zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
και βεβαια εχω...δυο φορες...για αυτο σου ειπα διαβαζεις κριτικες και σχολια και αποφασιζεις...νομιζα οτι εχεισ δοκιμασει...δεν καταλαβα...
και βεβαια εχω...δυο φορες...για αυτο σου ειπα διαβαζεις κριτικες και σχολια και αποφασιζεις...νομιζα οτι εχεισ δοκιμασει...δεν καταλαβα...
80+20 για το ΤΠΟ...διαρκεια αναλογως...
ρε συ...αφου εχει αγγελια πιο πανω...Sexy anna eιναι αυτη?
Γιγαντα zad sτειλε τελεφωνο γιατιτο χασα
Επειδή πολλά έχουν ακουστεί για την συγκεκριμένη για το αν είναι κουρεμένο αγοράκι ή όχι και μετά την παρότρυνση του μέγιστου πόρνου zadren , αποφάσισα να την δώ και να βγάλω μόνος τα συμπεράσματά μου . Η κυρία με εξαίρεση το άγριο πρόσωπό της είναι γυναικάρα και δυνατή κρεββατογεμίστρα . Διαθέτει κωλάρα, βυζάρες και πάνω απ'¨ όλα τρελή διάθεση για γαμήση . Τώρα πως γίνετε να την χαρακτηρίζουν τρανσφόρμερ και η γκόμενα να έχει φυσική βυζάρα δεν μπορώ να το καταλάβω . Zadren respect , πέρασα όπως μου τα έλεγες .
ρε συ...αφου εχει αγγελια πιο πανω...
περιμενε ρε ρεμαλι...ειμαι στο βουνο και εγω...κατεβαινω θαλασσα να στο στειλω...Δεν μπαινει το παλιο γαμωκινητο
περιμενε ρε ρεμαλι...ειμαι στο βουνο και εγω...κατεβαινω θαλασσα να στο στειλω...
δες την ερωτικη σου αλληλογραφια...εχεις μνμ αγαπης απο την τσιμπουκοδρομισα.... ;)Δεν μπαινει το παλιο γαμωκινητο
δεν μπορω να δω εχω παρεμβολες απο εχθρους...ειναι αυτη με τα σαραντα ευρω? κοντο μαυρο μαλλι??Καλησπερα μαγκες γνωριζουμε κατι για την κυρια? ευχαριστω!
δες την ερωτικη σου αλληλογραφια...εχεις μνμ αγαπης απο την τσιμπουκοδρομισα.... ;)
δεν μπορω να δω εχω παρεμβολες απο εχθρους...ειναι αυτη με τα σαραντα ευρω? κοντο μαυρο μαλλι??
αν ειναι αυτη, δε χανουμε και τιποτα...κ γω δεν βλεπω τιποτα
υπαρχει καποια βοηθεια
καλησπερα θα θελα μια ανεξαρτητη,ποια θα μου προτεινατε
50 € / ώρα τα πάντα όλα + μασαζ ... να ψωνίσεις ... να είσαι όμως προσεκτικός στο πρώτο τηλέφωνο για να μη φας πόρτα ...
ο αλλος ο γαμπρος, τι μιλφ σου εδωσε??καλη φιλε???
δωκε κανα ινφο παραπανω
ο αλλος ο γαμπρος, τι μιλφ σου εδωσε??