zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τις εχω στειλει για προσευχες και ταματα...απο την αλλη εβδομαδα φιλε....να κανουν και καλο χρωμα!για πε καμια καλη με βυζους νατουραλ
για το αλλο που με ρωτησες.....απο τελος Αυγουστου φιλε!Όχι απλά καλά, τα καλύτερα
για το αλλο που με ρωτησες.....απο τελος Αυγουστου φιλε!
Παρε εδω ενα τηλεφωνο. Παντου παει και εχει πολυ ορεξη για παιχνιδια. Θα περασεις φανταστικα. Κανε και ενα κοπο να ανεβασεις και μια κριτικη μετα το ραντεβου σου...Kαλησπερα σας.Αν μπορει να βοηθησει καποιος( βοηθατε χριστιανοι ) ψαχνω για κοπελα με χωρο δικο της απο μπραχαμι, αλιμο, ηλιουπολη τριγυρω. A Eχω και απαιτησεις οχι καμια βαβω να ειναι μεγαλοκοπελα με ωραιο σωματακι προσωπο οχι μοντελο να σε καυλώνει ομως. Nα τον βουτήξουμε οχι κανα μπαμπουλα. Σε πμ λογικά αν υπαρχει και αδερφια καμια λεπτομερεια??? Ευχαριστω εκ τον προτερον.
Γιατί είσαι τόσο καυστικός με τα υπόλοιπα μέλη εδώ μέσα, μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις..
πως μπορουμε να σε βοηθησουμε υπαρχουν και αλλα μελοι εδω μεσα που μπορουν να βοηθησουνΓιατί είσαι τόσο καυστικός με τα υπόλοιπα μέλη εδώ μέσα, μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις..
Εδώ μέσα βρισκόμαστε για πληροφορίες και ενημερώσεις εάν δε σου αρέσουν οι ερωτήσεις μην απαντάς ρε φίλε δεν χρειάζετε να είσαι εριστικός. Τώρα εάν πιστεύεις πως κάποιο νέο μέλος μπορεί να σπάταλήσει το χρόνο του διαβάζοντας 20.000++ σελίδες είσαι γελασμένος..
ΥΓ Και μην αρχίσεις τα περί νέου μέλους χωρίς κριτικές κτλ..
Μιά απλή ερώτηση σου έκανα και θα επιθυμούσα μια ώριμη απάντηση.
Γιατί είσαι τόσο καυστικός με τα υπόλοιπα μέλη εδώ μέσα, μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις..
Εδώ μέσα βρισκόμαστε για πληροφορίες και ενημερώσεις εάν δε σου αρέσουν οι ερωτήσεις μην απαντάς ρε φίλε δεν χρειάζετε να είσαι εριστικός. Τώρα εάν πιστεύεις πως κάποιο νέο μέλος μπορεί να σπάταλήσει το χρόνο του διαβάζοντας 20.000++ σελίδες είσαι γελασμένος..
Ναι ρε φίλε αλλά δεν γίνεται, έχω διαβάσει σχεδόν όλο το νήμα από το 2017 και συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.Φίλε μην ασχολείσαι με τον αστυνόμο Σαίνη του site... Αστον...την δουλειά του κάνει για πάρτη του.
Απλά δεν έχει στο μαγαζί του κάτι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που βάζει ο συναγωνιστής και τον πήρε λίγο με το άγριο ;)Γιατί είσαι τόσο καυστικός με τα υπόλοιπα μέλη εδώ μέσα, μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις..
αν περιμενεις να γραψεις 5 τετοια μηνυματα για α αποκτησεις δικαιωμα να μιλησεις σε καμια κοπελα , κοιτα να ξαναμπαρκαρεις . ΚΑΡΔΙΤΣΑKαλησπερα σας. Nομιζα οτι απευθύνομαι σε νοήμον άντρες αλλα δυστυχως υπαρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα.Να σας πω μια ιστορια στα ΚΑΡΑΒΙΑ που ημουν πριν πεσουμε στο ντοκο δηλ. στο λιμανι ηξερα ποια ηταν ειτζοβια ποια επινε κοκες και πολλα ακομα , αυτα τα ηξερα γιατι υπαρχουν παντελονατοι αντρες και ενημερώνουν. Παντα περναγα καλα οχι καλα ΤΡΙΚΑΛΑ πέρναγα. Ευχαριστω και τα παλικαρια που ενδιαφερθηκαν.