jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ναι Τζίμη γιατί φόβιζα τον φίλο zadren....
ναι Τζίμη γιατί φόβιζα τον φίλο zadren....
Έχουμε νήμα γιατι δεν μπορω να βρω;αν διάβασα σωστά φίλος Αννα 590 στο 80 αρι με κάθε επιφύλαξη όμως γιατι τώρα διαβάζω και μαθαίνω .....
Έχουμε νήμα γιατι δεν μπορω να βρω;
Ευχαριστω!
Έχουμε νήμα γιατι δεν μπορω να βρω;
Ευχαριστω!
Καλησπέρα,
πως μπορώ να επικοινωνήσω με Ελένη και Έλσα?
επικοινώνησε με τον zadren που πόσταρε σχετικά και θα σε κατευθύνει εκείνος στον τρόπο επικοινωνίας...
Σε ευχαριστώ
Αν θυμαμαι καλα 50γιουρια στο χωρο της 2 εκτονωσεις πανω απο 40 χρονωνξη κυρία τι λέει?ξέρετε?
λοβε λιστ
Και πανω απο 140 κιλα!!!!!ξη κυρία τι λέει?ξέρετε?
λοβε λιστ
Και πανω απο 140 κιλα!!!!!
Τυπε δεν είναι πολλά, 60 για γκιλφονι με μια πιστόλια,βέβαια με δική σοκαβατζα γλιτώνεις το χοτελι..Καλημερες πρωινες στα παιδια.Γραφω για ένα ραντεβού που εγινε εχτες το βραδυ σε δικο μου χωρο με την εν λογω κυρια ΕΜΥ.Λοιπον η Εμυ είναι μια ουκρανη gilgomilf γυρω στα 50 ξανθια με κορμι 35αρας μικροσωμη κ ευλυγιστη από προσωπο τι λες ουτε κρυο ουτε ζεσττη.Βυζακι τσουπωτω αρκετα καλο κ σωμα σφιχτο.Απο υπηρεσίες η κοπελα είναι μια χαρα εχει χιλιόμετρα κ το καταλαβαίνεις,Αρχισαμε με τσιγαρακι λιγο μππουρου την ρωτησα αν θελει να κανει μπανιο,ειχε κανει μου ειπε κ οντως ηταν φρεσκοπλημενη μυριζε πολλη ωραια,την αρχισα με ένα γλυφομουνι το οποιο φαινεται να το απολαμβανε,αφου τελειωσε κ εκανε μπαμ ανελαβε αυτή μετα με μια πιπα αξιολογη της κριτικης της από προηγουμενους,οντως η κοπελα βρισκει το κουμπι σου σε αρχιζει στο τσιμπουκι κ σε πεθαινει μεχρι να βρει το κουμπι σου αυτό που σου αρεσει κ σε παει βασανιστηκα μεχρι να της πεις stop.Γυρισμα μετα σε σεξακι στο οποιο ηταν αρκετα ναζιαρα με κινησεις σε εσφιγγε μεσα της στο ιεραποστολικο(να το δοκιμασετε)τελειωμα στο στοματακι της.Ολα κομπλε εμεινα ευχαριστημένος.Η Τιμουλα της είναι στα 60 μεσα όλα εκτος λοκο.
Καλημερες πρωινες στα παιδια.Γραφω για ένα ραντεβού που εγινε εχτες το βραδυ σε δικο μου χωρο με την εν λογω κυρια ΕΜΥ.Λοιπον η Εμυ είναι μια ουκρανη gilgomilf γυρω στα 50 ξανθια με κορμι 35αρας μικροσωμη κ ευλυγιστη από προσωπο τι λες ουτε κρυο ουτε ζεσττη.Βυζακι τσουπωτω αρκετα καλο κ σωμα σφιχτο.Απο υπηρεσίες η κοπελα είναι μια χαρα εχει χιλιόμετρα κ το καταλαβαίνεις,Αρχισαμε με τσιγαρακι λιγο μππουρου την ρωτησα αν θελει να κανει μπανιο,ειχε κανει μου ειπε κ οντως ηταν φρεσκοπλημενη μυριζε πολλη ωραια,την αρχισα με ένα γλυφομουνι το οποιο φαινεται να το απολαμβανε,αφου τελειωσε κ εκανε μπαμ ανελαβε αυτή μετα με μια πιπα αξιολογη της κριτικης της από προηγουμενους,οντως η κοπελα βρισκει το κουμπι σου σε αρχιζει στο τσιμπουκι κ σε πεθαινει μεχρι να βρει το κουμπι σου αυτό που σου αρεσει κ σε παει βασανιστηκα μεχρι να της πεις stop.Γυρισμα μετα σε σεξακι στο οποιο ηταν αρκετα ναζιαρα με κινησεις σε εσφιγγε μεσα της στο ιεραποστολικο(να το δοκιμασετε)τελειωμα στο στοματακι της.Ολα κομπλε εμεινα ευχαριστημένος.Η Τιμουλα της είναι στα 60 μεσα όλα εκτος λοκο.
2 πιστολιεςΤυπε δεν είναι πολλά, 60 για γκιλφονι με μια πιστόλια,βέβαια με δική σοκαβατζα γλιτώνεις το χοτελι..
Ουκρανή, gilfomilf, 50αρα, λουκούμι μου φαίνεται αυτή....πως επικοινωνούμε μαζί της; Αγγελία;Καλημερες πρωινες στα παιδια.Γραφω για ένα ραντεβού που εγινε εχτες το βραδυ σε δικο μου χωρο με την εν λογω κυρια ΕΜΥ.Λοιπον η Εμυ είναι μια ουκρανη gilgomilf γυρω στα 50 ξανθια με κορμι 35αρας μικροσωμη κ ευλυγιστη από προσωπο τι λες ουτε κρυο ουτε ζεσττη.Βυζακι τσουπωτω αρκετα καλο κ σωμα σφιχτο.Απο υπηρεσίες η κοπελα είναι μια χαρα εχει χιλιόμετρα κ το καταλαβαίνεις,Αρχισαμε με τσιγαρακι λιγο μππουρου την ρωτησα αν θελει να κανει μπανιο,ειχε κανει μου ειπε κ οντως ηταν φρεσκοπλημενη μυριζε πολλη ωραια,την αρχισα με ένα γλυφομουνι το οποιο φαινεται να το απολαμβανε,αφου τελειωσε κ εκανε μπαμ ανελαβε αυτή μετα με μια πιπα αξιολογη της κριτικης της από προηγουμενους,οντως η κοπελα βρισκει το κουμπι σου σε αρχιζει στο τσιμπουκι κ σε πεθαινει μεχρι να βρει το κουμπι σου αυτό που σου αρεσει κ σε παει βασανιστηκα μεχρι να της πεις stop.Γυρισμα μετα σε σεξακι στο οποιο ηταν αρκετα ναζιαρα με κινησεις σε εσφιγγε μεσα της στο ιεραποστολικο(να το δοκιμασετε)τελειωμα στο στοματακι της.Ολα κομπλε εμεινα ευχαριστημένος.Η Τιμουλα της είναι στα 60 μεσα όλα εκτος λοκο.
Ουκρανή, gilfomilf, 50αρα, λουκούμι μου φαίνεται αυτή....πως επικοινωνούμε μαζί της; Αγγελία;