gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Μάγκες για οποιον ενδιαφέρεται η Έμυ καυλιάρη Ουκρανη επέστρεψε ανανεωμένη και με πολύ κάβλα...
στο 60 αρι με 2 μπάλες δεν είναι? Δίνει κωλαράκι?
..γιατι ειχε παει καπου?Μάγκες για οποιον ενδιαφέρεται η Έμυ καυλιάρη Ουκρανη επέστρεψε ανανεωμένη και με πολύ κάβλα...
Ναι διακοπες..γιατι ειχε παει καπου?
Καλως ηρθε, την εχω συναντησει 2 φορες επιβεβαιωνω οτι ειναι πολυ καλη)Ναι διακοπες
όχι μονον καλη πολύ καλη,ειναι κατά δηλωση της 53 ετων ,κατε εμε η ωραιοτερη γυναικα που εχω γνωρισει σε αυτην την ηλικια.κριμα που δεν εχει νημα εδώ μεσα.Καλως ηρθε, την εχω συναντησει 2 φορες επιβεβαιωνω οτι ειναι πολυ καλη)
στο 60 αρι με 2 μπάλες δεν είναι? Δίνει κωλαράκι?
60αρι δυο μπαλάκια χωρις πρωκτικο΄, έχεις δοκιμασει φιλε?
προσωπο καλό, σερβις ??όχι μονον καλη πολύ καλη,ειναι κατά δηλωση της 53 ετων ,κατε εμε η ωραιοτερη γυναικα που εχω γνωρισει σε αυτην την ηλικια.κριμα που δεν εχει νημα εδώ μεσα.
Δεν έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα να συντονιστούμε στην ώρα....είναι στις προσεχώς γιατί γράφονται καλά σχόλια..
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red]κλώνος[/color]
[/quote]ρε τι ειναι κλωνος?και πως μπορουμε να τον παρουμε χαμπαρι?γιατι κοκινιζονται?τι κανουν δηλαδει.
αν δεν κανω λαθος η κυρια εχει και γραφειοκαλημέρα μια βοήθεια, αξίζει η κυρία ;
***s e x l i s t.g r
καλημέρα μια βοήθεια, αξίζει η κυρία ;
***s e x l i s t.g r
Καλως ηρθε, την εχω συναντησει 2 φορες επιβεβαιωνω οτι ειναι πολυ καλη)
ευχαριστώαν δεν κανω λαθος η κυρια εχει και γραφειο
ευχαριστώΒάζει αγγελίες εδώ και καμιά δεκαετία (κατερινα βυζοπαιχνιδιαρα, πρώην Τιτίκα κλπ κλπ).
ΒΒW, έχει αναφορές εδώ.
Δεν την έχω (και ούτε πρόκειται) συναντήσει.