f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
τζαπα κόπος δεν δίνει.το έχω ζητήσει και εγώ πολλές φορές.μόνο με ανταλλαγή λεει :'( :'(Τριμέγιστε Συναγωνιστή Zad στείλε σε παρακαλώ το τηλ της Έλσας. Ευχαριστώ.
τζαπα κόπος δεν δίνει.το έχω ζητήσει και εγώ πολλές φορές.μόνο με ανταλλαγή λεει :'( :'(Τριμέγιστε Συναγωνιστή Zad στείλε σε παρακαλώ το τηλ της Έλσας. Ευχαριστώ.
Η Έμυ η Ουκρανή έχει έρθει σίγουρα; Το τηλ πάντως δεν καλεί καθόλου
ταπεινη μου γνωμη, οντως πολυ καλη, δεν δινει κ__ο, απιστευτο δερμα για την ηλικια της, και σιγουρα δεν ειναι η κολοπετσομενη στυγνη επαγγελματιας.
τζαπα κόπος δεν δίνει.το έχω ζητήσει και εγώ πολλές φορές.μόνο με ανταλλαγή λεει :'( :'(
Ηρεμα Χρισταακηηηηη.Με ανταλλαγή;;; Γιατί τα τηλέφωνα των πουτανων τι είναι αυτοκολητακια ποδοσφαιριστών, δώσε εσύ τον Σαραβάκο να σου δώσω του Βαζέχα;
Δήθεν ότι προστάτευει τις κοπέλες από Λιγουρια... νταβας κανονικός είναι αυτός επιλέγει πελάτες για εκείνες
Ηρεμα Χρισταακηηηηη.
εεεεε όχι και νταβας ο zad είπαμε είναι παράξενος λόγο ηλικίας οχι και νταβας !!!! Όσοι τον ξέρουν απο το site ξέρουν οτι δεν είναι αυτά μην γίνεσαι μ@λ@κ@ς !!!Με ανταλλαγή;;; Γιατί τα τηλέφωνα των πουτανων τι είναι αυτοκολητακια ποδοσφαιριστών, δώσε εσύ τον Σαραβάκο να σου δώσω του Βαζέχα;
Δήθεν ότι προστάτευει τις κοπέλες από Λιγουρια... νταβας κανονικός είναι αυτός επιλέγει πελάτες για εκείνες
εεεεε όχι και νταβας ο zad είπαμε είναι παράξενος λόγο ηλικίας οχι και νταβας !!!! Όσοι τον ξέρουν απο το site ξέρουν οτι δεν είναι αυτά μην γίνεσαι μ@λ@κ@ς !!!
λοιπον, μαλακακο ακου να σε μαθω να ξερεις, γιατι εκτος απο απειρος εισαι και χουχτοβάτης βαρεων βαρων....Με ανταλλαγή;;; Γιατί τα τηλέφωνα των πουτανων τι είναι αυτοκολητακια ποδοσφαιριστών, δώσε εσύ τον Σαραβάκο να σου δώσω του Βαζέχα;
αστον να γινεται μαλακας.....εεεεε όχι και νταβας ο zad είπαμε είναι παράξενος λόγο ηλικίας οχι και νταβας !!!! Όσοι τον ξέρουν απο το site ξέρουν οτι δεν είναι αυτά μην γίνεσαι μ@λ@κ@ς !!!
λοιπον, μαλακακο ακου να σε μαθω να ξερεις, γιατι εκτος απο απειρος εισαι και χουχτοβάτης βαρεων βαρων....
Αν νομιζεις οτι γαμαω απο εδω μεσα και απο αγγελιες εισαι γελασμενος. Οτι εχω μοιραστει προερχεται απο το "δρομο" και οχι απο εδω που ψαχνεσαι εσυ. Αυτες εδω μεσα ειναι αυτο που ειναι. Παε γαμα και πες μας και εμας να ακουσουμε τη γνωμη σου.
ΚΟιτα εδω φιλε.....Εισαι σχεδον ενα χρονο μελος (τα αρχιδια μου κουνιουνται) και εχεις τοση μεγαλη συμμετοχη σε θεματα ενημερωσης που ανατριχιασα που σε διαβασα.
