Βρεθήκαμε στο Βora στη Φιλαδέλφεια, όπου συνηθίζει να κάνει τα ραντεβού της. Στην ώρα της, ανοίγει η πόρτα και βλέπω μια γλυκιά παρουσία που δεν σου πάει ο νους τι πουτανιά μπορεί να βγάλει.
Σέξυ ντύσιμο, κολάν μαύρο για να δείχνει την κωλάρα της και μαύρες γόβες. Χαιρετηθήκαμε, πήγε ντουσακι και ήρθε στο κρεβάτι που ήμουν ξαπλωμένος. Αρχίζει να γλύφει με μανία τον πούτσο μου. Γλύψιμο τρελό με deepthroat. Λαρύγγι μέσα. Με τρέλλανε η καριόλα και της τα έδωσα όλα στόμα.
Διάλειμμα για δεύτερο γύρο. Ντουσάκι και οι δυο και άραγμα στο κρεβάτι. Συζήτηση για γενικές μαλακίες και σιγά σιγά το παιχνίδι ξαναξεκίνησε. Φιλιά, χάδια, με τον πούτσο μου να καυλώνει πάλι. Τον άρπαξε για ένα γρήγορο deep. Εννοείται ότι δεν ήθελα να χύσω πάλι έτσι, έπρεπε και γούσταρα να γλύψω τις τρύπες της. Πεντακάθαρη η μουνάρα της και υγρή συνέχεια. Βάζει καπότα και μου τον καβαλάει. Μούσκεμα η μουνάρα της. Τη γυρίζω στα 4 και της γαμάω μουνί και κωλάρα. Γαμούσα δυνατά τέρμα και τις δυο τρύπες της, πρώτα μουνι μετά κώλο .Όσο πιο δυνατά γαμούσα, τόσο καυλώνε η σκρόφα. Τελικά δεν άντεξα και την έχυσα στην κωλάρα.
Φαίνεται να γουστάρει αυτό που κάνει και αντέχει δυνατό γαμήσι.
Αυτά από μένα