zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ρωτα τον guru
ρωτα τον guru
οξωωωωωω......χααχχαχαχαχχα
Περί Βαλέριας.
Έχει κρατήσει συγκεκριμένα τηλέφωνα επιλεγμένων πελατών και σιγά-σιγά οδεύει προς απόσυρση. Έχει ανοίξει σαν αφεντικίνα πια δικό της μπουρδέλο στην Φυλής και περισσότερο μανατζάρει πλέον. Θα μας λείψει, αλλά ούτως ή άλλως η δουλειά αυτή δεν είναι για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Είναι σαν τους αθλητές. Υπάρχουν βιολογικά όρια και κυρίως όταν αρχίζει και μπαίνει θέμα όρεξης και διάθεσης, τότε είναι ώρα να κρεμάνε τα παπούτσια τους οι κοπέλες.
Γιατι δεν πας στο μαγαζι να φας?Όχι ρε γαμώτο! Τώρα που είπα κι εγώ να την συναντήσω! :S :- :S
κοιτα τον τιτλο του νηματος,και ξαναδιαβασε τι ρωτας..καλημερα η αντριαννα απο διδυμου 18 τ απεγινε?
''αναζήτηση χαμένων ιεροδουλων '' λέγεται το νήμα φίλε Ζαχαρία.. Δεν πειράζει στην αρχή όλοι κάνουμε λάθη..καλημερα η αντριαννα απο διδυμου 18 τ απεγινε?
Δεν είμαι απολύτως σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι μάλλον είναι ο χώρος στην οδό Δευκαλίωνος,κάτω από την Πατησίων.
Για την αγγελία πρόκειται για γραφείο μάλλον αφού έχει αρκετές κοπέλες με χώρο στην πατησίων ... παίζει και κάποια milf Lisa απογεύματα ...
Δεν είμαι απολύτως σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι μάλλον είναι ο χώρος στην οδό Δευκαλίωνος,κάτω από την Πατησίων.
Γιατι δεν πας στο μαγαζι να φας?
αν εχεις γερο στομαχι,για αυτο που θα δεις,προχωρα...Καλησπερα παιδια. Η σοφια απο κορυδαλλο που εχω δει ειναι στα 50€ με πρωκτικο;
Ειμαι 29αρης και πρωταρης στο σπορ. Γουσταρω λιγο καλτιλα και ιδιως να κανει πρωκτικο.
αν εχεις γερο στομαχι,για αυτο που θα δεις,προχωρα...
Αρα φιλε στο τηλεφωνο κανονιζει η ιδια? Αυτη θα ερθει?
να πας...Καλησπερα παιδια. Η σοφια απο κορυδαλλο που εχω δει ειναι στα 50€ με πρωκτικο;
Ειμαι 29αρης και πρωταρης στο σπορ. Γουσταρω λιγο καλτιλα και ιδιως να κανει πρωκτικο.
το σωμα ειναι.... :S:
Τοσο χαλια ρε φιλε; Να προτιμησω μαγια ή ελβιρα καλυτερα;
ρε φιλε, τι αλλο θελεις να σου πουμε ?:
Τοσο χαλια ρε φιλε; Να προτιμησω μαγια ή ελβιρα καλυτερα;