παγωτο λεμοντσελο και του ειπα οταν το δοκιμασα πως μου θυμιζει την σιτρονελα που βαζουμε κατα των κουνουπιων. Δεν το τελειωσε!
Πως σε ξενερωνει μια απλη παρομοιωση... Φιλος ετρωγε παγωτο λεμοντσελο και του ειπα οταν το δοκιμασα πως μου θυμιζει την σιτρονελα που βαζουμε κατα των κουνουπιων. Δεν το τελειωσε!
κ εγω ειχα πει σε καποιον ότι η ταδε είναι για τους λατρεις της μερεντας κ πηγε με χιλιααυτό το στήθος το ξέρω κ το κορμάκι κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που ανοίκει πάντως νομίζω είναι γνωστή
Χαχαχα..τον προειδοποιησες πάντωςκ εγω ειχα πει σε καποιον ότι η ταδε είναι για τους λατρεις της μερεντας κ πηγε με χιλια
τελικα ανακαλυψε ότι δεν του αρεσε η μερεντα :S
ναι αλλα δεν φανταστηκα ότι δεν ξερει τις ορολογιες :SΧαχαχα..τον προειδοποιησες πάντως
πες μου ότι δεν την ξέρεις ούτε εσύ?????
μια από τα ιδια κ μαλλον την εχω συναντησει αλλα εχει κολλησει το μυαλοΣαν να μου φαίνεται ότι την ξέρω αυτή στο Νο6, αλλά τα φαινόμενα απατούν ενίοτε.
μια από τα ιδια κ μαλλον την εχω συναντησει αλλα εχει κολλησει το μυαλο
Τηλέφωνο δεν έχει, mail δεν έχει, τιμή δεν έχει, πρόγραμμα δεν έχει, αγγελία είναι τώρα αυτή;
νομιζω οτι το ειδα εδω καπου...
εχει καποιος δοκιμασει?
Ξέχασες να αναφέρεις..και τρελή..Σκυλομούρα ελληνίδα, τουλάχιστον 50άρα (δηλώνει νεότερη)...και καλά γυμνάστρια...ψώνιο, το παίζει γκομενάρα. Έχει χώρο κάπου στο Ν Κόσμο, ένα ξενοικιαστο μαγαζί...την πήρα πριν 2 χρόνια όταν πρωτοεμφανιστηκε...τοτε πρόσφερε μόνο ακα τσιμπούκι...ειχα καυλες και τοκανα για τo cult της φάσης...μέτριο τσιμπούκι και χύσιμο στο στόμα (τα έφτυσε)...τώρα κατά καιρούς προσφέρει και sex με 40 και άλλοτε ζητά 60...δε νομίζω ότι αξίζει.
Ξέχασες να αναφέρεις..και τρελή
..Σκυλομούρα ελληνίδα, τουλάχιστον 50άρα (δηλώνει νεότερη)...και καλά γυμνάστρια...ψώνιο, το παίζει γκομενάρα. Έχει χώρο κάπου στο Ν Κόσμο, ένα ξενοικιαστο μαγαζί...την πήρα πριν 2 χρόνια όταν πρωτοεμφανιστηκε...τοτε πρόσφερε μόνο ακα τσιμπούκι...ειχα καυλες και τοκανα για τo cult της φάσης...μέτριο τσιμπούκι και χύσιμο στο στόμα (τα έφτυσε)...τώρα κατά καιρούς προσφέρει και sex με 40 και άλλοτε ζητά 60...δε νομίζω ότι αξίζει.
Ξέχασες να αναφέρεις..και τρελή
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο :SΠολυ τρελη
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο :S
θα στο κανω τελειοΌσο πάει γίνεται και καλύτερο :S
Έτσι..κ τραύμα από το πεδίο της μάχης χαχαχαθα στο κανω τελειο
δαγκωνει κιολας την πηρε φιλος μου κ από το δοντι ποναγε 2 βδομάδες οποτε του σηκωνοτανε :S