jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
να σηκωσεις το κιν και παρεις τηλ δε βαριεσαι? να γαμησεις μηπως????
Πουλακι μου εσυ εδω?
να σηκωσεις το κιν και παρεις τηλ δε βαριεσαι? να γαμησεις μηπως????
αλεξανδρα27 μαλλον θα λεει. αλλα βαριοταν να το γραψει
φιλε οτι λεει στην αγγελια ισχυει.την εχω παρει ,πριν πολυ καιρο βεβαια,και ειναι τιμια επιλογη.στα 100 τα παντα ολα,εκτος κολου,σε εμενα τουλαχιστον,για δυο ωρες χωρις βιασινες,τσιμπουκι καλο μεχρι τελους,τον ρουφαει και τα πινει.γαμιση σε οτι σταση θες με παρα πολυ καλη συμμετοχη.εμφανιση ,αγορε μαλι,προσωπο συμπαθιτικο,σωμα κανονικο- καλο για την ηλικια της,40 λεει,γενικα προσεγμενη γυναικα.δεν τα κλαις τα 100 αν αρεσουν οι μεγαλομενες γκομενες.και συνενοηση σχετικα ευκολη.Καλή χρονιά συναγωνιστές. Υπάρχουν πληροφορίες για την αγγελία?
φιλε οτι λεει στην αγγελια ισχυει.την εχω παρει ,πριν πολυ καιρο βεβαια,και ειναι τιμια επιλογη.στα 100 τα παντα ολα,εκτος κολου,σε εμενα τουλαχιστον,για δυο ωρες χωρις βιασινες,τσιμπουκι καλο μεχρι τελους,τον ρουφαει και τα πινει.γαμιση σε οτι σταση θες με παρα πολυ καλη συμμετοχη.εμφανιση ,αγορε μαλι,προσωπο συμπαθιτικο,σωμα κανονικο- καλο για την ηλικια της,40 λεει,γενικα προσεγμενη γυναικα.δεν τα κλαις τα 100 αν αρεσουν οι μεγαλομενες γκομενες.και συνενοηση σχετικα ευκολη.
δυο ωρες συν ,φιλε μου και τα δουλεψε.100 για μιλφ χωρις λοκο πολλα αδερφε
ε μα ειναι τοσο δυσκολο?
δυο ωρες συν ,φιλε μου και τα δουλεψε.
δυο ωρες συν ,φιλε μου και τα δουλεψε.
ναι, βερα ,οχι ημιτασιον.δεν λεει ψεματα,ειναι καλος τυπος κοπελας.οντως ελληνιδα??
Ρε παίδες καμιά κριτική παίζει για την κυρία;
Υπογραφή:
πληροφορίες στη σελίδα 144
κριτικές στις σελίδες 140-141
Που τα βρίσκουμε αυτά;
Ρε παίδες καμιά κριτική παίζει για την κυρία;
Υπογραφή:
πληροφορίες στη σελίδα 144
κριτικές στις σελίδες 140-141
Που τα βρίσκουμε αυτά;
Να στε καλά ρε παίδες, δεν ήξερα ότι έχει νήμα.
πειτε του παιδιου οτι πρεπει να διαθετει και καποια στανταρ ο υποψηφιος πελατης της Στελλας.
ειπαμε να τα λεμε ολα
Ωπ! Για πες!
εγω δε λεω τιποτα γιατι θα τραβηξει πολυ η κουβεντα εδω κι ο καθενας θα λεει τα δικα του. μπες στο νημα της και διαβασε. τα εχει γραψει η ιδια.
:Sεγω δε λεω τιποτα γιατι θα τραβηξει πολυ η κουβεντα εδω κι ο καθενας θα λεει τα δικα του. μπες στο νημα της και διαβασε. τα εχει γραψει η ιδια.