Απαντηση στην κατηγορια σου οτι ειμαι νταβας
ΝΑΙ! ειμαι ο μεγαλυτερος νταβας της Αθηνας, και εχω αυτη τη στιγμη τεραστιες αναγκες γιατι πρεπει να προμηθευτω 5 ζευγαρια καλτσες και ενα καινουργιο Τζαγκουρ 3000 κυβικων.
Ομως το που θα πανε οι πουτανες μου και τι μαλακα θα γαμησουν μονο εγω θα τους πω.
Αρα εσυ θα εισαι καταδικασμενος να ψαχνεις εδω μεσα να γαμησεις αυτες και μονο αυτες γιατι κανεις δεν θα σε στειλει καπου κλαλυτερα.
ΥΓ εχω 4 πουτανες....ΚΑΝΕΙΣ απο εδω μεσα δεν τις ξερει ακομα γιατι ενω ειναι με "πολυ λιγα χιλιομετρα" γαμιουνται και με ενα 100 ρικο τις 2 ωρες. Ηλικιες? περι τα 25. Εμφανιση? Μουναρες! Αλλα οχι για τα μουτρα σας! Θα δωσω μονο αν εχετε να μου δωσετε κατι αντοιστοιχο με αυτα πο εχω εγω. Δεν εχει νοημα να σου δωσω κατι σε κατηγορια Α και να μου δωσεις καμια τριτοτεταρτη πουτανα.
Με αγαπη ο νταβας Zadren
Σαλτα καμια βολτα μαλακισμενο!
ξαναενοχλω!Εντάξει είπες τη μαλακια σου; Εκτονώθηκε; Σαλτα και πηδήξουν που για να έρθει θηλυκιά γάτα μαζί σου πρέπει να κλείσει τα μάτια και να λάβει αρκετά ευρώ.
Μην με ξαναενοχλησεις γιατί θα σε γαζωσω δημοσίως
ξαναενοχλω!
παρασχοληθηκα με ενα μαλακα...Υστερόγραφο δεν έχει; Μάθε πρώτα σύνταξη και να γράφεις εκθέσεις και έλα να ξαναγράψεις, αγράμματε!
δεν ήθελα να δημιουργήσω θέμα με την ανάρτηση μου για την ανταλλαγή που κάνεις.και καλος το κάνεις.αφού έτσι γουσταρης.sorry και παλιαστον να γινεται μαλακας.....
μην ασχολεισαι, μαρουλια πλενει!
φιλε δεν το κανω γιατι ετσι γουσταρωδεν ήθελα να δημιουργήσω θέμα με την ανάρτηση μου για την ανταλλαγή που κάνεις.και καλος το κάνεις.αφού έτσι γουσταρης.sorry και παλι
παρασχοληθηκα με ενα μαλακα...
καλη συνεχεια!
δεν την λενε Ελσα. Ελσα λεγεται για κατι παπαρες μονο! Την κοπελα την ξερω 4 χρονια, παιρνει 70 ευρω και καθεται πανω απο 130 ωρα και κανει τα παντα ολα!Μιλαει για μαρούλια ο μανάβης!!! Χαχαχα Πόσα μαρούλια πρέπει να πουλήσει για να πληρώσει τη ταρίφα της Έλσας της Μιλφ.
Σε τσούζει αλλιώς δεν θα μου έγραφες κατέβατα. Αλλά τι να κάνουμε σε αυτή τη ζωή ο θεός άλλους τους προίκισε και άλλους του μουντζωσε ή τους γέμισε κομπλεξ.
Δίνε του τώρα!
δεν την λενε Ελσα. Ελσα λεγεται για κατι παπαρες μονο! Την κοπελα την ξερω 4 χρονια, παιρνει 70 ευρω και καθεται πανω απο 130 ωρα και κανει τα παντα ολα!
Εισαι τοσο ασχετος που ψαχνεις να βρεις νταβατζηλικια με τις πουτανες των 70 ευρω!!!!
Τελικα εισαι μεγαλυτερος μαλακας απο οτι νομιζα!
Και φυσικα τοσο ασχετος που δεν φανταζεσαι!
Η μαλακια και η βλακεια δεν εχουν ορια. Συναγωνίζονται το απειρο ΧριστακηΔεν αντέχεις θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο. Πωπω κόμπλεξ!
Απορώ αν συνομιληκοι σου γράφουν ή κάνουν τα ίδια με εσένα. Πήγαινε σε κανένα ψυχολόγο διότι τα νινια σου έχουν κάψει τον εγκέφαλο.