iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
όξω ρεεσένα να βάλω φύλακα
εσύ θα με βγάλεις πρόγραμμα
![]()
![]()
όξω ρεεσένα να βάλω φύλακα
εσύ θα με βγάλεις πρόγραμμα
![]()
![]()
Tην πήρα σχετικά πρόσφατα το καλοκαίρι.. μια χαρά ήταν.
Γκιλφακι, περιποιημένη, καθαρή, ευγενική. Η πίπα της καλή κ έμπειρη, γαμηθηκε με όρεξη κ φωνουλες. Οκ. Δεν ξέρω αν θα ξαναπαιρνα, αλλά εντάξει.
εσύ ένα μιλφακιΩραιος
Εγω 2 φορες πηρα κ νομιζω ειναι οκ
εσύ ένα μιλφακιέστω ένα μιλφειγ
δεν έφερες από ολόκληρο Τόκυο
![]()
![]()
50Ποσο πηγε το πακέτο?
Τόσο πολύ ρε Τάσο;φίλε έχει πιάσει βέβαια τα εξήντα Πλας να το ξερεις
Αρχίζω να έχω .. second thoughts για αυτό που έκανα.. χαχαχαΤόσο πολύ ρε Τάσο;
Περνάνε τα άτιμα τα χρόνιαΤόσο πολύ ρε Τάσο;
Η άγνοια είναι ευτυχίαΑρχίζω να έχω .. second thoughts για αυτό που έκανα.. χαχαχα
καμμια ενοχη φιλε,η ηλικια σε μια γυναικα που ψιλοβλεπεται ακομη,δεν είναι πρόβλημα.και η Αναστασια είναι μια χαρα,χειμωνα παντως απουσιαζει για αρκετους μηνες στην πατριδα της συνηθως επιστρεφει απριλιο μαη,,,,,Αρχίζω να έχω .. second thoughts για αυτό που έκανα.. χαχαχα
ηταν 50 το '09-10 ειπαμε να την βαζαμε στο κιουπι αλλα δεν θα μπορουσε να κανει ραντεβου μεταΤόσο πολύ ρε Τάσο;
υπαρχει το παλιο κ το πεπαλαιωμένο τωρα επεσες στην δευτερη περιπτωσηΑρχίζω να έχω .. second thoughts για αυτό που έκανα.. χαχαχα
Όντως..τι μου το είπατε τώρα κ ήμουν μια χαρά.. χαχαχαΗ άγνοια είναι ευτυχία![]()
Πήγες να ενημερώσεις και ενημερώθηκες ;)Όντως..τι μου το είπατε τώρα κ ήμουν μια χαρά.. χαχαχα
μια χαρά είναι η κυρία ;) Μην κρίνεις για να μην κριθείςΌντως..τι μου το είπατε τώρα κ ήμουν μια χαρά.. χαχαχα
Την πάτησα μεγαλοπρεπώς..δεν ξαναλέω κουβένταΠήγες να ενημερώσεις και ενημερώθηκες ;)
Ή μήπως εξαγριώθηκες;![]()
![]()
![]()
Τώρα που το έκανα να κρίνω..;; Είναι πια αργά χαχαχαμια χαρά είναι η κυρία ;) Μην κρίνεις για να μην κριθείς![]()
![]()
σιγά ρε όταν το γκιλφονι είναι γαμευσιμο είναι σούπερ όλαΤώρα που το έκανα να κρίνω..;; Είναι πια αργά χαχαχα
Ωστε ετσι ε? Για τη Σοφια ολα αυτα? Δηλαδη δασκαλε την πηρες και ξερεις? Αυτο θελεις να πεις? Απορια. Κωλο πηρες, δασκαλε? ;)μονο αν την ζοριζες ;) αν την άφηνες χαλαρη ουτε πιπα δεν σου επαιρνε φιλε![]()
![]()
Καλημερα μαγκες...
Εχω τρελα κεφια γιασε 60αρα παιζει τιποτα...
Τρελα γουστα σημερα ξερω..
Περιμενω να μου πειτε S.O.S