petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.799
- Πόντοι
- 41.813
ουτε κ γω
μαλακιες
sms κανονιζουμε βρισκομαστε γαμιομαστε κ γεια
ακριβως. το πολυ το μπιρι μπιρι με κουραζει
ουτε κ γω
μαλακιες
sms κανονιζουμε βρισκομαστε γαμιομαστε κ γεια
ακριβως. το πολυ το μπιρι μπιρι με κουραζει
ημερα με τη νυχτα...και εμφανιση και υπηρεσιες...η Αννα σαφως καλυτερηεαν βεβαια ειχες συναντησει παλαιοτερα την Κατερινα40 , η Αννα της μοιαζει ?
Ευχαριστω πολυ!!ημερα με τη νυχτα...και εμφανιση και υπηρεσιες...η Αννα σαφως καλυτερη
πες τα ρε ZAD ως προς την εμφανιση τουλαχιστον ....ημερα με τη νυχτα...και εμφανιση και υπηρεσιες...η Αννα σαφως καλυτερη
Εν ταξει ρε παιδια. και η Κατερινα καλη ηταν λιγο αδυνατη αλλα στο ξεκίνημα της παθιασμενη και το ζουσε εντονα. Μετα αρωωστησε κλπ κλπ. Αστα να πανε . Καλη της ωρα οπου κι αν ειναιπες τα ρε ZAD ως προς την εμφανιση τουλαχιστον ....
Και ποιος ειπε οτι η κατερινα δεν ηταν καλη? Σαν προγραμμα ομως , οχι σαν εμφανιση...Για μενα τουλαχιστον...Εν ταξει ρε παιδια. και η Κατερινα καλη ηταν λιγο αδυνατη αλλα στο ξεκίνημα της παθιασμενη και το ζουσε εντονα. Μετα αρωωστησε κλπ κλπ. Αστα να πανε . Καλη της ωρα οπου κι αν ειναι
το εχεις...το τηλεφωνο απο κελλυ ηλιουπολη πως το βρισκουμε??
Θα σου πω εγω γιατι καποιος αρχισε να τρουμανιάζει για την γυναικα οτι ειναι Μητσος...
Επειδή πολλά έχουν ακουστεί για την συγκεκριμένη για το αν είναι κουρεμένο αγοράκι ή όχι και μετά την παρότρυνση του μέγιστου πόρνου zadren , αποφάσισα να την δώ και να βγάλω μόνος τα συμπεράσματά μου . Η κυρία με εξαίρεση το άγριο πρόσωπό της είναι γυναικάρα και δυνατή κρεββατογεμίστρα . Διαθέτει κωλάρα, βυζάρες και πάνω απ'¨ όλα τρελή διάθεση για γαμήση . Τώρα πως γίνετε να την χαρακτηρίζουν τρανσφόρμερ και η γκόμενα να έχει φυσική βυζάρα δεν μπορώ να το καταλάβω . Zadren respect , πέρασα όπως μου τα έλεγες .
Θα σου πω εγω γιατι καποιος αρχισε να τρουμανιάζει για την γυναικα οτι ειναι Μητσος...
Πηγε στο ραντεβου η κοπελα, της ειπε θελει πιπα κλεινοντας τη μυτη της. Αυτη φυσικα αρνηθηκε μιας και δεν κανει τετοιο πραγμαμμα.
Αρχισε το αρχιδι να τη βριζει...Η κοπελα φοβηθηκε και ετρεχε...Και μετα αρχισαν οι μαντιναδες εδω μεσα....
Α, ρε αρχιδι αντρακλα...Πιπες που θες να παρεις εσυ μεχρι να βαλεις μυαλο....
ΥΓ απλα οι υπολοιποι που το υποστηριζουν, ειναι παπαγαλοι χωρις να την εχουν δει...Απλα οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα γαμανε με τα αυτια! Οτι ακουν λενε...
To 916 στο τέλος ισχύει ακόμα ρε συ jimy ;για την Αννα ,Ελενη κλπ...... ή πρέπει να μας πει ο μέγιστος Ζαντ ; Χαιρετω ...
που χχχχ βαλτε sex.gr.Ευχαριστώ παιχταρα μου ...... Με έβαλες στην πρίζα για την μπουμπου..☺
Με μια λέξη: Καθόλουπου χχχχ βαλτε sex.gr.
γι αυτους που γνωριζουν. Ειναι κοντα την πραγμτικοτητα ??
ok, ευχαριστω πολύΜε μια λέξη: Καθόλου
μεγάλη κουβέντα φιλε μου. Κ απόλυτα σωστη.Θα σου πω εγω γιατι καποιος αρχισε να τρουμανιάζει για την γυναικα οτι ειναι Μητσος...
Πηγε στο ραντεβου η κοπελα, της ειπε θελει πιπα κλεινοντας τη μυτη της. Αυτη φυσικα αρνηθηκε μιας και δεν κανει τετοιο προγμαμμα.
Αρχισε το αρχιδι να τη βριζει...Η κοπελα φοβηθηκε και ετρεχε...Και μετα αρχισαν οι μαντιναδες εδω μεσα....
Α, ρε αρχιδι αντρακλα...Πιπες που θες να παρεις εσυ μεχρι να βαλεις μυαλο....
ΥΓ απλα οι υπολοιποι που το υποστηριζουν, ειναι παπαγαλοι χωρις να την εχουν δει...Απλα οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα γαμανε με τα αυτια! Οτι ακουν λενε...
Ευχαριστώ παιχταρα μου ...... Με έβαλες στην πρίζα για την μπουμπου..☺
Κ μενα μια επαναληψη δεν θα με χαλαγε
Αλλα κομματι ακριβη >