KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.814
- Πόντοι
- 6.166
μιλφ.αρκετα Καλό Αλλάζει συχνά νουμερα. Φουλ πρόγραμμα και πολυ καλο κωλο σφικτό εχω βρεθει αρκετες φορες.αξιζει μια δοκιμη
Ευχαριστω
μιλφ.αρκετα Καλό Αλλάζει συχνά νουμερα. Φουλ πρόγραμμα και πολυ καλο κωλο σφικτό εχω βρεθει αρκετες φορες.αξιζει μια δοκιμη
Η τινα απο πατησια η καμια σχεση??
Η Τίνα η Βουλγάρα? Έβαλα το τηλ της κ το είχα από παλιά Τίνα κνσξ
παλαιες γνωστες με χιλιομετρα εδω μεσα .... περιοχη Πειραιας αν θυμαμαι καλα !!!
Έχει δοκιμάσει κανείς τις κύριες??? Από σώμα δείχνουν καλές ανειναι αληθινές οι φωτογραφίες...
Σοφία, Κορυδαλλος
Έχει δοκιμάσει κανείς τις κύριες??? Από σώμα δείχνουν καλές ανειναι αληθινές οι φωτογραφίες...
ναι ρε φίλε μπράβο! Το Σοφάκι!Παλιά είχε και μια πιτσιρίκα μαζί που ρουφάγε ωραία την πουτσα. Αν πας και πετύχεις την πιτσιρίκα χώσουΣοφία, Κορυδαλλος
Τη φιλη της δεν την ξερω. Σαν Σοφια μια χαρα ηταν. Αλλα πλεον θα ειναι μεγαλη.
Δεν ξερω ποσα ζηταει τωρα, αλλα αν ειναι πανω απο 50, προσπέρνα.
η πιτσιρικα κανει σολο καριερα πιαναι ρε φίλε μπράβο! Το Σοφάκι!Παλιά είχε και μια πιτσιρίκα μαζί που ρουφάγε ωραία την πουτσα. Αν πας και πετύχεις την πιτσιρίκα χώσου
η πιτσιρικα κανει σολο καριερα πια
κακιεςΣοφια κορυδαλλος.....η βασιλισσα της κυτταριτιδας.
Ναι αλλα στο κρεβατι πολυ καλη θα ελεγαΣοφια κορυδαλλος.....η βασιλισσα της κυτταριτιδας.
μονο αν την ζοριζες ;) αν την άφηνες χαλαρη ουτε πιπα δεν σου επαιρνε φιλεΝαι αλλα στο κρεβατι πολυ καλη θα ελεγα
μονο αν την ζοριζες ;) αν την άφηνες χαλαρη ουτε πιπα δεν σου επαιρνε φιλε
ετσι ειναι φιλε αν πας στο σπιτι της τρως ξεπετα καργα ;) εγω την εφερα σε χοτελι και δεν ειχε πολλα περιθωρια να χαζογυρναει την πηγα τρενο φιλος εφαγε ξεπετα ακομη κλαιει
ετσι ειναι φιλε αν πας στο σπιτι της τρως ξεπετα καργα ;) εγω την εφερα σε χοτελι και δεν ειχε πολλα περιθωρια να χαζογυρναει την πηγα τρενο φιλος εφαγε ξεπετα ακομη κλαιει
εγω μονο με 1 παω και στο σπιτι της γνωστη σου ;)Καλα κανω κ παντα χοτελι
εγω μονο με 1 παω και στο σπιτι της γνωστη σου ;)
Δεν εχω τετοια εικονα μαν οσες φορες βρεθηκα μαζι της.μονο αν την ζοριζες ;) αν την άφηνες χαλαρη ουτε πιπα δεν σου επαιρνε φιλε