Προχθεσινή συνάντηση με μιλφ από mamba στο prive στο μετάξι...
Αρχικές εντυπώσεις:
-Χωρισμένη 52 χρονών από Ρωσσία με 2 παιδιά
-Εχει βασικό εισόδημα από άλλη δουλειά
-Για την ηλικία της σε αρκετά καλή κατάσταση το σώμα της, ύψος 1.60 κάτι
-Όταν την ειδα από κοντά ειχε τσαχπινια, την έκανα και μικρότερη εμφανισιακά!!!
-Βυζί μικρό σχετικά, όχι τούμπανο αλλα ουτε και πλακα, κώλος αρκετά καλός πάντως
-Μπουτάρες πολύ καλές και βαμμένα νυχάκια αλλά οι γάμπες ήταν σχετικά χοντρούλικες
-Φάτσα μέτρια αλλα γενικά βλεπόταν για την ηλικία αυτή
-Καθαρή μέχρι αηδείας τριβόταν με το σαπούνι σχολαστικά,
δεν κάνει ακάποτα
-Φουλ επικοινωνιακή
Υπηρεσίες:
-Πολύ ενεργή στο σεξ κάνα 1,5ωρο που έμεινε στο δωμάτιο, το απολαύσαμε και οι δυο, μου εβγαλε αρκετή κάβλα που δεν περίμενα
-Πολύ δεκτική, με παρακάλεσε να τη γαμάω δυνατά κάποιες φορές άλλοτε πιο σιγά γιατί πονούσε
-Το στοματικο
(με καπελο παντα) τον πρώτο γύρο μέτριο. Τη δεύτερη φορά με απογείωσε πήγα να χύσω στο πρώτο 5λεπτο του δεύτερου γύρου!!!!
-Πρωκτικό δεν δοκίμασα
-CIM, CIF
Overall:
Επιλογή που οι περισσότερες παίζουν 50-70 ευρώ, εμένα μου είπε να της δώσω ότι θέλω οταν το κανονισαμε και με ειδε !!!
Της έδωσα 30 ευρώ, περίμενα αντιδράσεις αλλά την είδα οκ και χαμογελαστή. Αλληλοευχαριστηθήκαμε και την έκανε... πιστεύω μπορούσα και 20 αλλά πραγματικά πέρασα πολύ καλά μαζί της...
Συνολικά με ξενοδοχείο για 1.5 ώρα 55 ευρώ μου βγήκε.
Πληροφορίες για συνεύρεση μαζί της:
Επειδή μου είπε ότι της έχουν τύχει κουλά με πελάτες, αναγκάστηκε να κόψει random ραντεβού, με παρακάλεσε επίσης η ίδια να μη δώσω αυτή τη φορά.
Υπάρχουν και στόκοι που πάνε και λένε ότι βρήκαν το προφίλ από το μπουρδέλα
η ίδια μου το είπε αυτό... τα παιδιά της είναι ενήλικα πλέον και δεν θελει να ξερουν αφησε να εννοηθεί...
Οπότε μη ζητάτε προφίλ/τηλέφωνα κλπ δεν θα δώσω. Θα τη δοκιμάσω λίγες φορές ακόμα και όταν βαρεθώ θα δώσω με την έγκριση της πάντα...
Ραντεβού μόνο μεσω mamba και ανταλλαγές κινητών κάνει αν της αρέσει ο πελάτης... Θέλει να είσαι σωστός απέναντι της και εμφανίσιμος σχετικά. Δεν της αρέσουν ιδιαίτερα τα πιπίνια αλλά ούτε και πολύ γυμνασμένοι...
Νορμάλ πραγματα, η ίδια μου τα δήλωσε αυτά. Προσωπικά δεν είμαι μοντέλο αλλά βλέπομαι. Ντύνομαι σωστά, είμαι αδύνατος, εχω μαλλιά (μου έκανε και κοπλιμέντα καμποσα) και γυμνάζομαι περιστασιακά.
Μου είπε ότι δε συναντιέται με γέρους, χοντρους, βρωμιαρησες, τσοπάνηδες πελάτες σε τρόπους, μόνο αν της προτείνουν πολλά...
Βέβαια αντικειμενικά για εμφάνιση και υπηρεσίες είναι 50-60 ευρώ η συγκεκριμμένη, παραπάνω βρίσκεις πολύ ανώτερες, σε εμφάνιση σίγουρα...
Κυρίως παίζει με ηλικίες 35-55 μαξ.