Γιατί είσαι τόσο καυστικός με τα υπόλοιπα μέλη εδώ μέσα, μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις..
Εδώ μέσα βρισκόμαστε για πληροφορίες και ενημερώσεις εάν δε σου αρέσουν οι ερωτήσεις μην απαντάς ρε φίλε δεν χρειάζετε να είσαι εριστικός. Τώρα εάν πιστεύεις πως κάποιο νέο μέλος μπορεί να σπάταλήσει το χρόνο του διαβάζοντας 20.000++ σελίδες είσαι γελασμένος..
ΥΓ Και μην αρχίσεις τα περί νέου μέλους χωρίς κριτικές κτλ..
Μιά απλή ερώτηση σου έκανα και θα επιθυμούσα μια ώριμη απάντηση.
Εδω μεσα λοιπον ΔΕΝ βρισκομαστε για πληροφοριες. Βρισκομαστε για ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ πληροφοριων. Τι παει να πει αυτο. Οπως στις παρτουζες μοιραζεσαι τις πιπες με τα δακτυλιασματα, ετσι και εδω. Γραφεις, ψαχνεις ρωτας δινεις απαντησεις δλδ συμετεχεις ενεργα κανεις τα κασκαντεριλικια σου, ερχεσαι νικητης και γραφεις και καμια κριτικη και τοτε λεω, ισως τοτε μονο απο μενα προσωπικα θα παρεις πληροφοριες για μουνι εντος του νομού. Αν ξαφνικα καυλωσε καποιος και ειπε "Α! να ανοιξω ρε και τους μαλακες αυτους να δω τι θα μου δωσουν" τοτε αστο καλυτερα. Απο μενα θα παρεις μονο αρχιδια. Τιποτε αλλο.
Σε μια ομάδα λοιπον (συνφορουμιτες εδω μεσα) με άριστους παίκτες που συνενώνουν τις δυνάμεις τους στα πλαίσια μιας αρμονικής συνεργασίας με αλληλοσεβασμό και εκτιμηση ο ενας για τον αλλον, τα αποτελεσματα θα ειναι θαυμασια. Οπως και ειναι πολλες φορες. Απλα δεν το βλεπεις εσυ γιατι παιζεται το παιχνιδι με τα ΠΜ. Και αυτο εξ αιτιας καποιων συμπεριφορων σαν τη δικη σου που λες "σιγα μην διαβασω 20000 σελιδες" Λες και σου ειπε κανεις να το κανεις. Αλλα απο μενα δεν θα παρεις τιποτα. Απο αλλους ας παρεις. Δεν με ενδιαφερει.
Οταν καποιος μου υποτιμα τη νοημοσυνη με 5 μηνυματα η ακομα και με 500 μυνηματα χωρις μια κριτικη αλλα και χωρις κανενα ιστορικο βοηθειας η ακομα και ενημερωσης εδω μεσα τοτε το μονο που θα του στελνω ειναι αναρτσεις οπως αυτη που εστειλα και θιχτηκες! (ΜΠΟΥ ΧΑΧΑ) Μερικοι απλα θελουν την μπριτζολιτσα στο πιατο. Αυτοι λοιπον ας πανε να γαμηθουν.
Κατι τελευταιο. Το πως απαντω με ποιο τροπο και καθε ποτε ειναι δικη μου δουλεια. Δοξα το Θεο υπαρχουν οι σεριφηδες να με σταματησουν αλλα υπαρχει και ο Θεος Αντισθενης να με κανει και REDNECK!. Απο κει και περα, καλως ηρθες (μιας και εχεις γραφτει 2 μερες πριν τη γιορτη της Μεγαλοχαρης-μεγαλη η χαρη της) Συμβουλη μου? Να μαθεις να διαβαζεις πριν μπεις σε κοπο να γινεσαι τοσο πολυ τυριτομπας και τουτης φρουτης.