kkkgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εισαι πολυ καψούρης μαλλον σε εχει γινει εμμονη ιδεα
Μην το παρακάνεις,μαγγακι δεν μασάω προμοταρεις τον εαυτό σου και την κολλητή σου.Τι έγινε ξεμεινες από δουλειά.
Μην το παρακάνεις,μαγγακι δεν μασάω προμοταρεις τον εαυτό σου και την κολλητή σου.Τι έγινε ξεμεινες από δουλειά.
Αχ μικρο μου πονι, ποιος μας τον χωνει????
τιποταΠαίδες μέχρι 40 χρονών τι προτείνετε;
ελα ρε....μην πιστευεις ....παραμυθια ειναι ολα αυτα!Με την σεχυ αννα κανουν διπλο στο χωρο αυτηνης.
την Sexy Anna την ξερεις καλα, σωστα?ελα ρε....μην πιστευεις ....παραμυθια ειναι ολα αυτα!
την Sexy Anna την ξερεις καλα, σωστα?
για δες
Εχεις μπερδεψει τις κοπελες και τις αγγελιες... Το μονο που εχεις πετυχει ειναι την "anna"
Γεωργιανή ειναι ....Για να ρωτήσω Πόντια είσαι? Ρωσίδα δεν είσαι πάντως.
όχι ότι έχει σημασία αλλά δεν νομίζω ότι είναι ΓεωργιανήΓεωργιανή ειναι ....
Γεωργιανή ειναι ....
Στελλα! Την επομενη φορα που θα μας παιρνεις πιπα, κρατα σε παρακαλω και το διαβατηριο σου στο χερι να το βλεπουμε.....και κατι ακομα...θελω να ειμαι σιγουρος αν τα καταπινεις Γεωργιανα η Ρωσικα.....Εχει μεγαλη σημασια για μας τους Ελληνες να ξερουμε τι χυνουμε και ποια μας τα καταπινει...Ευχαριστω!
Στελλα! Την επομενη φορα που θα μας παιρνεις πιπα, κρατα σε παρακαλω και το διαβατηριο σου στο χερι να το βλεπουμε.....και κατι ακομα...θελω να ειμαι σιγουρος αν τα καταπινεις Γεωργιανα η Ρωσικα.....Εχει μεγαλη σημασια για μας τους Ελληνες να ξερουμε τι χυνουμε και ποια μας τα καταπινει...Ευχαριστω!
Εχει δικιο η Στελλα και πραγματικα οι γυναικες απο την Ρωσια ειναι ομορφες και καλα
παιδια.
εσυ εισαι ο ΣΤΟΚΟΣ εδω μεσα.......Προχθεσινή συνάντηση με μιλφ από mamba στο prive στο μετάξι...
.................................................................................
Μη ζητάτε προφίλ/τηλέφωνα κλπ δεν θα δώσω. Θα τη δοκιμάσω λίγες φορές ακόμα και όταν βαρεθώ θα δώσω με την έγκριση της πάντα...
Επειδή μου είπε ότι της έχουν τύχει κουλά με πελάτες, αναγκάστηκε να κόψει random ραντεβού, με παρακάλεσε επίσης η ίδια να μη δώσω αυτή τη φορά.
Υπάρχουν και στόκοι που πάνε και λένε ότι βρήκαν το προφίλ από το μπουρδέλα η ίδια μου το είπε αυτό...
..............................................................................................